Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (3 votos )

Camping communautaire d'Azé

Rizerolles
71260, Aze
França

Camping communautaire d'Azé é um parque de campismo de 100 em Aze, França, localizado na região da Borgonha. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Marijke Schumacher
Holandês
Een heerlijke plek, prachtige natuur rondom. Echt voor rustliefhebbers. In het seizoen is er een fijn zwembad. Grote stad Macon vlakbij. Maar ook volop bezienswaardigheden op korte rij-afstand. En natuurlijk de prehistorische grotten achter de camping!
3 anos ás

Kees & Liesbeth
Holandês
vorig jaar hier geweest onderweg naar de Provence, de camping was net gerenoveerd, sanitair dus helemaal prima, de camping was waarschijnlijk eerder open gegaan ofzo want er waren bijna geen gasten. Bij het inschrijven konden we zelf een plekje uitzoeken. De camping eigenaar niet gezien. Alleen het meisje aan de receptie. Vlak buiten de camping zat een prima eetgelegenheid. De grotten zijn zeker de moeite waard om te bekijken. En natuurlijk een fijn zwembad wat dan wel door lokale bevolking gebruikt werd maar ook hiervan viel de drukte echt mee. Er was zelfs een badmeester aanwezig. We bleven hier 2 nachten en de 2e avond waren we wat later terug met de auto, die kon toen dus niet meer met de auto op het terrein verder, het hek was dicht best vervelend als je onderweg bent en nog heel veel in de auto hebt liggen. Geen eigenaar te zien toen. Maar al met al een fijne plek, al weet ik niet hoe het er zal zijn als het vol staat.
3 anos ás

rob
Holandês
Sinds 2008 komen we op deze camping. Voor deze tijd was het een verlopen camping. In 2008 is het naastgelegen gemeente zwembad en het camping-sanitair gerenoveerd / nieuw aangelegd. De receptie / entree waren gedeeld Zwembad / Camping / Grotte d'Azé. Dit jaar(2014) heeft men zwembad en camping uit elkaar gehaald en dat is te merken. Hekken die eerder gesloten waren, staan nu open. Onduidelijkheid over het afval en overall minder toezicht. De nieuwe beheerder (plaatselijke Tabac / café) moet nog campingbeheerder worden ipv kastelein(overigens wel vriendelijk !) Ben je op deze camping ga dan eens kijken in de naastgelegen Grotten. Ook met een kinderwagen te bezoeken. Verder zijn in de omgeving o.a. diverse wijnhuizen, Cluny, Macon en Taize mogelijkheden om te bezoeken.
3 anos ás