Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
3.5 / 5 (14 votos )

Botsholland

Botsholsedwarsweg 17
3646 AJ, Waverveen
Países Baixos

Botsholland é um parque de campismo de 30 em Waverveen, Países Baixos. Botsholland O wi-fi y a merendero. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Merendero
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Gerardfokker44@gmail.com
Holandês
Prima niks mis mee sanitair prima, gezelligheid meeer dan prima
6 meses ás

Kitty
Holandês
Ik houd van dit gebied en ben hier al een behoorlijke tijd! Ėėn irritant iets is dat sommige mensen thuis geen manieren hebben geleerd en laten de toilet soms hėėl smerig achter of roken op de toilet. Niet fijn en respectloos naar degene die schoonmaakt. Ik begrijp die mensen in ieder geval niet. Verder: Het is hier heerlijk; De natuur, de ruimte, de omgeving, de vrijheid plus je kunt in het weekeinde ook een snack halen bij de zoon van de boer. Een drankje drinken en een ijsje halen is ook mogelijk. Er zijn paarden, schapen, koeien en zwijntjes. De kinderen kunnen zich lekker vrij bewegen. Ze mogen ook een eigen zwembadje e.d. opzetten en zwemmen kan ook in de nabije omgeving. Ik geniet enorm op deze camping☆
6 meses ás

Jorg
Holandês
Fijne camping, je bent er altijd welkom! Ik ben een alleen staande vader met 2 zoontjes en kampeer er wekelijks met onze camper bij Johan. Mijn zoontjes vermaken zich er prima, ze kunnen lekker hun gang gaan ze kunnen skelteren, fietsen, trampoline springen, paard rijden, in het zand spelen, rond rennen ga zo maar door!
6 meses ás

Nynke
Holandês
Wat een leuke camping leek Was dat het totaal niet. Overal lag rommel wat rijp is voor het stort Ook is het er niet veilig voor de kinderen. Leek zo mooi op de foto's maar helaas. Skelter waren er maar heel weinig en veel kapot Het sanitair heb ik ze 1x zien schoonmaken in het hele weekend. De kinderen vonden de paardjes en het paardrijden het leukste
7 meses ás

Harrie Venneboer
Holandês
Echt een boeren camping , overal ligt rommel. Toilet gebouw zou nieuw zijn maar is er niet aan af te zien, er wordt slecht gepoetst.Geen toiletpapier.
1 ano ás

Joke
Holandês
Een mooie, gezellige en kindvriendelijke camping. Het nieuwe sanitair is heel mooi geworden. Verse eitjes van de kip en heerlijk genieten.
1 ano ás

Diana
Holandês
Ik zou deze camping niet aanraden. Het sanitair is ronduit smerig. Er is geen toiletpapier en er is al in geen jaren behoorlijk schoongemaakt. Ook staat er een schuur met skelters, daarvan is de helft kapot en ligt er voor kinderen allemaal gevaarlijke spullen voor kinderen. De eigenaar is niet vriendelijk en gastvrij. Vreselijk veel geluidsoverlast van feestende andere camping gasten en van de eigenaar mag het doorgaan de hele nacht. Voor gezinnen met kinderen zou ik zeggen: Kijk nog even verder naar een andere camping
1 ano ás

Fam. de Groot
Holandês
Uiteindelijk gingen we gematigd positief weg, maar het verblijf is in één woord samen te vatten: rommelig. Bij aankomst moesten we zelf op zoek naar iemand die ons te woord kon staan, de ons toegewezen plaats lag vlak naast de hoofddoorgang en met de dissel bijna in de voortent van een buurman. Er was één alternatief, maar die plek was te klein. Veel vaste kampeerders, die aan de bestaande campingregels hun eigen interpretatie gaven, bv. loslopende honden. Weinig watertappunten. Het wordt aangeprezen als een kinderparadijs en inderdaad, over de hele camping vind je de skelters en fietsjes terug, maar wij vonden het ronduit gevaarlijk met open loodsen volgepakt met troep. Sanitair werd aangeprezen als nieuw en was inderdaad beter dan het oorspronkelijke, maar nog steeds basic en er was géén toiletpapier. Wel ontsmettingsmiddel, maar geen zeep. Wel supergoede WiFi. Ondanks mooie fietstochten is deze camping niet voor herhaling vatbaar.
1 ano ás

Inge
Holandês
Vanaf de eerste dag voelden wij ons erg welkom! Fijne sfeer, mooie omgeving en voor de kinderen is er meer dan genoeg te doen. Veel lof voor boer Johan, voor hem is niets te veel. Fijne vent! Wij komen zeker terug, tot volgend jaar!
2 anos ás

Bjorn van luinen
Holandês
Een echte no-nonsense camping waar je de hele dag geen kind hebt aan je kinderen. Skelters, stepjes en fietsjes. Air hockey, tafelvoetbal en eventueel paardrij lessen. En de "oudere" kinderen kunnen 's avonds een vuurtje stoken !! Boer Johan is een zeer gastvrije gastheer, die het iedereen naar de zin wil maken !!
2 anos ás

Marion
Holandês
Echt een aanrader! Johan de eigenaar is heel aardig en niets is teveel. Wij hadden de blokhut als onderkomen. Prima! Mijn meiden vonden het allemaal geweldig. Het is basic maar dat maakt het juist zo leuk. Er werd een bbq avond georganiseerd, super geregeld en heerlijk eten. Je maakt heel snel contact met de andere gasten. Botshol kun je heerlijk zwemmen en is vlakbij. We zijn wezen varen en ook hebben we met een groep kinderen van de camping slootje gesprongen. Dat was echt een belevenis en toch echt wel het hoogtepunt van de vakantie! Wij komen zeker terug op deze camping vooral om de gemoedelijke huiselijke sfeer en de lieve eigenaar en omdat er nog zoveel valt te ontdekken in de omgeving. We hebben er nu alweer zin in!
2 anos ás

Corrie Edel
Holandês
Ik verblijf hier al jarenlang, wat een genot!!! Prachtige camping voor klein en groot. Meer dan genoeg speelplezier voor de kinderen maar opa's en oma's zitten ook op de skelters en springen op de trampolines. De kinderboerderij en de paarden zijn altijd in trek en prachtig rundvee zijn oogstrelend. Maar rust is het motto hier!!!
2 anos ás

Fam Loose- Schets
Holandês
De camping is erg gedateerd, ziet er echt niet uit zoals op de website staat afgebeeld Er zitten vooral seizoenarbeiders en mensen die tijdelijk wonen, weinig vakantiegangers Het sanitair is niet schoon!!!!!!!!
2 anos ás

Bodhi vd Veerdonk
Holandês
De fietsen en skelters, kampvuur
2 anos ás