Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4 / 5 (10 votos )

Boerencamping de Kei

Provincialeweg 1-3
1902 LA, Castricum
Países Baixos

Boerencamping de Kei é um parque de campismo localizado em Castricum, Países Baixos.Boerencamping de Kei O wi-fi y a merendero. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Instalações da cozinha
Merendero
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Fam. Buikema
Holandês
Wij zijn hier bijna een week geweest in de Mei vakantie. Wij stonden vlak achter de koeienstal. Eerste avond / nacht even wennen aan het gekletst van de dames🐄. Maar dat ging al gauw goed! We hebben genoten met onze 2 kinderen 7 en 5 jaar. Ze mochten overal mee helpen, en op de vragen die we hadden, werd altijd antwoord op gegeven door de boer en boerin. We hebben 2 x een kalf geboren zien worden, ook daar geven ze je de ruimte in om te kijken en vragen te beantwoorden. Hoe druk ze het ook hebben. Wij hebben op en top genoten! Een aanrader! Leuke trampoline en skelters voor de kids. Top!
1 ano ás

Mirjam
Holandês
Fijn weekend gehad op deze gezellige kleinschalige camping. Vriendelijke o ontvangst, mooi sanitair en 's morgens ontbijten met uitzicht op de koeien.
2 anos ás

Ria Graafsma
Holandês
Prima camping die ook in de Corona tijd goed schoon gemaakt werd. Fietsen konden in de boerenstal staan waar ook nog een plank stond met 6 stopcontacten voor de elektrische fietsen.
2 anos ás

Els Hakze
Holandês
Wij hadden deze camping al voor het Coronatijdperk geboekt om naar Sail Amsterdam te gaan. Helaas ging Sail dit jaar niet door, maar gelukkig waren we op de camping meer dan welkom. We hadden een mooi plekje op het veld met als achterburen 70 gezellige melkdames. Mede dankzij het fantastische weer hebben een heerlijk verblijf gehad op deze gemoedelijke camping. Op de levendige boerderij is van alles te beleven en de boer en boerin nemen de tijd om een praatje met hun gasten te maken ondanks hun drukke bestaan. Vanaf de camping kun je heerlijk fietsen en ook het stand ligt binnen handbereik. Kortom, een aanrader!
2 anos ás

Stephanie
Holandês
Afgelopen juli een midweek gestaan. Plek was mooi (nr25) helemaal aan het eind met veel privacy en dichtbij de waterkraan We zijn andere boerencampings gewend maar vond de activiteiten voor de kinderen niet echt fantastisch. Koeien kwamen zelf terug uit de wei, om naar de kalfjes te gaan moesten de kinderen door een grote schuur met veel grote machines (niet echt veilig) Kittens en trampoline waren leuk Omgeving is prachtig om te fietsen dus dat hebben we vooral gedaan. Wij gaan er niet nogmaals heen. Daarnaast vond ik de Corona maatregelen echt minimaal. Geen beleid bij het douchegebouw, onhygiënische kralen gordijnen bij de ingang, staat van het sanitair was wel goed
2 anos ás

Esther
Holandês
Een echte aanrader voor als je kinderen hebt die van dieren en de boerderij houden. Ze mogen koeien melken, kalfjes voeren, bij de bollen helpen en ze kunnen ook lekker op de skelter en op de trampoline. Het is overzichtelijk en voor een vuurtje stoken ziet je hier ook helemaal goed. Als het regent mag je gelukkig gebruik maken van de kantine.
2 anos ás

Bert Kuijers en Alyde Overweg + 3 kids
Holandês
Vanwege Corona voor ons dit jaar geen vakantie naar Frankrijk, maar niet getreurd: wat een succes is deze vakantie! Een mooi bedrijf waar 24/7 wat te zien en doen is. Er zijn koeien, kalfjes, een poes en kittens, hond, etc. De kids genieten volop van de dieren én (nog meer van) het mogen helpen van de boer(en). Enorme gastvrijheid, spontaniteit en betrokkenheid ervaren wij hier! Daarnaast is het strand dichtbij en zijn er vele hotspots in de buurt. Bijna 24/7 vermaak aanwezig voor de kids op de boerderij (geen animatie-team nodig 😉) en een prachtige locatie met vele mogelijkheden in de buurt. Kleinschalig, overzichtelijk, gemoedelijk en schoon, wat wil een vakantieganger nog meer?!
2 anos ás

willem
Holandês
Wij komen al een aantal jaren met onze kleinkinderen op deze camping en verbazen ons over de twee reviews met betrekking tot geluidsoverlast. U kampeert op een bedrijf, een boerenbedrijf. Daar wordt hard gewerkt, dat hebben wij in de loop van de tijd gezien. Gezien dus, niet gehoord. Nu kan het zijn dat wij op momenten aanwezig waren dat er niet tot laat gewerkt wordt. Maar wanneer wij naar de reviews van de camping kijken, worden 80% daarvan gewaardeerd van ‘goed tot fantastisch’. Wanneer die beoordelaars de kindvriendelijkheid en de prijs/klantgerichtheid vervolgens met respectievelijk een 5 en een 3 waarderen en er in een review het woord ‘belachelijk’ gebruiken, zouden zij bij zichzelf te raden moeten gaan. Ze lijken met hun uitspraken een beetje op een spookrijder die vindt dat al het andere verkeer aan de verkeerde kant van de weg rijdt… Wij hebben al die jaren nog nooit geluidsoverlast ondervonden en wanneer ik de kleinkinderen
2 anos ás

Koert
Holandês
Op de camping en sanitair was niets aan te merken. We hebben twee opmerkingen, t.w. op ons reserveringsformulier stond aangegeven, aankomst na 14.00 uur. Toch waren er twee families welke vroeg in de ochtend kwamen. Het is een boerderij, dus zo nu en dan lawaai. Dat het 's avonds laat ook nog moet, gaat te ver. Men moet rekening houden met de gasten en m.n. kleine kinderen.
2 anos ás

H. van Lieshout
Holandês
Dat er bij een boerencamping gewerkt wordt, hoort er natuurlijk bij, maar dit was belachelijk. Om 's avonds tot na elven met twee bulldozers bezig te zijn op nog geen 25 meter van onze standplaats, met alleen een heg ertussen, gaat al veel te ver. Maar om dan de volgende ochtend om half zeven weer vrolijk verder te gaan is tamelijk belachelijk. Reactie van de boerin: het werk moet natuurlijk doorgaan. Ja, maar even een seintje naar ons (met de camper) en de buren die zich net die dag met een tent(!) hadden geïnstalleerd en we waren een stuk verderop gaan staan. Reactie van de boerin: ik wist het ook niet. Als je met zo'n communicatie een boerderij en een camping wilt runnen kun je het beter niet doen. Ik wil wel graag een beetje als gast behandeld worden, daar betaal ik ook voor! Het woord sorry of excuses hebben we trouwens niet gehoord!
2 anos ás