Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (11 votos )

Boerencamping Hoeve Vrij & Blij

Westerweg 80
1797 RH, Texel
Países Baixos

Boerencamping Hoeve Vrij & Blij é um parque de campismo localizado em Texel, Países Baixos.Boerencamping Hoeve Vrij & Blij O wi-fi y a tenda de campismo. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Tenda de campismo
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Wenting/Eggink
Holandês
We hebben een heerlijke week gehad bij hoeve “Vrij en Blij”! Er was een vriendelijk ontvangst door de boerin. De kampeerplekken zijn erg leuk. Je hebt een hele eigen plek met veel privacy en een picknicktafel. Achter je kampeerplek heb je ook nog een plekje om heerlijk te zitten met een fantastisch uitzicht. Het sanitair was altijd schoon. Onze meiden van 11 en 8 jaar hebben veel tijd doorgebracht met het knuffelen van de konijnen die ze op de camping hebben. Ook werden de skelters veel gebruikt. Op deze boerderij zit een super leuke boerderijwinkel met heerlijke streekproducten die we hebben geproefd. En lekkere ijsjes😀. Ook de omgeving is leuk. Je zit zo in Den Hoorn of Den Burg op de fiets. Ook het dorpje Oudeschild is leuk en Ecomare. Het strand is op fietsafstand.
10 meses ás

Henk Salomons
Holandês
Ruime plaatsen. Vriendelijke ontvangst. Goed en schoon sanitair. Alle plekken zijn omringd door bosjes waardoor er veel privacy is. Het is een schapen boerderij dus af en toe hoor je een gezellig geblaat.
1 ano ás

Marielle
Holandês
Mooie kampeerplaatsen. Sanitair was oké. Vriendelijke eigenaar. Wij hebben deze camping uitgezocht op de faciliteiten voor de kinderen. Helaas viel dit tegen. Er hingen op verschillende plaatsen briefjes waar op stond dat het niet toegankelijk was. Bijvoorbeeld de schapenstal en de overdekte speelplaats voor kinderen. Erg jammer. Een opmerking dat die faciliteiten gesloten zijn op de website en Facebook zou fijn zijn geweest. Wij vonden de prijs per nacht, gekeken naar wat je krijgt hiervoor, dan ook te hoog.
1 ano ás

L.
Holandês
Onze plek was prachtig! Echt een eigen tuin waarin je kampeert. Veel privacy en door de begroeiing ben je een beetje beschut tegen de harde zeewind. De speelmogelijkheden voor de kinderen waren beperkt tot het aanwezige "wagenpark": allerlei skelters en andere trapgraafmachines etc. De kinderen hebben hiervan genoten maar andere speelfaciliteiten bleken er niet te zijn. De schapenstal mag je niet in, andere dieren hebben we niet gezien. Van het "boerderijleven" krijg je dus niks mee (op de vele vliegen na). Het sanitair is oké. 1 afwasplek vonden wij wat weinig met volle bezetting. Wel fijn dat we de grote koelkast en vriezer mochten gebruiken. Je fietst zo naar Den Hoorn, het strand of Den Burg. Zwembad De Krim viel bij onze kinderen enorm in de smaak! Online te boeken. Ook de surfles voor kinderen/tieners bij Paal 9 was geweldig. De strandtent trouwens ook. De bosrit en de gehuurde wandelpony van manege Kikkert waren ook leuk.
1 ano ás

Bas
Holandês
Zeer ruime plekken, leuk dat de kids van de skelters gebruik konden maken. Verder is er op de camping weinig te doen voor de kinderen. De plus van een boerderij is weinig van te merken. Niets met de dieren meer zoals bij de vorige eigenaar en in de stal mag je niet komen. De binnenspeeltuin dicht ivm ontbreken goedkeuren van de spullen. Nog nooit zoveel vliegen gezien bij een boerderij, heel irritant, je hoort andere mensen er ook over. De hoge score van eerder is het helaas niet waard.
1 ano ás

B. Timmer & fam.
Holandês
Hele ruime plekken met prachtig uitzicht. Veel vermaak voor de kinderen (tractors, dieren, speeltuin, mee met de boer en boerin). Netjes sanitair, magnetron, afwasspullen, wasmachine en droger etc. Wel veel dagjesmensen die even komen kijken, maar die mogen niet op de camping komen, dus voldoende privacy. Producten van eigen melk en vlees in het winkeltje, leuk en lekker. Fijn gelegen, dichtbij het strand en de winkels. Het voedermoment vanaf het balkon in de lammetjesschuur zullen we niet snel vergeten, wauw! Veel bedrijvigheid op de boerderij, maar de kinderen konden veilig zelf rondlopen. Wij moesten vanwege omstandigheden onze vakantie afbreken en dit is zeer netjes opgelost. Kortom: een aanrader!
2 anos ás

Van Asselt
Holandês
Erg mooie locatie en goeie voorzieningen. Alles is goed geregeld! Je krijgt een leuk inkijkje in het boerenleven.
2 anos ás

Beckers
Holandês
Mooie ruime plekken net veel beschutting, we stonden hier met forse storm en een grote tunneltent en we hebben er geen last van gehad. Kinderen van 2, 4 en 6 hebben zich goed geamuseerd met de skelters en de dieren op de camping. Er stonden mooie grote picknicktafels op de plekken. Prijs is nogal fors. Sanitair is oud maar super verzorgd en heerlijke douches. Was altijd schoon. Gezamenlijke koelkast was schoon en wasmachine en droger wad altijd wel vrij en kun je tegen kleine vergoeding gebruiken.
2 anos ás

Familie Jager
Holandês
Superleuke camping! Rust, ruime plekken, schitterend uitzicht en schoon sanitair! Hele lieve gastheer en gastvrouw. Voor het hele gezin een heerlijke plek! Elke keer weer genieten!
2 anos ás

De Groot
Holandês
Prachtig gelegen camping met zeer ruime privé plaatsen. Dichtbij Den Hoorn en de zee. Vriendelijke gastvrije en vooral hardwerkende eigenaren! Leuke boerderij winkel en veel knuffeldieren. Onze kinderen hebben een erg mooie vakantie gehad en wij daardoor ook! Familie Blom, bedankt voor de gastvrijheid en tot de volgende keer.
2 anos ás

Cor
Holandês
Heel fijne camping met prachtige grote plaatsen en je ziet iedere avond de zon onder gaan achter de duinen vanaf je plaats. Heel goed sanitair. En een goed onderhouden boerenbedrijf. En erg vriendelijke eigenaars boerin rianne en boer jan
2 anos ás