Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
3.5 / 5 (12 votos )

BuitenLand

Stieltjeskanaal 14
7764 AJ, Nieuw Amsterdam
Países Baixos

BuitenLand é um parque de campismo localizado em Nieuw Amsterdam, Países Baixos.

Fotos

Críticas

Rilana
Holandês
Fijne (festival) sfeer! Op SOLO veld gestaan met tentje. Sfeervolle decoratie op camping, speciale huisjes, tenten en veel camperbusjes. Beetje festival sfeer, jamsessies, muziek en creatieve entourage. Zwembadje, meer en leuke buitenbad! Groter dan ik had gedacht, veel kinderen. Toilet gebouwen netter dan in reviews te lezen. Werd paar keer per dag schoongemaakt! Vriendelijk personeel!
6 meses ás

Chantal
Holandês
Wij hadden een bell tent met prive sanitair (wasbak en wc). Ruime plek, rustig veld tussen de zelfbouw creaties. Ik herken de berichten niet over vies sanitairgebouw (die naast het restaurant). schoonmaak meerdere keren per dag en was pas vernieuwd. Alleen ontbrak een wisser om na het douchen alles netjes achter je te laten (je loopt nu eenmaal zand naar binnen met je slippers). Toen de schoonmaakploeg er was gemeld en die hebben hun trekker achtergelaten. De tent was groot en fijn, al moet je veel campingspullen zelf meenemen zoals serviesgoed en gasstel. Voor die prijs verwacht je ook die basis dingen erbij. De andere accomodaties zijn veel completer uitgerust Verwacht geen perfect georganiseerde camping. Wij waren er de eerste vakantieweek en logistiek draaide de bar nog niet goed. Jonge onervaren mensen. Maar we zijn op vakantie en dit is een easy going camping. uitgekleed programma door corona maar genoten van de sfeer.
1 ano ás

Lucie
Holandês
Ik stond op het soloveld. Daar kun je een plaats huren van 5x10 of 10x10. Alle plaatsen zijn véél kleiner. Sommige plekjes zijn zó klein dat je er niet eens kunt staan. Kennelijk denkt men dat singles uitsluitend kleine tentjes hebben. Ook van het beloofde verschil 6 of 10 ampère is geen sprake. Iemand met kinderen werd door de receptie gezegd dat ze overal mocht staan en kwam dus op het soloveld terecht. De wifi in het restaurant waar gezegd was dat je je mail kon lezen werd zomaar uitgezet om kinderen het gamen te beletten. Kortom: er wordt niet geboden wat men op de site aanbiedt en wat je koopt. Dat heet in juridische termen wanprestatie. Alle activiteiten zijn duur: 50 euro om in een auto met water te zitten!
1 ano ás

Mw. Docter
Holandês
Er hangt een festival sfeer, qua veldjes, bijzondere kampeer accomodaties en doelgroep. Voor mij was het te hip. Niet eerder op een camping geweest waar ik me zwaar underdressed voelde en niet op mijn plaats voelde tussen het publiek. In de avond optredens bij de bar, dus daar heb je tot laat geluid van. Ook muziek en gitaar bij diverse campinggasten, voor mij te luidruchtige camping daardoor. Leuk voor de kids zijn het zwembad en de zwemvijver ernaast. Er worden activiteiten georganiseerd, maar best prijzig voor een camping. Ook het eten in de bar en restaurant is niet goedkoop en niet de prijs waard. Jammer vond ik de modder op de vele veldjes en naast het pad dat door de camping loopt. Dat kan echt anders worden opgelost. Sanitair is daardoor bij slecht weer ook altijd vies. Wel fijne ruime douches. Maar, er hangt een relaxe sfeer en voor wie van festival sfeer houdt, zich hip voelt/kleedt, is dit een prima plek
1 ano ás

Rilana
Holandês
Fijne (festival) sfeer! Op SOLO veld gestaan met tentje. Sfeervolle decoratie op camping, speciale huisjes, tenten en veel camperbusjes. Beetje festival sfeer, jamsessies, muziek en creatieve entourage. Zwembadje, meer en leuke buitenbad! Groter dan ik had gedacht, veel kinderen.Toilet gebouwen netter dan in reviews te lezen. Werd paar keer per dag schoongemaakt! Vriendelijk personeel!
1 ano ás

Pippa
Holandês
Camping Buitenland is zo’n leuke camping! We zijn hier gekomen met meerdere kinderen van 6 tm 13 jaar en meerdere volwassenen… hadden als vrienden groep een paar tenten naast elkaar. Zo leuk dat je zelf je plek kan opzoeken.. vrijheid blijheid. Grote plekken tussen de bomen waar een hangmat in kan hangen.. een grote kampvuur plek midden op het veld. Heel gezellig deze camping, leuke mensen. Niet zulke ANWB stelletjes op deze camping haha en ook niet allemaal dezelfde caravans met keurig nette voortenten. Nee, hier heeft iedereen een rode creatieve tent, caravan of ander kampeer middel. Mensen gaan meer glamping hier. Er Is een lekker zwembadje maar ook een geweldig zwem meer, heel groot en schoon. Minpunt vind ik de pizza’s. Waren nog helemaal slap en degerig. Diner was verder ook niks bijzonders. Dat was ik van vorige jaren wel anders gewend. Sanitair werd 3x per dag schoon gemaakt en vond ik gewoon prima!
1 ano ás

Myrt
Holandês
Onduidelijk welke doelgroep ze op camping Buitenland willen aantrekken. Ondanks dat er accommodaties zijn voor jonge gezinnen, zeker niet de ideale vakantie voor een jong gezin. Tenzij je het fijn vindt om elke avond met bonkende muziek op de achtergrond en hard pratende dronken mensen op de achtergrond rustig een boek te willen lezen. De muziek ging vaak tot diep in de nacht door en ook campinggasten (en het personeel) waren nog lekker gezellig aan het borrelen naast het huisje. Het oogt allemaal knus, gezellig en creatief maar helaas hier vooral de schaduwkant van gezien. Daarom zou camping Buitenkant een betere naam zijn. Jammer, want de ligging is geweldig en de huisjes zien er ook prachtig uit. Maar kom vooral niet als je rust zoekt en je je slaap hard nodig hebt.
1 ano ás

Sander Nieuwenhuizen
Holandês
Dit is zonder twijfel een van de leukste campings waar ik ooit ben geweest! (En ik kom nog wel eens ergens) Na een uiterst vriendelijk en vrolijk ontvangst mag je BuitenLand betreden. (Wat een feest is omdat de ietwat saaie route er heen ten einde is) Je mag zèlf je plek uitkiezen op het fijne terrein.Er is voor elk wat wils; Een Bugtub, een zwembad, kampvuren (met vuurschaal ook op de plek!), muziek èn goed eten. En dat is voor het eerst dat ik dat meemaak op een camping. Tipje? Probeer de dumplings) Wat een feest. Ook leuk; de zelfbouw woningen op het terrein. (Sommigen zijn ook te huur, check de site!)Zijn er dan geen minpunten? Oh ja zeker wel! Zo zijn de dorpjes in de nabije omgeving ronduit saai. (OMG Nieuw-Amsterdam... geef mij maar Mokum) zijn de toilet gebouwen niet altijd even schoon (maar hey bezoekers... dat ligt voornamelijk aan jullie zelf) (Ennn een nieuw, verbouwd sanitairgebouw is bijna klaar) Wij zijn in verliefd
1 ano ás

Monique
Holandês
Ik was enthousiast geraakt door een artikel over de camping in de krant en de website. De camping ligt op een mooi terrein, van waaruit je zo t bos inloopt, dat vond ik een groot pluspunt samen met onze hond😄 We moesten even zoeken naar een goede plek maar uiteindelijk iets gevonden waar we tevreden mee waren. Helaas was t sanitair ver beneden peil. Het is oud sanitair wat op zich niet erg is maar het werd zeer slecht schoongemaakt. Wij gaan het hele jaar door op pad met onze camper maar ik heb nog nooit zoveel moed moeten verzamelen om ergens te gaan douchen of naar t toilet te gaan. Heel jammer want dat is niet nodig. Het barterrein was daarentegen heel gezellig met goede muziek en lekker eten. Buiten het terrein een mooi gemeentelijk zandstrand met zwemwater. De omgeving vond ik niet echt bijzonder mooi om te fietsen of te wandelen.
2 anos ás

birgit
Holandês
een bijzondere camping, leuk dat je zelf een plekje mag zoeken, grappige mooie zelfgebouwde huisjes, maar wat een enorme domper en ergenis is is de hygiene van het sanitair. Jonge vrijwilligers maken het schoon, maar weten niet wat schoonmaken is. Een smerige bende, toiletten erg vies, afvoerputjes vol haren. Na klacht bij de receptie geen verbetering gezien. ook de tosti met geitenkaas is geen aanrader.
2 anos ás

Iris
Holandês
Twee volle weken vanaf minuut 1 genoten! Sfeer is erg gericht op plezier, contact maken, delen, basis, chillen en genieten! Voor het eerst een camping zoals Buitenland geboekt en was een beetje bang voor yuppen, maar niets van dat. Alle type mensen gaan prima samen. Leuke muziek!!!! Kosten verschillen per activiteit. Kun je zelf voor kiezen om dat wel of niet te doen. Ook veel ruimte voor eigen initiatief! Eten was heerlijk en ook leuke afwisseling naast vaste menu. Bediening kan wel wat management gebruiken, maar allemaal heel vriendelijk en de smaak maakt alles goed. Open tenten, caravans en campers, geen dichtgeritste voortenten om 20 uur en om 21 uur naar bed 😊 Geen afleiding van onuitputtelijke animatie, waardoor de kinderen makkelijk contact gingen zoeken met andere kinderen. Meertje is top! Ondiep en diep water, een steiger en zand.. niets meer nodig! Volgend jaar weer!
2 anos ás

Marc G
Holandês
Als je op Camping Buitenland verblijft vraag je je soms af hoe deze plek bedoeld is. Een oord voor vrije, creatieve geesten, waar onderlinge verbondenheid (tussen de vaste gasten) en feestjes de belangrijkste aspecten zijn. Óf een commerciële familiecamping met goede service en voorzieningen, inclusief fijn activiteitenprogramma. Van beide varianten is nu deels sprake - maar in geen van beide doelen slaagt de organisatie helemaal. De activiteiten zijn duur en voelen soms als een verplicht nummer voor de organisatie. Ook de service is soms ver te zoeken, getuige het (ongetwijfeld komisch bedoelde) bordje bij de receptie met de tekst "niet zeuren". De sfeer rond de buitenbar is meestal prettig en soms zelfs magisch, wanneer een fraaie zonsondergang, lekkere muziek en fijn gezelschap samenvallen. Toch kan ik mij niet helemaal aan de indruk onttrekken dat de 'passanten' er zijn om de levensstijl van de 'bewoners' te faciliteren.
2 anos ás