Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4 / 5 (23 votos )

Campéole Le Courounba

Le Pont du Rif
05120, Les Vigneaux
França

Camping Campéole Le Courounba (Les Vigneaux) heeft staanplaatsen met een mooi uitzicht op de omliggende bergen. De kinderen hebben veel plezier in het zwembad met glijbaan en op de springkussens. Ook is er Nederlandse animatie. Naast de camping loopt een wilde rivier, dus wie van kanoën en kajakken houdt is hier aan het goede adres.

Características do local

Alojamento
Bangalôs móveis

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Animação para crianças
Piscina Exterior
Quadra de ténis

Sanitário
Mudança de fraldas para bebés
Máquinas de Lavar
Secadores de roupa


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Dewi
Holandês
Warm welkom. Gedetailleerde informatie en toelichting over de diverse bezigheden in de regio. De royale kampeerplekken zorgen voor een relaxt verblijf. Zwembad zonder chloor (rietfilter). Een succesvolle vakantie. Wij zullen absoluut terugkomen.
11 meses ás

Jip
Holandês
Warm welkom. Gedetailleerde informatie en toelichting over de diverse bezigheden in de regio.De royale plaatsen verzekeren een relaxte overnachting.Zwembad zonder chloor (rietfilter).Een geslaagde trip.We zullen absoluut opnieuw bezoeken.
11 meses ás

Walter
Holandês
Onze vakantie op Le Courounba was absoluut fantastisch. De medewerkers waren aardig en uiterst behulpzaam, bij aankomst mochten we zelf onze standplaats kiezen. We hadden een prachtig uitzicht op de bergen vanaf onze locatie, de atmosfeer was zeer aangenaam en vredig. Het sanitair werd meerdere keren per dag gereinigd en was zeker netjes, het is jammer dat sommige kampeerders het niet altijd even netjes achterlaten...Onze kinderen hebben enorm genoten van de springkastelen, het BMX-terrein en de activiteiten in de kinderclub !! Het zwembad is net zo mooi als op de foto's en het is geweldig dat er een klimmuur boven het water is.Onze kinderen hebben hier veel nieuwe vrienden gemaakt, we zullen hier zeker terugkomen !!
1 ano ás

Isidoor
Holandês
We hebben een fantastische tijd beleefd op Le Courounba. Het team was aardig en buitengewoon behulpzaam, we konden bij aankomst zelf een plaatsje kiezen. Onze gekozen plek bood een prachtig uitzicht op de bergen, de ambiance was uiterst gezellig en vredig. Het sanitair werd verschillende keren per dag gereinigd en was zeker netjes, het is spijtig dat sommige kampeerders het niet altijd even netjes achterlaten...De kinderen hebben zich enorm vermaakt op de springkussens, het BMX-terrein en de activiteiten in de kinderclub !! Het zwembad is echt zo mooi als op de foto's en wat geweldig, een klimwand boven het water.De kinderen hebben hier echt veel vrienden gemaakt, wij komen hier absoluut terug !!
1 ano ás

Jannes
Holandês
Een aantrekkelijke kampeerplek met ruime standplaatsen die veel schaduw bieden (hoewel de standplaatsen onderling verschillen). De camping is ook erg rustig, met weinig entertainment en dergelijke. Echter, tijdens ons verblijf werden veel mensen ziek. Het bleek dat er een virus in het drinkwater zat, waar het campingpersoneel niet zorgvuldig mee omging. Ze beweerden dat het risico op dit virus in het drinkwater hoog is vanwege de grote temperatuurverschillen (koude nachten (onder de 10 graden) en warme dagen). We hebben nog nooit zoveel mensen met maaggriep gezien op een camping. De een na de ander lag misselijk op een luchtmatras.Voor jonge kinderen is er een leuk springkasteel. Maar de nachten zijn echt heel koud voor jonge kinderen. Een kind van 1 dat niet in een slaapzak blijft liggen, heeft het te koud! Ook in de vroege ochtend is het echt heel koud (als je een kind hebt dat vroeg opstaat).
1 ano ás

Albertine
Holandês
Een prachtige kampeerplek met ruim opgezette standplaatsen vol schaduw (hoewel deze variëren). De camping is vrij vredig, met weinig georganiseerde activiteiten. Echter, tijdens onze vakantie werden veel bezoekers ziek. Het bleek dat er een virus in het drinkwater zat, waar het campingspersoneel niet adequaat mee omging. Ze beweerden dat de kans op dit virus in het drinkwater groot is vanwege de aanzienlijke temperatuurverschillen (koude nachten (onder de 10 graden) en warme dagen). We hebben nog nooit zoveel kampeerders met maaggriep op een camping gezien. De een na de ander lag misselijk op een luchtmatras. Er is een leuk springkasteel voor de kleintjes. Maar de nachten kunnen echt heel koud zijn voor jonge kinderen. Een eenjarig kind dat niet in een slaapzak blijft liggen, krijgt het te koud! De vroege ochtend is ook echt heel koud (voor het geval je een kind hebt dat vroeg opstaat).
1 ano ás

Chitra
Holandês
Een prachtige camping met ruime staanplaatsen en een adembenemend uitzicht. De camping is opgesplitst in twee delen, het ene deel bevindt zich in het bos, het andere op een open veld. Het sanitair is op z'n Frans, wat betekent dat je vaak een koude douche moet nemen en de toiletten geen brillen en papier hebben. Het zwembad is aangenaam en mooi, maar er zijn speciale regels en openingstijden. De omgeving is fantastisch met veel bezienswaardigheden en activiteiten. Er zijn foodtrucks op de camping, maar soms moet je wel 2 uur wachten voor een maaltijd, grote bestellingen zijn dan niet mogelijk (dus het hele gezin samen eten) Naast de camping is er een heerlijke bakker en pizzeria. De bakker komt ook elke dag naar de camping.
1 ano ás

Carla
Holandês
Een zeer aangename kampeerplek met ruime standplaatsen en een adembenemend uitzicht. De camping is opgesplitst in twee zones, één gelegen in het bos en de andere op een open veld. De sanitaire voorzieningen zijn Frans, wat betekent dat de douches vaak koud zijn en de toiletten geen brillen en toiletpapier hebben. Het zwembad is prachtig en aangenaam, maar heeft ongewone regels en openingstijden. De omgeving is echt geweldig, met veel te zien en te doen. Er zijn foodtrucks op de camping, maar de wachttijden kunnen soms oplopen tot 2 uur voor één maaltijd, waardoor grote bestellingen (dus het hele gezin samen eten) niet mogelijk zijn. Naast de camping is er een heerlijke bakkerij en pizzeria. De bakker is ook dagelijks aanwezig op de camping.
1 ano ás

Siard
Holandês
Vriendelijk personeel, mogelijkheid om zelf een plek te zoeken uit aantal opties (niet gereserveerd). Pluspunten zijn de ruime plekken, ligging middenin bergen en geen last van de wegen, wandelpaden beschikbaar vanaf camping naar omliggende dorpen (ook geschikt voor gezinnen). Bakker elke ochtend op camping aanwezig, aanrader is ook de bakker in het dorp op 10 minuten lopen (rijd je langs bij ingang camping). Ook het daar aanwezige restaurant (Le Rif) is een aanrader (afhaal mogelijk!). Diverse supermarkten op 10 à 20 minuten rijden. Zwembad zonder chloor. Verbeterpunten zijn aantal stroomkasten (neem minimaal 40m kabel mee!), zwembad dat werkt met maximum aantal personen, tijdsloten en strenge badmeesters, vieze sanitair ruimtes (door campinggasten), vaak koud water bij afwas maar niet bij douche. Er is geen WC-papier aannwezig, dus zelf meenemen. Dagelijks andere foodtruck, soms lange wachtrijen hiervoor (1 à 2 uur bij burger-truck).
1 ano ás

Antoinette
Holandês
Personeel is zeer gastvrij en je hebt de vrijheid om je eigen plekje uit te kiezen uit diverse beschikbare opties (reserveren is niet verplicht). Positieve aspecten omvatten de royale ruimte, de locatie omringd door bergen en het ontbreken van verkeerslawaai, wandelroutes die van de camping naar nabijgelegen dorpen leiden (geschikt voor families). Elke ochtend is er een bakker op de camping, maar de bakkerij in het dorp op 10 minuten afstand (langs de campingingang) is ook een goede optie. Het lokale restaurant (Le Rif) is ook een aanrader en biedt afhaalmogelijkheden. Er zijn verschillende supermarkten op 10 tot 20 minuten rijden. Het zwembad is chloorvrij.Er zijn enkele verbeterpunten, zoals het aantal elektriciteitskasten (zorg dat je minstens 40m kabel bij je hebt!), een zwembad dat een maximale capaciteit hanteert, tijdslots en strenge badmeesters, onhygiënische sanitairfaciliteiten (veroorzaakt door campinggasten), vaak koud water voor de afwas maar niet voor de douche. Er is geen toiletpapier beschikbaar, dus dat moet je zelf meenemen. Elke dag is er een andere foodtruck, maar soms zijn er lange wachttijden (1 tot 2 uur bij de burgertruck).
1 ano ás

Louis
Holandês
Het badhuis hanteert tijdsblokken van anderhalf uur en laat maximaal 100 bezoekers toe. In onze situatie, in de maanden juli en augustus, resulteerde dit in lange wachtrijen bij temperaturen boven de 35 graden. Het beleid hieromtrent is vaag, variërend van een ecologisch badhuis tot veiligheidsregels. Afkoelen in het meer is geen optie, zwemmen is daar niet toegestaan. Afgezien daarvan is de camping prachtig gelegen, met ruime, zowel zonnige als schaduwrijke plekken. Er is veel te doen voor jongeren, zoals tennis, voetbal, basketbal, een fietspark en springkussens.
1 ano ás

Peeters
Holandês
Mooie camping, ruime plaatsen zowel sta-caravans als kampeerplaatsen. Mooi gelegen zwembad, klein restaurantje waar je prima pizza kan eten. Mooie omgeving met vooral gletsjer la Grave is erg iindrukwekkend.Minpuntjes: het weggetje naar de camping is niet fijn en de verlichting op de camping deed het 's avonds niet. Dan is het wel heel donker. Maar miss.was dit tijdelijk
2 anos ás

Rimmelzwaan
Holandês
Wat een leuke camping! Het ontvangst op de camping was goed. Van te voren hadden wij gebeld om een plek te reserveren, omdat wij met een caravan kwamen. We kregen hierdoor een mooie en zeer ruime plek toegewezen. Het sanitair wordt goed bijgehouden en regelmatig schoongemaakt. We zaten bij het blauwe toiletgebouw en de douches werkte goed en waren ook warm. Echter is het afwaswater regelmatig koud. Animatie: geen gebruik van gemaakt. Zwembad: koud water, op zaterdag is het zwembad gesloten en zijn we lekker naar meertjes in de omgeving geweest. Vanwege corona werkte men vanaf 15.30 uur met tijdsloten. Dit was goed te doen, zodat iedereen kon zwemmen. Omgeving: wat een schitterende omgeving. Mooie wandelroutes direct vanaf de camping, glacier blanc, klimbos en rodelen bij Puy st. Vincent, Briancon, meer bij La Roche de Rame evenals het aquapark bij het meer. Embrun is ook een leuk stadje om te bezoeken. Teveel om op te noemen!
2 anos ás

Niels
Holandês
Wij waren hier 10 dagen met onze kinderen van 5-7-9 jaar. Omgeving en ligging zijn prachtig!! Elke dag dingen gedaan in de omgeving en hierna genoten op de camping, oa van het zwembad met natuurlijk gezuiverd water, is echt heerlijk al kan het water koud zijn. Onze jongens van 7 en 9 vermaakte zich prima op t voetbalveld, tennisbaan, crossbaan en tafeltennis. Speeltuin is er eigenlijk niet. 2 springkussens maar die worden gedomineerd door oudere kinderen. Voor onze dochter van 5 was het dus erg beperkt qua spelen. Animatie in het Frans. Onze stacaravan (via Andres Trivago geboekt) was vies bij aankomst. Zelf schoongemaakt en iets van gezegd. Werd laconiek op gereageerd 😏. Veranda was lek en doorgezakt. Heeft renovatie nodig. Sanitair van de camping hebben we niet gebruikt dus geen mening over. WiFi overigens duur en erg belabberd.
2 anos ás

Maaike
Holandês
Wij hebben hier 11 nachten verbleven en dat was langer dan gepland dus positief! Normaal gesproken staan wij niet op grote campings maar we wilden graag een zwembad erbij voor de kinderen. Ontvangst super vriendelijk, hadden een mooie rustige plek achterin de camping (2 dagen van te voren besproken, al vanuit andere plek in de Alpen). Veel beschutting. Veel te zien in de omgeving, makkelijk toegang tot meerdere valleien (we wandelen veel). Minpunt: sanitair (achterste gebouw) was echt niet ok en daar klaagden meerdere mensen over. Ja de mensen maken het smerig, maar er wordt ook niks geholpen vanuit de camping. Zorg voor een urinoir voor de mannen, wc brillen, zet een trekker bij de douche. Bovendien was er vaak geen warm water bij afwas. Net als wc papier, van een camping als deze (we betaalden 60 euro per nacht) verwacht ik niet dat je met een wc rol onder je arm moet lopen of water moet koken om af te wassen. Aan vernieuwing toe dus.
2 anos ás

Mevr Toet
Holandês
Prachtige omgeving, drukke camping
2 anos ás

M
Holandês
Vakantie in de bergen, geweldige omgeving, camping slecht....
2 anos ás

Teus
Holandês
Ondanks Corona toch naar de Franse Alpen afgereisd met de caravan. Niet gereserveerd en bij aankomst bleek dat er nog volop ruimte op de camping was en we zelf een plaats mochten uitzoeken. De ontvangst ging op z'n Frans, zakelijk en zonder enige vorm van vriendelijkheid. De plaatsen op de camping zijn heel erg wisselend van grootte, ligging en glooiing waardoor het best even zoeken was om een plekje te vinden waar we met onze caravan en twee tentjes voor de kids op een goede manier konden staan. Alle voorzieningen zijn op de camping aanwezig en netjes voor elkaar. Douches zijn echter van wisselende kwaliteit, te warm, te koud of steeds opnieuw de douche moeten aanzetten. Het natuur gezuiverde zwembad was geweldig en ook het veld eromheen. heerlijk om na een dag wandelen even lekker af te koelen. Wij hebben de Corona maatregelen niet als hinderlijk ervaren. De ligging van de camping is perfect voor vele bergwandelingen in de omgeving.
3 anos ás

Floor
Holandês
Wij verbleven deze zomer een ruime week op deze camping. Mooie ruime plekken, fijn zwembad, prima restaurant en zeer behulpzaam personeel. Wij hadden autopech. An, de directeur van de camping deed er echt alles aan om ons vakantie toch te laten slagen. Zo konden wij dankzij haar toch een dag gaan kanoën. Ze had geregeld dat wij voor dit uitje werden gehaald en gebracht naar de camping. Ook heeft ze ons enorm geholpen met het zoeken van een beschikbare huurauto en het regelen van taxi's.
3 anos ás

Smurfje
Holandês
Helemaal eens met de vorige beoordeling . De Corona regels van het zwembad waren er maar s ochtends kon je eigenlijk altijd binnen . De camping had ruime plekken vele met schaduw sommige zonder. Het restaurantje was prima en elke ochtend vers brood. Het sanitair was ok. Doordat de meeste camping gasten actief buiten Bezig zijn , ligt er vaak wel wat modder hier en daar en ja een wc bril zou fijner zijn. Maar het voldeed prima en het sainitair bij zwembad was beter . Zwembad is geweldig met klim muur en op sommige plekken 2 meter diep. Kortom absolute aanrader ! En de omgeving die is schitterend .
3 anos ás

Martijn
Holandês
Met kind van 8 en 11 in een stacaravan genoten van de camping en de omgeving. De kinderen hebben zich op de camping prima vermaakt met vele vriendjes. De regels rondom corona bij het zwembad (met de tijdslots) zijn natuurlijk niet prettig, maar waren prima. De camping heeft haar best gedaan om de overheidsregels zo goed mogelijk te hanteren, alleen als het nodig was ging de deur even dicht, dat hoort er dit jaar nou eenmaal bij. De omgeving is geweldig, daar is de tijd te kort voor. De camping biedt een goede uitvalsbasis voor mooie trips en erg mooie wandelingen. Een aanrader voor dit gebied!
3 anos ás

Lieze
Holandês
Wij waren op deze camping terrecht gekomen omdat de andere waar we naartoe wouden gaan volzet was. Opzich is het een goede camping maar niets voor ons. Als je houdt van wildkamperen dan is dit de ideale plaats. Je hebt pas buren om de 50 meter of verder. Je staat naast een wilde rivier waar veel kayakkers voorbij komen. Dus je hoort continue de stromingen van dd rivier. Er zijn wel maar 3 sanitaire blokken op het hele domein. Sanitair is ook heel primitief. Verouderde douche en wc. De dame aan de receptie was wel heel vriendelijk. Mochten eerst ook gewoon rond kijken vooraleer we besloten om te blijven. Je moet wel al standaard voor een nacht betalen. Je kan ook langs meerdere wegen de camping op rijden dus dat vonden we wel vreemd.. wij houden meer van een georganiseerde camping. Maar dat is natuurlijk iedereen zijn eigen ding. Ik denk voor kayakkers dat dit de ideale plaats is om te staan.
3 anos ás