Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Cabines para alugar
Wi-Fi
Churrasco permitido
Máquinas de Lavar
4 / 5 (12 votos )

Costa del Zeumeren

Garderbroekerweg 50
3781 JB, Voorthuizen
Países Baixos

Costa del Zeumeren é um parque de campismo de 30 em Voorthuizen, Países Baixos, localizado na região da Gueldria. Costa del Zeumeren O wi-fi, a merendero y cacifos. Além de acampar é possível alugar também a casa de campo de aluguer. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento
Cabines para alugar

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Instalações da cozinha
Merendero
Churrasco permitido

Qualificações
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

YouWannaDieMate
Holandês
Een ramp. Het leek allemaal hartstikke leuk en zo. En we hadden het hartstikke gezellig maar dat kwam niet door de plek. Maar het was echt verschrikkelijk het lag dan wel leuk naast een meer maar dat was het dan ook wel weer. De hygiëne was een ramp en de gang liep door 3 kamers waardoor er constant herrie was dat hadden we dan wel kunnen weten maar ja De Speeltuin was opgekocht van Chernobyl. echt droevig er misten 3 schommels de glijbaan gleed niet zat onder het zand en was compleet verroest mn maat werd onder olie bedolven toen een paar andere gasten eraan gingen schudden. Het hele park was sowieso ronduit treurig. Het leek wel Chernobyl alles was verroest en overwoekerd.
9 meses ás

YouWannaDieMate
Holandês
Het klonk allemaal hartstikke leuk enzo en het was ook gezellig alleen kwam dat niet echt door de plek. De hygiëne was een ramp er liep een gang door 3 kamers dat hadden we kunnen weten. het lag wel leuk dicht bij een meer alleen dat was het dan ook wel. Die speeltuin was opgekocht van Chernobyl. En we mochten niet eens levend stratego doen. Het was echt droevig hoe alles er uitzag. Gewoon als Chernobyl. gewoon verlaten en overwoekerd.
9 meses ás

Familie Cozijnsen Camping Costa del Zeumeren
Holandês
Mooie natuur, leuke camping en recreatiegebied op 100 m. Waterski en vlotvaren en midgetgolf en zeskamp te boeken op Costa del Zeumeren.
1 ano ás

Mevr. I
Holandês
We waren hier met een groep, vol verwachting kwamen we aan, maar vrijwel alles viel tegen. (locatie 'De Beuk') Het park oogde troosteloos en kaal. De speeltuin is erg gedateerd, voelde niet goed je kinderen hier te laten spelen. Binnen idem. Eigenaresse gaf aan hiermee bezig te zijn, maar gedurende de week volgde nog enkele van dit soort excuses, dus daardoor verloren de excuses wel hun waarde. de 3 grote slaapzalen zijn niet praktisch ingedeeld, ze zijn aaneengeschakeld dus zodra je van de achterste slaapzaal naar de woonkamer wilt, moet je eerst 2 slaapzalen passeren. Houd hier rekening mee zodra je boekt. De deur tussen de keuken en slaapzaal klapt daarnaast ook erg hard dicht! Het stukje 'prive-tuin' stelde ook niet veel voor. Een pluspunt was de keuken, grote koelkast en veel keukengerei.
2 anos ás

Adrie Legters
Holandês
Een fantastische camping mooie rustige omgeving aan het water en hele lieve gastvrije mensen
2 anos ás

Sietse
Holandês
Soms zijn er van die locaties waarbij je vraagt waarom, hoewel de naam anders doet vermoeden is de locatie echt troosteloos. Misschien het mooiste voorbeeld dat men alleen plastic bekers in de kast heeft, een glaasje wijn of een biertje in een normaal glas is dus niet mogelijk. Vier grote slaapzalen voor 75 man en vier douches..... Oude banken die de kringloop nog niet zou innemen, wij vragen ons dan af, waar is het woord gastvrij voor bedoeld?
2 anos ás

Albert
Holandês
Van t weekend een bruiloft gehad op de camping. Super mooie lokatie. Aardige mensen die goed meedachten met alles. Overnacht in de vlinder. Kleine gezellige en knusse blokhut. Heerlijk sfeertje. Alles netjes en schoon. De mening over niet vriendelijk kan ik absoluut niet delen en plaatsen. Zoons ook aardige gasten ook leuk tegen de kinderen. Organisatie was top. Leuk met de kinderen Jan en wijnie wij komen zeker gauw nog een keertje terug. Bedankt voor de heerlijke dag!
2 anos ás

T van Diest
Holandês
Prachtig gelegen camping aan de recreatieplas zeumeren. De gastvrouw en gastheer, tevens de eigenaren van de camping zijn erg vriendelijk en zeer gastvrij! Mooie kantine met overkapping, catering super verzorgd!
2 anos ás

Linda Hulstijn
Holandês
Camping Costa del Zeumeren is een fijne natuurcamping. Omgeving is mooi. Prachtige groepshuizen en gezellige blokhutten. Alles heel schoon. Hartelijke ontvangst en een vriendelijkheid die je weinig meer tegenkomt. Super weekend gehad.
2 anos ás

T van Diest
Holandês
Direct aan het water gelegen, Wij hebben een trekkershutje gehuurd. Zeer vriendelijke gastvrouw. Onze trekkershut was lekker schoon en van alle gemakken voorzien. Vorig jaar zijn wij hier ook geweest en volgend jaar gaan we weer!
2 anos ás

Esther
Holandês
Genoten van een prachtig huwelijks feest van onze vrienden op de camping. Een geweldige locatie
2 anos ás

Annebel
Holandês
Zoonlief wat wil je worden? Ik wil in t leger mama! Dochterlief wat wil jij worden? Ik wil bij wijnie op de camping werken mama!
2 anos ás