Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
3.5 / 5 (22 votos )

Boerderijcamping Straoterhof

Hostertstraat 5
6012 RL, Haler (gem. Leudal)
Países Baixos

Boerderijcamping Straoterhof é um parque de campismo de 100 em Haler (gem. Leudal), Países Baixos. Boerderijcamping Straoterhof O wi-fi, a merendero y a piscina interior. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Merendero
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Lucy Wiermans
Holandês
NOOIT, NOOIT, NOOIT MEER. Een onvriendelijke liegende eigenaresse en n bullebak als eigenaar. Het kapotte hondennet ? DAT KLOPT!!! Door meneer de bullebak. Over de camping zelf kan ik alleen maar positief zijn. Maar de eigenaren?? Bbrrrr.....nee bedankt!!
2 meses ás

Angèle
Holandês
Heerlijke camping. Met voor iedereen wat. De camping en ook het sanitair worden subliem onderhouden! De camping is verdeeld over verschillende grasvelden, die altijd keurig gemaaid erbij liggen en omringd worden door keurig gesnoeide beukenhagen. Op de camping is een privé zwembad waarvan campinggasten gebruik mogen maken. Kinderen tot 12 jaar onder toezicht. Dit wordt door sommige mensen als minder fijn ervaren, omdat ze dan altijd met hun kinderen mee moeten naar het zwembad. Voor ons helemaal geen probleem. Onze kleinkinderen amuseren zich hier prima op het grote springkussen en met de vele skelters, die ter beschikking zijn voor de gasten. Tussen 12 en 13 uur wordt het sanitairgebouw grondig schoon gemaakt. Speciaal hiervoor heeft de eigenaar porta-cabins laten plaatsen, waarvan gebruik gemaakt kan worden totdat het sanitairgebouw weer schoon en droog is. Super geregeld dus!! Ons zien ze hier volgend jaar zeker weer!!!!
6 meses ás

Campinggast
Holandês
Mooie gezellige en schone Boerderij camping Straoterhof in Haler Limburg. Wij hebben een heerlijke mooi ontspannen vakantie gehad. Afgelopen week zijn er voor de kinderen lekkere pannenkoeken gebakken door een camping gast die er veel plezier aan beleeft om de kleinste zo lekker te zien smullen. Ook zijn er kwissen georganiseerd voor kinderen en volwassenen. Wij hebben een mooie verrassing avond gehad met muziek. Met het warme weer was het goed toeven onder de bomen, en in het zwembad was er verkoeling. Wij hebben een fantastische vakantie gehad en komen hier zeker terug.
7 meses ás

Gasten
Holandês
Nette verzorgde familie camping met zwembad,waar geen billen en duikbrillen in gedragen mogen worden. Heerlijk om baantjes te trekken en kinderen balspel spelen.Ligbedden en stoelen die het de vakantievierder naar het zin maken. Het sanitair is goed schoon en wordt dagelijks meerdere keren bij gehouden. Geen gedoe met muntjes voor de douches en afwas. Voor de kinderen is er een springkussen en skelters die voor gebruik klaar staan en ook een schuur waar je met minder mooi weer kunt chillen of spelletjes doen. Ook is er van alles te doen zoals kinderbingo en knutselen,wat door vaste campinggasten georganiseerd wordt. Voor de ouders is er ook zo af en toe een quiz . En in de avond gaat het gezellig verder bij de brandplaats waar hout voorhanden is. Met een eigen glaasje is het heel goed toeven. Al met al hebben wij een super vakantie gehad en komen hier zeker terug. Bedankt voor de gezellige tijd die wij hier hebben gehad. .
7 meses ás

Johan
Holandês
Voor ons het eerste voorseizoen op Straoterhof van einde maart t/m juni nadat we in de zomer van 2021 er een weekje vertoefd hadden. Mooie ruime plekken, superwifi, skelters voor de kinderen (ook de 12+ kinderen vergeten ineens de telefoon en rijden op een skelter rond). Het sanitair gebouw is zeer goed gepoetst elke dag en de douches zijn een genot om onder te staan (geen muntjes en zelf de warmte bepalen middels een thermostaatkraan). Indien je van een partycamping houdt is dit niet the place to be alhoewel het hier ook goed toeven is tot laat in de avond maar dan wel zonder mega stereo installaties en geluidsoverlast. En ja, er staan hier een aantal negatieve reviews, maar dit zijn toch echt meestal mensen die zich niet aan de regels houden en niet hun gelijk krijgen gehaald bij de eigenaren. Als je deze mensen kent zijn zij echt vriendelijk en behulpzaam maar het moet wel van 2 kanten komen. In ieder geval gaan wij zeker terug !
7 meses ás

Ca
Holandês
Campinggast,fijne camping met schoon sanitair,heerlijk zwembad waar je kunt afkoelen met verwarmde buitendouche's en toiletten. Goed omheind zwembad waar kinderen onder de 12 jaar niet zonder een volwassen in mag ook niet met diploma 's. Voor de kinderen zijn er ook een springkussen en skelters wat allemaal gratis is. Evenals de douche in het hoofdgebouw,geen gedoe met muntjes. Wel is het gebouw gesloten op bepaalde tijd met schoonmaken, maar dan heb je altijd de mogelijkheid buiten douchen en toilet gebruik wat er ook schoon en netjes bijgehouden wordt. Dit voor een mooie familie vakantie. De dorpen Ell- Hunsel en Stramproy liggen op fiets afstand. Voor wie van winkelen houd is Roermond ( Outlet) en Weert ook goed te doen met de fiets. Wij hebben een heerlijke mooi vakantie gehad met duidelijke regels.
7 meses ás

Campinggast
Holandês
Wat jammer dat sommige camping gasten onwaarheden vertellen over de honden netten die kapot gemaakt zouden zijn. De honden moeten aan de lijn, er mag geen omheining gezet worden. Ziet er ook niet uit voor andere gasten. Het zou netjes zijn geweest als die personen ook de overnachting zouden betalen en niet stiekem wegrijden.
7 meses ás

De weerd
Holandês
Een vreselijke onvriendelijke eigenaresse en schoonmaakster...heb er wel geteld 1 dag gestaan en ben vertrokken..dit ivm een hondenren..toen we aankwamen mochten we dat neerzetten op ons plek..dag later moest de ren weg en de honden aan de lijn.of strak langs onze luifel...het ging om 1,5 meter voor de luifel..en achter de steen van onze plek..de ren stond op onze plek.en niet over de plek heen..nu vertelde de buurman dat er 3 weken geleden ook dit was gebeurt met hun...de eigenaar heeft de ren eruitgetrokken en kapot gemaakt...en een andere buurman mocht geen parasol opzetten voor zijn tent..ik beveel deze camping totaal niet aan...erg onvriendelijk..ik ben blij dat ik daar nu weg ben en kom er nooit weer
7 meses ás

wil verstappen
Holandês
Wij hebben voor het tweede jaar een seizoensplaats van april tot juli. De camping heeft alles wat voor ons belangrijk is. Een schoon toiletgebouw, een mooi zwembad voor de campinggasten en het terrein wordt goed bijgehouden. Als onze kleinkinderen komen zijn er voldoende speelgelegenheden. Onze ervaringen met de sanitairverzorgster zijn heel positief. Zij is heel begaan met de gasten en is altijd bereid om te helpen. Ook de eigenaren zijn aardig en belangstellend en maken graag een praatje.
9 meses ás

Swanette
Holandês
De camping is ruim opgezet met grote plaatsen en volop zon e/o wind met aardige eigenaresse. Nadeel is dat er geen waterpunt is op de plek of op het veld, maar alleen bij het sanitairgebouw. Dat betekent water halen en weer brengen. Het sanitairgebouw is schoon, maar dat mag ook wel als het elke dag gesloten is van 11.00-12.30 uur. Als je toch hoge nood hebt of wilt douchen, dan voorkomt de schoonmaakster dat je het gebouw betreedt en word je gedirigeerd naar een portocabin. Echt een nadeel van deze camping netals het even een broodje kopen bij de receptie.
9 meses ás

Ellen de Raad
Holandês
De camping ligt aan een drukke weg vol met harsbomen Er wordt geadverteerd dat er een zwembad aanwezig is alleen mogen bezoekers daar geen gebruik van maken wij hebben deze camping geboekt zodat onze kleinkinderen op bezoek konden komen en lekker van het zwembad gebruik wilde maken met het mooie weer maar dit was niet toegestaan voor bezoekers Dit wordt niet vermeld op de website De eigenaren zijn niet vriendelijk en er is geen discussie mogelijk Het Sanitair is prima ziet er netjes uit.
10 meses ás

Tien
Holandês
Wij hebben daar geboekt omdat er een zwembadje bij was zodat onze kleinkinderen die zeker een dag zouden komen er lekker konden spelen in het water omdat het lekker weer zou worden. Helaas mogen bezoekers niet in het water, ook kleine kinderen niet. Op hun website staat dit niet vermeld en als je daar iets van zegt krijg je een flinke discussie! De eigenaren zijn zeker niet vriendelijk, ook als iets niet mag kun je het anders brengen. Er is een speelhal voor kinderen maar hier werkt niets meer naar behoren. Ligging van de camping vond ik ook niet mooi, het is er erg vlak en zeker niet bosrijk. Sanitaire voorzieningen zijn wel netjes schoon en ook goed. Wij zullen zeker nooit meer naar deze camping gaan. Je betaalt in het voor seizoen 21.00 euro inclusief belasting per nacht en dat vind ik voor deze camping te veel.
10 meses ás

Cily Smeets-Haarmans
Holandês
Wij (opa en oma) wilden met onze twee kleindochters camperen op deze camping. Hadden 1 week gereserveerd. Maar bij aankomst werden niet vriendelijk ontvangen. De eerste mededeling die we kregen was: "in ons zwembad tollereren wij: geen brillen, geen zonnebrillen en geen duikbrillen. Aangezien een van onze kleindochters maar "een" oogje heeft waarmee ze kan zien en op advies van de specialist een duikbril op moet als ze gaat zwemmen . Maar met de eigenaresse was niet te praten. Op zeer felle toon werd gezegt dat ze geen uitzondering maakt. In haar zwembad geen duikbril. Ons advies om dit op haar website te zetten sloeg ze in de wind. Wij zijn met een huilend kind rechtsomkeer gedraaid en hebben een andere super fijne camping geveonden. Met andere woorden: deze eigenaresse heeft geen enkel begrip voor uitzonderlijke situaties. Deze camping raad ik dan ook niemand aan.
1 ano ás

van der plas
Holandês
Wij hebben 9 nachten fijn doorgebracht op de camping onze dochter van 10 heeft leuk kunnen spelen het is dus een aanrader voor kinderen tot 12 jaar het springkussen was goed en het zwembad was nog best groot voor zoon camping de plaatsen waren groot een nadeel was dat er geen water afvoer punt was en het water kon je alleen voor en in een zijstraatje halen een nadeel was dat de receptie maar van 9 uur s´ochtends tot 12 uur s´middags open was en als je een vraag had moest je bellen naar de eigenaresse zij was een taaie dame in de speelhal waren 2 van de 5 apparaten helaas kapot en de air-hockey tafel was met niet zo heel veel air over het algemeen hebben wij deze camping als zeer gastvrij ervaren er hing een goede zweer onder de kampeerders ook een [compliment naar de gene die buiten de camping om activiteiten verzorgden zoals bingo tijdens ons verblijf ik denk ook voor mensen zonder kinderen is het ook een zeker aanrader
1 ano ás

Camille Jongens Hofman
Holandês
Bij binnenkomst hadden we er beiden veel zin in. Er is veel te doen voor kinderen zoals skelters en een speelhal en een zwembad. Maar na een tweede blik erop te werpen is alles gedateerd. De skelters zijn kapot, het zwembad was in de meivakantie niet gevuld en in de speelhal staat een kapotte tafeltennistafel, airhockey zonder 'air' en ga zo maar door. Ze maken het sanitair schoon wanneer juist iedereen gaat douchen en dan mag je er lang niet in. Wij zijn echt absoluut niet negatief van aard, maar dit was niks. De buren hadden een seizoensplaats en waren erg onbeleefd. We liepen er op onze tenen.
1 ano ás

Sharon
Holandês
Mooie camping, tweede keer voor ons na een prettig eerste keer maar gelijk ook de laatste keer. Op het oog kindvriendelijke camping met springkussen en zwembad. Helaas een onvriendelijke eigenaresse die niets heeft met kinderen. Wordt boos op een 2-jarige (!) als ie niet van de trampoline afkomt om vervolgens het speelgoed van een ander kind kapot te gooien ...kinderen overstuur, mevrouw de campingeigenaresse niet voor reden vatbaar
1 ano ás

Sofie Laureys
Holandês
Zeer fijne camping, rustig, mooi zwembad, leuke speeltoestellen voor de kinderen. Ook de skelters werden geapprecieerd door de kinderen. Het sanitair was zeer goed onderhouden net als de rest van het terrein. Zeer vriendelijke ontvangst door Hettie! De dag van vertrek werd het zwembad vroeger geopend zodat onze jongens nog even konden zwemmen. Top! Heel leuke omgeving voor mooie fietstochtjes... Weekend was te kort dus☺
2 anos ás

Driessen
Holandês
Niet zo vriendelijk personeel vooral voor de kinderen verder prima camping zwembad is schoon maar er zitten wel wat vuil in er word niet veel georganiseerd .
2 anos ás

Anoniem
Holandês
Fijne camping met vele mogelijkheden en voorzieningen, zoal speeltoestellen , skelters, zwembad en alles geheel gratis
2 anos ás

Cisca Batenburg
Holandês
In het Pinksterweekend van 2020 hier geweest met de camper. Bij aankomst was de receptie dicht, maar op de deur hing een briefje met telefoonnummer. Gebeld en de eigenaresse was er binnen 2 minuten. We konden kiezen uit een aantal vrije plaatsen. Mooi plekje op een veld uitgekozen. Luifel uitgedraaid, tafel en stoelen naar buiten en genieten maar! Groot springkussen om de hoek met daarbij nog wat schommels, een Dam/schaaktafel en natuurlijk het zwembad. Ivm met Corona was er een Max. aantal mensen toegestaan in het zwembad maar dit verliep heel gemoedelijk. Sanitair hebben wij ivm Corona niet kunnen gebruiken. Ook leuk was de schuur met speelsutomaten voor de kids (gratis) en de vele skelters die ze zo konden pakken. Tenslotte ook nog leuk kunnen fietsen en natuurlijk asperges gehaald bij de boer (en aardbeien, kersen, geitenkaas, honing etc.) Voor ons en onze kids een prima plekje, we komen zeker nog eens terug!
2 anos ás

F. Gorter-Wiersma
Holandês
Wij vonden het een hele fijne en leuke camping Een super schoon sanitair. Alleen de gasten {ook de oudere maken er soms een zootje van} Doen ze thuis waarschijnlijk ook. Maar daar werd heel goed op in gespeeld en goed schoon gepoetst. Leuke eigenaresse. Wij komen zeker terug. Toi Toi Toi.
2 anos ás

erwin
Holandês
Voor ons een te grote SVR camping (65 plaatsen). Veel te doen voor de kinderen. Heerlijk zwembad, zeker bij 40 graden. Ruime staplaatsen. Sanitair is goed. Wordt goed schoon gehouden door een aardige mevrouw die daar het hele seizoen staat. Als je eerder weggaat dan je hebt gereserveerd bestaat de kans dat je voor leegstand moet betalen. Wel veel campinggasten die jaarlijks terugkomen. Moeilijk om daar tussen te komen. Veel vrachtverkeer van het pluimveebedrijf die de familie op dezelfde locatie heeft. Al met al een prima camping voor degene die van grotere campings houden. Wij hebben liever een wat kleinere camping.
2 anos ás