Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (12 votos )

Boerencamping Ny Herema

Franekerweg 30
8804 NA, Tzum
Países Baixos

Boerencamping Ny Herema é um parque de campismo de 30 em Tzum, Países Baixos. Boerencamping Ny Herema O wi-fi y a merendero. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Merendero
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Henk Riethoff
Holandês
Zojuist terug gekomen van een heerlijke week op een prachtige boerencamping van SVR. Ik heb werkelijk nog nooit zo'n mooie, prachtig onderhouden en schone boerencamping gezien. En de eigenaren zijn zo lief en behulpzaam. Echt een aanrader. Wij hadden een prachtige plek (26) aan het water met een schitterend uitzicht en mooie zonsondergang. Franeker en Harlingen heel dichtbij voor het shoppen, Leeuwarden ook. We waren in de periode van Sail Harlingen. Ook nog naar wedstrijden Fierljeppen geweest waar alles werd uitgelegd. We hebben echt een heerlijke week gehad. Dank je wel!
8 meses ás

Joke van Beelen
Holandês
Tegen alle verwachtingen in vonden wij hier een Boerencamping waar we bijna 2 weken naar onze zin hebben gestaan . Het sanitair was schoon De rust was heerlijk, Vriendelijke gasten en eigenaars v d camping zaten iedere ochtend lekker buiten in het zonnetje vlak bij de receptie aan de koffie zodat iedereen voor een vraag of gewoon voor de gezelligheid even langs kon gaan. Al met al een dikke 10
8 meses ás

Familie Brouwers
Holandês
Een heerlijke gemoedelijke camping. Een mix van gezinnen met jonge kinderen, oudere kinderen en gepensioneerden. Goede morgen, goede middag en goede avond wordt door iedereen geroepen en niemand is beroerd voor een praatje. Bezoekers afkomstig uit alle provincies van Nederland, met caravan, tent of camper.In de omgeving ook volop te zien en te doen.Wij hebben bijvoorbeeld het planetarium in Franeker bezocht, het natuur museum en Aqua zoo in Leeuwarden, het openluchtmuseum de Spitkeet in Harkema, blote voetenpad in Opende, bootjes gekeken in Harlingen en een middagje vertoefd in Aquafun te Joure.Het weer was erg winderig en wisselvallig toen wij er waren dus helaas niet kunnen fietsen, maar met elektrische fietsen of fietsen met trap ondersteuning had dit prima gekund.Op de camping wordt er gevoetbald door de jeugd, en de ouderen spelen een gezellig potje Kubb. Ook is er een speeltoestel, zandbak en een trampoline.Top Locatie!
1 ano ás

Angela
Holandês
Mooie camping, wij stonden met de caravan op een plek aan het water met een steiger, ideaal omdat we aangegeven hadden dat we ook een boot mee wilden nemen. Daar is goed op ingespeeld. Onze zoon vermaakte zich prima op de trampoline en met andere kinderen. Juist door de kleinschaligheid maakte hij contact met de anderen. Sanitair is goed schoon.We werden zeer vriendelijk ontvangen en het leuke is dat de eigenaars vaak op de camping zijn voor een praatje.Ook als er iets gebeurd dat niet zo leuk is , is de boerin begripvol.Erg genoten van het vaarwater in Friesland en al die leuke kleine dorpjes.In Tzum zelf is niets te doen maar je bent snel in Franeker.
1 ano ás

Isabelle
Holandês
Een mooie, gezellige, kleinschalige camping in Tzum. We hebben een hele gezellige week gehad op de camping, vriendelijke eigenaars maar wel zakelijk. We hadden tot en met zondag geboekt (en betaald) maar besloten vanwege het naderende slechte weer een dagje eerder naar huis te gaan. Dat werd niet in dank afgenomen ("dan had ik nog iemand kwijt gekund op je plek"), terwijl we gewoon voor die dag (en daarna!) betaald hadden. Toen we uiteindelijk de tent aan het opvouwen waren stonden er al weer nieuwe mensen die op ons plekje aan het wachten waren. Al met al voelden we ons erg opgejaagd. Jammer!
1 ano ás

Fam Steenhoek
Holandês
Vandaag thuis gekomen van een heerlijk lang weekend op camping Ny Herema. Het was de eerste keer op deze camping voor ons gezin (met twee jonge kinderen van 5 en 7). Om het onszelf gemakkelijk te maken hadden we voor de verhuurtent gekozen, en wat een genot was dat! Heerlijk ruime tent met alle faciliteiten die je nodig hebt, eigen veranda en prima bedden! De camping zelf was ook fantastisch. Super aardige eigenaren en een gemoedelijke sfeer voor net dat beetje extra vakantiegevoel. Het is een kleine camping en dus voor ons heerlijk ontspannen. Voor de kinderen ook zeker genoeg te beleven! Een aanrader dus!!
2 anos ás

Annet
Holandês
Wij verbleven met ons gezin in juli een weekje, als eerste gasten, in de huurtent! Onze jongens van 7 jaar vermaakten zich uitstekend op de kleinschalige camping met vissen, zwemmen in het water, tafelvoetbal op de deel, etc. De huurtent staat op een erg mooi plekje op de camping! Direct bij bruggetje aan een watertje. De bedden liggen goed! De inrichting is basic met steigerhouten meubelen. Maar volstaat prima. Het sanitair op de camping is netjes (wel gehorig voor toiletgeluiden, misschien radio op de achtergrond?). Toiletpapier is aanwezig. Bij de wastafels liggen vaatdoeken. De sfeer op de camping vonden wij heel gemoedelijk, gezellig! In het dorp Tzum is wat minder te doen. Slechts een bakker, slager en een kerk (met kerkklokken). In Franker, kleine 5 km verderop, deden wij de boodschappen. In de omgeving is genoeg te doen. Bijv Nauta's bootverhuur, 4 km verderop, ook een aanrader!
2 anos ás

Frielink
Holandês
We zijn net terug van een heerlijk weekje in de mooie huurtent op de boerencamping. De tent staat op een mooie plek aan het water met vlonder, de tent is ruim en heeft heerlijke bedden. Op de gezellige camping hebben onze kinderen zich goed vermaakt op de trampoline en met zwemmen in de sloot achter de camping. Ook het voeren van de eendjes was erg leuk!
2 anos ás

Thijs Moerings
Holandês
Net terug van een geweldige vakantie op deze heerlijke camping! Vanaf het moment dat je enthousiast ontvangen wordt, tot het afscheid nemen is het genieten geblazen. Wij mochten als één van de eerste huurders gebruik maken van de mooie grote huurtent.. wauw! Alles erop en eraan. Van de heerlijke bedden met praktische opbergruimte, de mooie buitenkeuken en alle aanwezige spullen, alles is top... De kinderen hebben de hele week heerlijk kunnen genieten bij de trampoline, lekker gezwommen in het watertje achterop de camping, met de kano’s gevaren en natuurljk vissen gevangen. Tevens samen met eigenaresse Simone paarden verzorgd en een eerste kennismakingsritje mogen doen... de glunderende gezichtjes, en de warme manier waarop alles begeleid wordt, meer heb je niet nodig.... Een echte aanrader om hier wens lekker te gaan genieten!!
2 anos ás

Meurrens M.
Holandês
Mooi gelegen camping. Jammer dat we, net nu we overtuigd waren dat de zo vaak vermelde Hollandse koelheid maar een mythe is, hier snel weer met beide voetjes op de grond werden gezet. Er blijkt een probleem te zijn met de telefoons van zowel boer als boerin. Telefonisch onbereikbaar! Toen we op het erf arriveerden was geen van beiden beschikbaar. Een half uur lang hebben we aangebeld, rondgevraagd, .... Uiteindelijk daagde toch iemand op die ons een plaats toewees. De affiche waarop de uitbaters zich neerbuigend uitlaten over hun gasten die het niet zo nauw nemen met zich aan de regels houden, had bij ons ook al een belletje moeten doen rinkelen: noch de gastheer, noch de gastvrouw hebben de warme gastvrijheid in zich die je zou mogen verwachten op zo'n kleinschalige familiecamping. Klap op de vuurpijl: vanmorgen werden we er kordaat aan herinnerd dat het bijna tijd was om op te krassen. 'We waren tenslotte maar 1 nacht gebleven'!
2 anos ás

Amerens Popma
Holandês
Heerlijk gekampeerd met 6 vrienden, 2 vouwwagens en een caravan, rond Hemelvaart. Ondanks dat het een autovrije camping is werd voor 1 van ons een uitzondering gemaakt omdat zij niet goed ter been is. Vissen in het slootje achter de camping, zeer rustgevend. BBQ, elke dag, vlees gehaald bij de slager op het dorp. Niet te versmaden het verse brood van de bakker vlakbij en heerlijke oranjekoek! Gezellige, schone camping met vriendelijke eigenaren! In de omgeving genoeg te ontdekken. Komen zeker nog eens terug.
2 anos ás

Damhuis
Holandês
Gezellige ruime camping. Prima sanitair. Vriendelijke gastheer en gastvrouw. We komen zeker nog een keer terug.
2 anos ás