Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
3 / 5 (15 votos )

Canoë Gorges du Tarn

11 Rue de la Combe
12640, Riviere sur Tarn
França

Canoë Gorges du Tarn é um parque de campismo localizado em Riviere sur Tarn, França, localizado na região da Sul-Pirenéus. Canoë Gorges du Tarn O wi-fi, a tenda de campismo, a restaurante y a piscina interior. Os cães são permitidos. Além de acampar é possível alugar também a bangalô móvel. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar y secadores de roupa disponível.

Características do local

Alojamento
Bangalôs móveis

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil
Animação para crianças
Piscina Exterior

Sanitário
Mudança de fraldas para bebés
Máquinas de Lavar
Secadores de roupa


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Anoniem
Holandês
Geen leuk ontvangst, je moet alles zelf uitzoeken. De douches waren ijskoud. Nou ik vind als je 38 euro per nacht betaald je zeker warme douches moet hebben. Als je er wat van zegt wordt het weg gewuifd! Containers voor vuil kon niks meer bij en alles lag ernaast waardoor er stank ontstaat. Zeker geen volgende keer!
1 ano ás

Susan
Holandês
Camping ligt op een super mooie plek maar dat is dan ook het enige pluspunt aan deze camping. Plekken lijken ruim maar dan zijn het regelmatig twee plekken, hierdoor zit je regelmatig op het bord van de buurman mee te kijken. Sanitair is oud, redelijk schoon maar van warm water hebben ze niet gehoord. Er waren op de hele camping maar 3 douches met warm water, altijd dus een lange rij. Warm water is dan ook weer direct gloeiend heet, niet te doen met kinderen. Veel groepen jongeren, s avonds en s nachts veel geluidsoverlast en regelmatig om 11 uur in de ochtend al jongeren over de camping met een flesje bier aan de mond (en joint in de hand). Camping eigenaar deed met haar glaasje wijn gezellig mee..........
1 ano ás

Charly
Holandês
We zijn alweer een paar weken terug van een heerlijke vakantie op de camping Canoë Gorges du Tarn en we denken er met veel plezier aan terug. Lichtelijk bang gemaakt door de slechte recensies gingen we er naar toe, maar echt nergens voor nodig. We hadden een mooie plek op het vrije veld (zorg voor veel schaduw, want het kan heet worden), de rivier is prachtig met super helder water, de camping eigenaresse werkt dag en nacht en het sanitair was prima. Natuurlijk is het niet zoals thuis, maar dat moet je ook niet verwachten. Er zijn meerdere sanitair gebouwen, dus keus genoeg. Het eten op de camping is prima (de eerste keer echt heerlijk, de tweede keer iets teveel saus), de animatie is wel echt voornamelijk in het Frans, het zwembad is fijn (niet groot, maar prima) en de Fransen waren aardig. Zelfs de jongeren! We hebben echt een heerlijke vakantie gehad en zouden graag nog een keer terugkomen! Het kanovaren is een aanrader.
1 ano ás

Anoniem
Holandês
Geen leuk ontvangst, je moet alles zelf uitzoeken. De douches waren ijskoud. Nou ik vind als je 38 euro per nacht betaald je zeker warme douches moet hebben. Als je er wat van zegt wordt het weg gewuifd! Containers voor vuil kon niks meer bij en alles lag ernaast waardoor er stank ontstaat.Zeker geen volgende keer!
2 anos ás

Anoniem
Holandês
Zeer slecht! Ontvangst zeer onvriendelijk en ongeorganiseerd. Onaardige eigenaresse, koude douches, overvolle containers met vuil wat stinkt. Zeer jammer voor zo’n mooie camping.
2 anos ás

Susan
Holandês
Camping ligt op een super mooie plek maar dat is dan ook het enige pluspunt aan deze camping.Plekken lijken ruim maar dan zijn het regelmatig twee plekken, hierdoor zit je regelmatig op het bord van de buurman mee te kijken. Sanitair is oud, redelijk schoon maar van warm water hebben ze niet gehoord. Er waren op de hele camping maar 3 douches met warm water, altijd dus een lange rij. Warm water is dan ook weer direct gloeiend heet, niet te doen met kinderen.Veel groepen jongeren, s avonds en s nachts veel geluidsoverlast en regelmatig om 11 uur in de ochtend al jongeren over de camping met een flesje bier aan de mond (en joint in de hand). Camping eigenaar deed met haar glaasje wijn gezellig mee..........
2 anos ás

Livia Tijhof
Holandês
We stonden twee weken op deze camping. Mooie plekken (vooral aan de rivierkant), schoon zwembad met glijbaan en een heerlijke rivier waar je kan zwemmen, dobberen in de stroomversnelling, visjes vangen en van de rotsen kan springen. De animatie is Frans sprekend, onze kids konden moeilijk deelnemen. Grote minpunt was het sanitair. Aan onze kant waren 3 toiletten beschikbaar, dus vaak ‘s morgens in de rij. Toiletpapier was vaak op. De douche en het afwaswater was meer koud dan warm. De douche was of koud of gloeiend heet, vreselijk! Ondanks de gezellige sfeer in mooie omgeving voor ons deze camping niet nogmaals.
2 anos ás

Annmargriet Klijn
Holandês
Heerlijke camping, alles rustig aan. Leuk zwembad en heerlijk toeven aan de rivier. Wij hadden subs en bootjes mee en hebben ons dagen vermaakt. Zelfs als het druk is is de sfeer relax en rustig. Leuke animatie zelfs voor de niet Fransen kids. Vriendelijk personeel. Mooie nieuwe douches en wc’s aan de ene kant. De ander iets gedateerd maar wordt meerdere malen per dag gepoetst. Zeker een aanrader voor de mensen die ook op pad willen, de omgeving is prachtig. De verschillende grote supermarkten zijn met de auto snel en goed bereikbaar. Ja zeker een om naar terug te gaan.
2 anos ás

JR
Holandês
De camping les peupliers in Riviere Sur Tarn heeft een nieuwe eigenaar gekregen en een nieuwe naam Canoe Georges du Tarn en dat hebben we gemerkt. Bij aankomst was het gelijk al een vreemde gewaarwording. Je moet hier nl vooruit betalen wat in voorgaande jaren nooit zo is geweest ( je weet toch niet precies hoelang je blijft met je caravan.). Vervolgens is er maar 1 toiletgebouw open en andere 2 zijn afgesloten en de kranen gedemonteerd. Het schoonmaak regime heeft hier duidelijk een forse deuk opgelopen er wordt in het weekend niet schoongemaakt. Het aantal beschikbare toiletten laat dan ook duidelijk te wensen over voor de aanwezige kampeerders. Het gras werd niet gemaaid en op vele andere plaatsen was het gras al verdwenen voor dat het hoogseizoen is begonnen. De gezellige sfeer van weleer is hier verdwenen. Voor ons was dit helaas de laatste keer dat wij deze camping bezochten.
3 anos ás

H.Gesell
Alemão
Sehr freundliche Aufnahme, beste Sanitär-Anlagen und eine sehr schöne Umgebung. Persönliche Betreuung, wenn gewünscht, diskretes Sich-kümmern. Ich komme wieder.
3 anos ás

Coen Tofield
Holandês
Camping Les Cerisiers, Pailhas, ideale gezinscamping. Grote plaatsen, nieuw schoon sanitair. Grote speelplaats voor kinderen. Heerlijk zwemmen, varen en kanoën in de Tarn. Sta/caravans te huur. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar en personeel! Gratis WiFi bij de receptie!
3 anos ás

Melissa
Holandês
Prima vakantie gehad op deze camping. Vanaf juli 2018 zijn er nieuwe beheerders. Je kunt merken dat ze de boel gaan aanpakken. Het springkussen lag er wel maar was stuk. Werd nu opgeruimd. Toiletgebouw op plattegrond rechts is wat oud, maar wel schoon. Gebouw bij receptie was prima. Altijd warm water gehad. Campingplaatsen waren groot. Wij hadden 85. Caravan met voortent ging prima. Geen luifel er meer aan kunnen zetten. Ook niet nodig. Veel schaduw van bomen. Auto en tentje konden er ook bij. Wel veel zwembadgeluid op deze plek. Animatie in de avond tot uiterlijk 23.00 uur. Bandje, dj, of bijv. Bingo. Ook niet iedere avond. Zwembad niet groot maar voldoende ruimte. Leuke glijbaan. Zwemshorts waren nu toegestaan en glijbaan was heel de dag open. Wel wat achterstallig onderhoud en niet heel schoon. Rivier was super! Je stapte rechts op de plattegrond op je luchtbed en op het strandje weer af. Ook kon je van de rotsen springen.
3 anos ás

Bianca
Holandês
Mooie camping, goede locatie aan de rivier, ruime plaatsen keurig sanitair. Zwembad erg klein en wat ik hoorde niet schoon, zwommen zelf in de rivier maar was een veelbesproken iets. Geschikt voor gezinnen met basisschoolleeftijd, voor oudere weinig te doen. Dachten door site en folders dat er s avonds wat te doen was, helaas stelt dit niks voor en zijn er geen mogelijkheden voor jeugd. Om 12 uur werden ze weg gestuurd, het was klaar☹ Hadden rivier plek maar zaten helaas heel de dag tegen de camping bus met aanhanger vol kano's aan te kijken. Ruim ze op en zet de bus op het sportveld! Plek zat. Vooral kano's die niet gebruikt worden, ruim ze op! Hetzelfde voor auto's van kampeerders, auto OP je eigen plek of op het sportveld parkeren zodat er niet overal auto's staan geparkeerd. Ik vind dat de camping daarop hoort te letten. Jammer. Al met al dus een goede indruk, maar wel de nodige verbeter punten.
3 anos ás

Janneke
Holandês
Bij aankomst was het rommelig met plaatsen toewijzen. De door ons gereserveerde plaats was bezet. Door wisseling van eigenaar veel onduidelijk. Na 4 dagen was het opgelost en hebben we alsnog een goede plaats gekregen. Ligging aan rivier is super. Mooie camping met ruime plaatsen. Avondprogramma luidruchtig en vaak over hele camping te horen. Zwembad was niet schoon veel haren enz. Glijbaan was hele dag open daardoor onrustig aangezien het een zwembad klein is. Restaurant niet bijzonder. Al met al prima vakantie gehad. Wel verbeterpunten qua hygiëne.
3 anos ás