Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (10 votos )

Buytenplaets Boekelo

Oude Deldenerweg 125
7548 PM, Boekelo
Países Baixos

Buytenplaets Boekelo é um parque de campismo de 30 em Boekelo, Países Baixos. Buytenplaets Boekelo O wi-fi, a restaurante y a piscina interior. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Merendero
Restaurante
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Trijntje Koops
Holandês
Dat het heel vriendelijke mensen bij de receptie staan. Prijs is vrij hoog, naar wat er geboden wordt, in de wc geen toiletpapier, geen zeepdispenser en papieren handdoeken.
1 ano ás

Bert
Holandês
Goed onderhouden terrein met nieuw sanitair. Zeep en toiletpapier niet aanwezig!!??Leuk zwembad maar wc bij het bad was wel smerig. Door de opstelling van de caravans (straatjes rondom de vijver) oogde het kampeerveld wel wat rommelig. Restaurant was gesloten. Geen broodjesservice.
1 ano ás

moes
Holandês
Leuke plek op de camping, dichtbij toiletgebouw\ zwembad en restaurant/cafe. Mooi toiletgebouw, alleen jammer dat je zelf je wc papier moet meenemen en dat er geen zeep bij de wasbakken staat ivm hygiene Covid. Wij hebben een leuke paar dagen vakantie gehad. Veel vaste gasten, maar een ontzettende leuke sfeer op de camping, niet van ons kent ons zoals je wel eens hebt op dit soort plekken. Heel vriendelijk personeel en heerlijk eten voor een leuke prijs.
2 anos ás

Francis
Holandês
Gezellige camping. Altijd wat te doen. Animatie voor jong en oud. Lekker zwemmen in het zwembad of vissen bij de vijver keuze genoeg. Goed en betaalbaar eten in het eetcafé waar je gezellig voor of achter op het terras kunt zitten. Al met al een top camping.
2 anos ás

Rovers
Holandês
Een erg gezellige camping met zeer vriendelijk personeel. Er wordt veel georganiseerd voor kinderen en volwassenen en de sfeer is erg gemoedelijk. Het eten is een aanrader. Erg lekker. Een gevarieerde kaart en voor een goede prijs.
2 anos ás

Margreet Berkhof
Holandês
Op een trektocht op de fiets was er voor ons een prima trekkershut van steen. Heel comfortabel. Hartelijke ontvangst en heerlijk gegeten in het eetcafe. Dat alles voor hele redelijke prijzen.
2 anos ás

Vincent
Holandês
Leuke camping voor kinderen veel te doen in.het hoog seizoen leuke speeltuin voor de kinderen we hebben een leuke en geslaAgde vakantie gehad en deze camping is zeker een aanrader en wij komen zeker terug
2 anos ás

Linda stopel
Holandês
Het is een super schone en leuke camping met vriendelijk personeel we hebben echt een leuke vakantie gehad en komen zeker terug
2 anos ás

Klaaske
Holandês
Gezellige camping Ook voor kinderen veel te doen Elk jaar komen er nieuwe leuke activiteiten bij Elk jaar wordt er vernieuwd
2 anos ás

Kees
Holandês
Prachtige en gezellige camping voor jong en oud.
2 anos ás