Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Máquinas de Lavar
5 / 5 (10 votos )

Boerderijcamping Van 't Zandeind

Zandeind 32a
5133 AC, Riel
Países Baixos

Word warm welkom geheten door de boeren Jos en Joost op Camping Boerderijcamping van ’t Zandeind. Deze camping is voormalig Zoover Award winnaar en is schoon, ruim en kindvriendelijk. Zo is er een speeltuin en mogen de kinderen helpen op de boerderij. Weet wat je eet en koop vlees van eigen vee. Bezoek de struisvogelfarm en Beekse Bergen.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Familie de Wilde
Holandês
Wij zijn in augustus op de camping geweest met onze dochters van 17 en 18 jaar. We hebben echt een heerlijke vakantie gehad. Het begint al met een super fijn ontvangst met een kop koffie en uitleg over de camping, omgeving en wat we konden gaan doen gedurende de vakantie. De plekken zijn erg ruim en het sanitair is super schoon! Schoonmaakmiddelen staan er zelfs om het bij te houden. Joost en Jos zijn enorm gepassioneerd over de camping en hun boerderij en zullen er alles aan doen om te helpen met tips ed om het een top vakantie te laten zijn. Er is een mogelijkheid om de boer te helpen met de dieren en om een rondleiding te krijgen. Ook worden er af en toe leuke dingen georganiseerd zoals een bingo met leuke prijsjes of vragenspelletjes voor jong en oud. Hier zijn geen kosten aan verbonden en erg gezellig. Helemaal geen druk om er aan mee te doen. Internet werkt goed, supermarkt in het dorp is heerlijk nostalgisch en heeft alles.
1 ano ás

Eugène en Wilma Nederveld
Holandês
Gezellige kindvriendelijke gastvrije kleine boerencamping. Schone privé sanitair, ruime staplaatsen. Mogelijkheid om koeien en kalven te aaien. Heerlijk eigen rundvlees. Zeer behulpzame vriendelijke eigenaren.
1 ano ás

Gerda en Marcel
Holandês
In Juni van dit jaar al 3 weken op deze camping verbleven...! Omdat we er gewoon geen genoeg van konden krijgen nog maar eens 10 dagen in September geboekt!. In 1 woord.....top!!! Alles spik en span, vriendelijke eigenaren, kinderen kunnen het terrein niet af omdat de ouders een sleutel hebben van het hek. Los van alles is de omgeving gewoon geweldig! Wandelen en fietsen totdat je erbij neervalt....tot in België aan toe. Zoekt u een rustige camping waar service hoog in het vaandel staat....ga er heen!!
1 ano ás

Fam Houwers
Holandês
We hebben er 3 geweldige weken gehad. Het was een feest om op deze camping te staan. Van het hartelijke welkom bij aankomst, iedere week een activiteit zoals een bonte avond, kienen of een kwis door boer Joost . Maar ook tijdens het rondjes over de camping van boer Jos zijn we regelmatig getipt over de mooie wandel en fietstochten in de omgeving. Geweldig die persoonlijke inbreng. Verder een dikke 10+ voor de schoonmaakster van de sanitair hoe ze elke keer weer als er een plek vrij kwam het sanitair zeer grondig reinigde. Een echte schoonmaak kanjer 👍🏼
1 ano ás

Haasnoot
Holandês
Na het lezen van alle positieve reviews waren we bang dat het tegen zou gaan vallen, maar ik tegendeel alles wat geschreven is was waar. Vlees van boer jos zeker een aanrader en altijd in voor een praatje. En Joost is favoriet bij de kinderen als ze mee mogen helpen in de stal of de wei in gaan. Daarnaast wordt er ook nog 1 keer in de week een activiteit georganiseerd bij ons was dat een quiz avond wat heel gezellig was. De plekken zijn ruim en netjes de skelters ed zijn top voor de kinderen. Het prive sanitair is gewoon een luxe top! Kortom een super camping waar wij zeker nog eens terugkomen.
1 ano ás

Marijke Bollaert
Holandês
Voor het tweede jaar op rij waren we te gast op boerderij camping "van ''t zandeind". Wat een heerlijke week beleefden we. De kinderen leefden zich uit op de trampoline, reden vele kilometers op de skelters en (ondanks de regen) werd er mening potje voetbal gespeeld. De kinderen kregen ook enkele keren de kans om met boer Jos en boer Joost de boerderij te bezoeken. (Weten jullie hoe je een een Lakenvelder koe kan herkennen? Wij wel hoor!) We genoten van de gastvrijheid op de camping en maakten leuke uitstapjes naar Tilburg (Oliemeulen, textiel museum, Natuurmuseum,...). Het was een heerlijk ontspannen week, de tweede maal dat we te gast waren in Riel, maar zeker niet de laatste keer!
1 ano ás

Nathalie Boussauw
Holandês
Normaal was alles vol geboekt deze zomer, maar door een annulering grepen wij de kans om kennis te maken met deze boerderijcamping. We werden hartelijk ontvangen en kregen een welkomstdrankje aangeboden. Het gras was vers gemaaid en het terrein lag er zeer netjes bij. De staanplaatsen zijn ook zeer ruim. Het privé sanitair was kraaknet! Een bijkomend pluspunt is dat je het sanitair op slot kan doen. Zo kan je er vb ook je ipad of laptop even opbergen als je die dag op stap gaat. De boer neemt ook echt de tijd om elke dag een rondje te maken. Een heel toegankelijke en warme man. Vooral de grote trampoline viel erg in de smaak bij mijn zoon van 12. Ook de skelters zijn erg leuk. En waar mijn zoon vooral erg blij mee was, was de uitstekende wifi! 🙂Kortom: een heerlijke plek om tot rust te komen met fantastisch basis comfort tijdens het kamperen.
1 ano ás

Familie Blaauwgeers
Holandês
Dit is de eerste vakantie in de afgelopen 6 jaar dat wij als ouders ook echt uitgerust zijn thuisgekomen van een vakantie (en zelfs een boek hebben kunnen lezen) Het is een hele veilige camping de kindjes kunnen niet van het terrein af en dat geeft heel veel rust. Zelfs de jongste van 3 die heeft tientallen km's gemaakt op de skelters die ze op de camping klaar hebben staan. De kindjes hebben de tijd van hun leven gehad de hele dag buiten gespeeld, schommelen, glijden, wippen, trampoline springen (ondanks dat het geen 'echt' zomers weer was) en heel cliché als de kinderen het naar hun zin hebben de ouders ook.Einde van de middag mochten ze mee met boer Joost om de dieren te verzorgen hier keken ze dan ook echt naar uit. Overigens hebben ze heerlijke worstenbroodjes en het vlees is echt van hele goede kwaliteit. Niks anders dan lof voor boer Jos en boer Joost
1 ano ás

Diana van den Brink
Holandês
Leuke boerderijcamping met 16 plaatsen. Kindvriendelijk, skelters, een trampoline met veiligheidsnet en een voetbalveld. De kinderen mogen bij de koeien en ezels kijken. In de boerderijwinkel verkopen ze heerlijk zelfgefokt rundvlees. Betrokken eigenaar die regelmatig kans komt voor een praatje. Eigen sanitair, wat heel schoon is.
1 ano ás

Familie Scholten
Holandês
Je wordt hartelijk ontvangen door boer Jos en/of boer Joost. De plekken zijn mooi groot en het eigen sanitair is echt geweldig! Je verveelt je geen seconde op het veld. Je kunt lekker skelteren, voetballen, op de trampoline, met blokken spelen, en andere leuke dingen die allemaal gratis verstrekt worden. Je kunt niet zomaar de boerderij op (wat logisch is) maar rond 16:00 uur neemt boer Joost je mee om te helpen op de boerderij. Eéns per jaar is er bonte avond (super leuk!) Wij hebben genoten!
1 ano ás