Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
5 / 5 (12 votos )

Cupido

Duinweg Hee 1
8882 HA, Terschelling
Países Baixos

Cupido é um parque de campismo localizado em Terschelling, Países Baixos.Cupido O wi-fi, a tenda de campismo y a restaurante. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Rudy Dam
Holandês
Cupido heeft alles wat je zoekt; ideaal voor jonge gezinnen en ouderen. Geen disco maar die hebben we niet gemist. Leiding camping relaxed en brengt ontspannen sfeer op de camping. Sanatair netjes en schoon.
8 meses ás

Benjamin
Holandês
Een heerlijke plek met mooie safaritenten met eigen sanitair en een keukentje. Ideaal! Mooi aan een meer, een leuk speeltuintje, eigen supermarkt en horeca en een centrale ligging. De ontvangst was wat rommelig: we zouden gebeld worden als we terecht konden maar werden dat niet, het beddengoed moesten we later halen, er werd niet aangegeven waar we konden parkeren. Los daarvan een heerlijk verblijf.
8 meses ás

Johan.
Holandês
Super camping.We komen hier al jaren, en we gaan er weer naartoe! (we hebben net elders op een camping gestaan wat minder beviel en we missen Terschelling)Supermarkt op de camping, zwemmen in het meertje. Schoon modern ruim toiletgebouw. Uit eten bij de Millem.
1 ano ás

Fam
Holandês
We hebben het heerlijk gehad op camping Cupido. Er zijn veel faciliteiten, de ligging is heerlijk; vlakbij West en Midsland. Aan het Duinmeertje van Hee, waar kids en honden mogen zwemmen. Gastvrijheid van de medewerkers viel ons een beetje tegen. Soms kortaf en zakelijk. Geen uitleg over camping, activiteiten, stroom, openingstijden winkel e.d. We hadden soms het gevoel alsof we het maar uit moesten zoeken. Ook tijdens/na de stormdagen kregen we geen hulp en werd er belangstelling/betrokkenheid getoond. Toch een fijne tijd gehad, dankzij de ligging op het eiland voor een leuk prijsje.
2 anos ás

R. van der Veen
Holandês
De camping ligt op een prachtige locatie op het eiland, sanitair is luxe en schoon de mensen op de camping vriendelijk en gastvrij, echt een aanrader
2 anos ás

liesbeth
Holandês
Prachtige ligging tussen West en Midsland. En in de zomer fijn een duinmeer om te zwemmen! Ook de kampwinkel is fijn voor de kleine dingen. En verse broodjes!
2 anos ás

Daniëlle Arnold
Holandês
Prima sanitair en fijne campingwinkel. Klantvriendelijkheid is echter -10. Meisje bij de receptie is zéér onvriendelijk.
2 anos ás

Fam Hondebrink
Holandês
Prima camping, mooie ligging en zeer schoon sanitair.
2 anos ás

Grietje Boxum
Holandês
Buiten de vakatieperiode van Noord Nederland is het rustig op de camping. Echte familiecamping, ook veel vaste gasten, maar dat merk jhe niet zo. Mooie ligging aan het meertje van Hee. Vriendelijk en gemoedelijk beheer.
2 anos ás

Gert
Holandês
Een goed verzorgde camping, waarbij het beheerdersgezin ook zichtbaar is in de verschillende voorzieningen die met zorg en aandacht worden aangeboden. Het sanitair is netjes en wordt voortdurend gecontroleerd. De camping heeft ruime plaatsen en de velden zijn goed verzorgd. Op de camping is een restaurant en een snackbar aanwezig, waarin goede producten worden aangeboden. Het bijbehorende terras is netjes en heeft een mooi uitzicht over het meertje van Hee. Van verschillende aanwezige gasten hoorde ik dat ze met grote regelmaat op het eiland zijn en steeds terug komen op deze camping. Zeker een waardering voor de camping, zelf spreekt mij afwisseling van omgeving en camping meer aan. In de toekomst willen wij (gezin met twee jonge kinderen) onze vakantie nog wel eens vieren op deze camping.
2 anos ás

Anoniem
Holandês
Super mooie gezellige camping. Ook tijdens oerol
2 anos ás

Twixie
Holandês
Gewoon de lekkerste camping van Terschelling, zelfs van heel Nederland. Bij vakantie in eigen land is dit gewoon de beste keuze.
2 anos ás