Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
3 / 5 (11 votos )

Capfun La Grenouillère

Rue Lucien Mignat
F-41500, Suèvres (Loir et Cher)
França

Capfun La Grenouillère é um parque de campismo localizado em Suèvres (Loir et Cher), França, localizado na região da Centro-Vale do Líger. Capfun La Grenouillère O wi-fi, a tenda de campismo, a restaurante y a piscina interior. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil y a quadra de ténis.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior
Quadra de ténis

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Mylene
Holandês
Leuke camping, mooi zwembad. Er is veel animatie, die tot laat doorgaat. Minder fijn als je een huisje dicht bij de geluidsbron hebt. De animatie is echt op de Fransen gericht. Wel is er een Nederlandse animator aanwezig bij de kidsclub. Er is een klein winkeltje op de camping, maar beter is de supermarkt op 1,5 km afstand.
1 ano ás

Marleen
Holandês
Voor vertrek tweemaal geprobeerd contact te zoeken met de camping. Helaas geen reactie gekregen. Het is een mooie nette camping. Bij aankomst om 11.00, was de receptie dicht tot 14.00. Om 14.00 wat formulieren ingevuld, maar de sleutel mochten wij om 16.00 ophalen. Hiervoor moesten wij wel ruim 45 minuten in de rij staan. De stacaravan zelf was niet schoon, maar wel nieuw en alles was in goede staat. Meerdere malen 's middags geen water. Niet alle caravans hebben ruimte er omheen.Helaas 's avonds veel lawaai van het animatieprogramma. Dit duurt elke avond tot 24.00. Wij zijn hier zelf niet geweest, maar het klonk erg gezellig.Het zwembad is mooi en schoon. Wel druk, maar dat is te verwachten met mooi weer en een vol park. Geen ligbedjes. Op een enkeling na spreekt het personeel geen Engels. Betalen met je account is dan ook zo goed als niet mogelijk.Veel speeltuintjes en activiteiten voor kinderen, wel enkel Frans georiënteerd.
2 anos ás

Hanne
Holandês
De stacaravans waren redelijk nieuw en heel netjes. Zwembaden zijn ook leuk. Château Chambord is zeker de moeite voor een daguitstap. Steden Blois, Orléans en zeker Tours zijn de moeite. Op de camping zelf is heel luidruchtige animatie, zelfs na 12u snachts blijven ze door de micro's brullen...
2 anos ás

Roy
Holandês
Kleine camping, mooie moderne stacaravans op prima weides. Maar het is het allemaal net niet, zwembad is niets bijzonders m.u.v. de nieuwe glijbanen welke wel top zijn. er is en klein winkeltje en een snackbar (patat en pizza). 85/90% fransen. Geen enkele NL talige animatie vooral voor de kinderen tussen 8 en 13 gewoon niet leuk dat alles frans is. Engels spreekt animatie team niet of nauwelijks. In de omgeving niet veel activiteiten om te doel.
3 anos ás

Paul
Holandês
Enigszins afgeschrikt door eerdere reviews blijkt maar weer dat je zelf moet ervaren om te kunnen beoordelen. Hebben een week gestaan in augustus en hebben een heerlijke week gehad. Niet te grote camping, veel Fransen, maar ja wat wil je als je naar Frankrijk gaat maar absoluut niet storend. Klein campingwinkeltje voor de dagelijkse benodigdheden. Een grote supermarkt op 5 minuten afstand. Leuke speeltuin en uitstekend verwarmd zwembad met prima glijbanen en faciliteiten. Geen enkel moment last van geluidsoverlast gehad. Animatie is Frans georiënteerd en begint “pas” om 21.00 uur. Voor onze kleine kinderen aan de late kant. Overdag wordt er voldoende georganiseerd. Rustige plek, alles op loopafstand (5min). Na een week heb je het wel gezien, langer zou ik ook niet willen blijven maar een dikke voldoende
3 anos ás

linda
Holandês
Nieuwe schone caravan zonder inkijk Geen geluidsoverlast Mooie glijbanen Prachtig speeltoestel Te weinig sanitair in zwembad Verplichte speedo man niet gecommuniceerd Geen eten of drinken in zeembad Geen slippers in zwembad Te vol zwembad (geen corona regels in zwembad) Rioollucht zwembad Jonge badmeesters alleen op telefoon Animatie te laat Op Fransen gericht Slechte wifi Pizza friettent te laat open
3 anos ás

CK
Holandês
Wat een verschrikking zeg! Wij waren met de tent op vakantie. We kregen een leuke plek, met veel faciliteiten op een kleine afstand. Maar om 21:30 uur gaat de muziek echt snoeihard aan, en stopt pas om 24:00 uur. Daarna is het nog lang onrustig op de camping met schreeuwende tieners en mobieltjes met muziek. Nee, op deze camping kom je niet om uit te rusten. Onze kinderen waren doodmoe na een paar avonden. Wij hebben ze oordopjes in gegeven om te kunnen slapen. Het animatieteam houdt van feestvieren. Ze snappen niks van het gezeur van ouders omtrent hun kinderen. Klagen over de schadelijke decibellen tijdens de schuimparty heeft dus werkelijk geen zin. En de decibelmeter (appje op telefoon) sloeg door tot 92 decibel. Bij de tent was het nog 80 decibel, en dat tot 24:00 uur. Dus wees gewaarschuwd: hier kom je niet voor je rust! De muziek staat 6 dagen per week tot 24;00 uur snoeihard aan, behalve op de wisselslag. Daarom een 1!
3 anos ás

Margreet
Holandês
Dit had een fijne vakantie kunnen worden. Mooi zwembad, goede ligging, mooi weer... Het werd een drama. Wij hebben 2 jonge kinderen en die hebben de gehele vakantie nauwelijks geslapen van de herrie. Eerlijk gezegd zijn we allemaal een beetje oververmoeid. De muziek gaat om 21:00 uur aan voor de kinderdisco (alles in het Frans en ook nog een treurige vertoning) en gaat vervolgens om 24:00 uur weer uit. En het volume staat zo hard, dat het complete gebied wakker mort liggen. Desalniettemin hebben ze hier een vergunning voor, dus of je asjeblieft niet zo wil zeuren hierover. Dat wordt namelijk niet gewaardeerd. Zwembad prima, sanitair erg schoon. Maar overdag wilde ik alleen maar slapen. We waren allemaal kapot! Bovendien konden wij geen normaal gesprek meer voeten na 21:30 uur omdat het animatieteam een privefeestje vierde 7 dagen van de week!!! Wij zijn doodmoe na 3 weken vakantie. Ik geef een slecht cijfer om deze reden
3 anos ás

Patrick
Holandês
Leuke camping overdag. In de avond is het verschrikkelijk! Wij hadden een tentplaats, vlakbij het disco gedeelte. Alle tenten staan in het gebied waar je last hebt van de disco. Ze presteren het hier om de boxen zowat op te blazen. Mijn God, wat een herrie zeg! Wij hebben 2 jonge kinderen en die hebben echt geleden onder de verschrikkelijke herrie. Gewoon onmenselijk. Iedere dag tot 24:00 uur werkelijk keiharde muziek. Ik ga op vakantie om uit te rusten, maar wij zijn allemaal bekaf. Klagen bij de receptie of het animatieteam heeft geen zin. Ze hebben een vergunning zeggen ze en dit is het programma. Dus 7 dagen per week van 21:00 - 24:00 uur keiharde herrie op de tentplaatsen. Daarom geef ik de camping een onvoldoende. Zwembad en sanitair zijn prima, maar omdat de kinderen zo moe waren, was het overdag hangen en huilen. Erg jammer, want van uitrusten is niks gekomen!
3 anos ás

Leonie
Holandês
We verbleven 1 week in een 4 persoons- stacaravan, als nieuw, airco, overdekt terras en schoon. Op een mooie plek, beschut door bomen. Voornamelijk Fransen, maar ook voldoende Nederlanders, Belgen en een paar andere nationaliteiten op de camping. De ontvangst was hartelijk en in het Engels. De broodjes en patat op de camping zijn goed. De super U, vlakbij de camping, heeft ook goed brood en net wat goedkoper. Het zwembad is mooi met stoelen en de glijbanen zijn tof! Zolang je zelf hierop geen gekke capriolen uithaalt hoeft er ook geen dokter te komen... Wij hebben op onze plek geen last gehad van harde muziek of lawaai tot laat. Over de animatie kan ik niets zeggen, onze kinderen hebben daar geen behoefte aan. Wel 1x een avondshow gezien, was leuk voor ons als voor de kinderen. Dat begon om 20.30 uur, maar ja, het is 'zuid Europa'. Verlichting op de paden zou een nodige verbetering zijn! Omgeving na een week wel gezien.
3 anos ás

Jet
Holandês
Voor 1 nachtje €52 betaald voor een aftandse kampeerplek. Zijn vooral stacaravans. Zwembad te klein voor zoveel mensen, alles in het Frans, tot 00.00 uur keiharde muziek en daarna blijft het onrustig. Wij raden jullie af om hier met kleine kinderen te gaan kamperen!!. Staan prachtige oude gebouwen, maar wordt niks mee gedaan. Deze camping heeft heel veel liefde, onderhoud en Nederlandse eigenaren nodig. Voor ons nooit weer in de zomervakantie Capfun.
3 anos ás