€9
Por noite
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}
Autocaravanas
Electricidade
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Pesca
5 / 5 (9 votos )

Camperplaats Leeuwarden

De Zwemmer 3
8939 CA, Leeuwarden
Friesland, Países Baixos

Camperplaats Leeuwarden dichtbij de stad Leeuwarden! 

Wil je de stad verkennen dat kan gemakkelijk vanuit Camperplaats Leeuwarden. In 15 minuten fietsen ben je in de stad of pak de bus, scooter om de hoek van de camperplaats. De camperplaats is het hele jaar geopend en heeft 18 plaatsen. Camperplaats Leeuwarden ligt aan een jachthaven. 

Gasten krijgen bij het overnachten bij Camperplaats Leeuwarden een speciale kortingssleutel mee die gebruikt kan worden in de stad voor kortingen.  Bovendien op vertoon van de kortingssleutel elke dag gratis broodjes bij de Jumbo.

Características do local

Tipo de parque de campismo
Parque de campismo da cidade

Alojamento
Barracas de campo
Caravanas
Autocaravanas
Cabines para alugar
Bangalôs móveis
Apartamentos

Instalação de Serviços
Electricidade
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Aberto durante todo o ano
Nudistas

Recreação
Parque infantil
Aluguer de barcos
Pesca


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

AnneMarie van Oeveren
Holandês
Wat een heerlijke plek is dit toch. Alles is goed geregeld. Van te voren hadden we gebeld of er plek was en ja, gelukkig wel. We kregen een pracht plek aan het water. Op de naast gelegen werf gingen de bootjes in het water en dat bracht gelijk rearing mee. In de box bij de ingang vonden we de inschrijf envelop en ook allemaal folders wat er in de omgeving te doen is. Tegenwoordig kan je betalen met Camperplaats en dat is super handig. Je kan naar de stad in een uurtje lopen maar als je dat niet wilt stopt er ook een bus vlak bij dus ideaal. Kortom, een heerlijk plekje.
11 meses ás

Jeffrey Bollen
Holandês
Het is een mooie camperplaats vlakbij de stad. Het is maar 15 minuten fietsen en je kan een scooter en boot huren. Leuk concept met de kortingssleutel die je bij ontvangst krijgt!
1 ano ás
Resposta do proprietário em 4 de abril de 2022
Bedankt voor de beoordeling! Groeten, Jarno en Margreet, Camperplaats Leeuwarden.

Herman P
Holandês
Schitterende stadscamperplaatsPrachtige stadscamperplaats. Zijn al eens eerder geweest. Nu grotere plekken en veel groen. Erg verrassend. Zijn Hemelvaartsdag op de fiets naar het centrum geweest. Zaterdag met de bus die op loopafstand is te vinden. Heerlijk. De bustijden staan op de folder. Je kunt ook een e-scooter huren om naar het centrum te rijden. Doen dit misschien de volgende keer. Elke morgen haalde we de gratis broodjes bij de Jumbo. Komen vast en zeker nog een keertje weer.
1 ano ás
Resposta do proprietário em 4 de abril de 2022
Bedankt voor de beoordeling! Leuk dat wij u weer zien! Groeten, Jarno en Margreet, Camperplaats Leeuwarden.

Monique
Holandês
Mooie en leuke camperplaats! Dicht de stad. Voor kids ook leuk. Bootje kan je huren, speeltuin dichtbij en een grote skatebaan. Leeuwarden is ook een aanrader om te bezoeken. Elke dag kan je gratis broodjes bij de Jumbo ophalen. Bovendien extra acties op vertoon van een sleutel die je bij aankomst krijgt.
1 ano ás
Resposta do proprietário em 4 de abril de 2022
Bedankt voor de beoordeling! Leuk te lezen! Groeten, Jarno en Margreet, Camperplaats Leeuwarden.

Herman P.
Holandês
Prachtige stadscamperplaats. Zijn al eens eerder geweest. Nu grotere plekken en veel groen. Erg verrassend. Zijn Hemelvaartsdag op de fiets naar het centrum geweest. Zaterdag met de bus die op loopafstand is te vinden. Heerlijk. Je kunt ook een e-scooter huren om naar het centrum te rijden. Doen dit misschien de volgende keer. Elke morgen haalde we de gratis broodjes bij de Jumbo. Komen vast en zeker nog een keertje weer.
1 ano ás
Resposta do proprietário em 4 de abril de 2022
Bedankt voor de beoordeling! Leuk dat u vaker bij ons heeft gestaan. De gratis broodjes service is er nog steeds:) Groeten, Jarno en Margreet, Camperplaats Leeuwarden.

Herman
Holandês
Prachtig plekje midden in een woonwijk en toch heel dichtbij de stad Leeuwarden. Vanaf de camperplaats mooie fietsroutes. Bij aankomst liggen er fietsroutes klaar en heel veel tips wat je kan doen in de stad of omgeving. Aanrader!
2 anos ás
Resposta do proprietário em 4 de abril de 2022
Bedankt voor de beoordeling! Er liggen inderdaad een aantal route klaar om te fietsen en te wandelen. Groeten, Jarno en Margreet, Camperplaats Leeuwarden.

H.van der Veen
Holandês
Goede plek om te overnachten. Goedkoop en vlak bij het centrum. Buskaartjes gratis.1 min punt je moet naar de toilet op de werf wat er naast ligt. Als ze zelf een goede toiletunit op het eigen terrein hebben dan niets om op aan te merken.
2 anos ás
Resposta do proprietário em 4 de abril de 2022
Bedankt voor de beoordeling! Wij hebben geen sanitair maar wel een serviceplaats voor de camper. Groeten, Jarno en Margreet, Camperplaats Leeuwarden.

Mark
Holandês
Het is een mooie plek, loopafstand van het centrum, indien je van wandelen houd natuurlijk, anders OV. Helaas geen douches, maar dat komt door ambtenaren heb ik begrepen. Een prima plek om te staan, zelfs met mijn basic campertje.
2 anos ás
Resposta do proprietário em 4 de abril de 2022
Bedankt voor de beoordeling! Groeten, Jarno en Margreet, Camperplaats Leeuwarden.

Claudia
Holandês
Het is een kleine en rustige plaats aan het water gelegen in een mooie moderne wijk onder de rook van Leeuwarden. Supermarkt, Hema en cafetaria op loopafstand te bereiken. Eigenaren zijn erg vriendelijk en zeer benaderbaar. Het is een selfservice. Geld in een enveloppe en hierop laat je je gegevens achter. Werkt prima. Helaas viel het sanitair gedeelte wel tegen. 2 wc' (luxer dan een dixie maar dat is het dan ook). Helaas geen douche of wasbak. Geen ruimte om je was te kunnen doen. Het is handig om een douche in je camper te hebben. Als de eigenaren hierin zouden investeren, zou het voor mij zeker een 9 waard zijn. Wij waren er met mooi weer, dan is het hier echt super! Denk dat het in de koude maanden echt ook heel koud kan zijn. Ik zou deze plek absoluut aanraden en zou de eigenaren echt adviseren voor een douche.
2 anos ás
Resposta do proprietário em 4 de abril de 2022
Bedankt voor de beoordeling! Groeten, Jarno en Margreet, Camperplaats Leeuwarden.