Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
3.5 / 5 (11 votos )

Boerderijcamping de Ulend

Bosakkerweg 10
5995 PT, Kessel
Países Baixos

Boerderijcamping de Ulend é um parque de campismo de 30 em Kessel, Países Baixos, localizado na região da Limburgo. Os cães são permitidos. Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Sem carro

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Jan en willy
Holandês
Paar dagen op de camping gestaan (augustus 2022) eigenaar komt langs vraag gelijk waar komen de vliegen vandaan hij antwoord geen idee Conclusie varkensschuur eindje verderop Vliegen en nog eens vliegen niet 10 niet 20 maar wel 100 en als je aan het eten bent op je bord Dus geen aanrader veld van 32 waar maar 6 kampeerders staan gaat je toch wel een lichtje branden Toilet gebouw oud vies word maar 1 keer per dag gedaan ,op de site lijkt het mooi maar dit is BEDROG PS watertrap punt bij toilet gebouw nergens op het veld En de beheerders zijn niet de meest vriendelijke mensen
7 meses ás

Ad Dewinden
Holandês
Leuke gezellige camping, Mart komt ieder dag even langs bij iedereen om te vragen of nog alles naar wens is of maakt een praatje. Peter en Harriette zijn twee schatten van mensen door hun word je over dag ontvangen wijzen je de plaats aan als er wat is dan helpen ze je gewoon super. Verder is het een camping van 32 plaatsen ruimte om je caravan of tent genoeg. Sanitair gebouw is zeer schoon. We gaan in augustus weer terug
1 ano ás

Angela Krabbe
Holandês
Eigenaar was een week op vakantie en liet het werk over aan de dochter van 13. Ze deed wel haar best maar niet wat je van een beetje camping mag verwachten. Van de dagelijkse plaag aan vliegen werden we ook niet echt vrolijk. Geen gesloten wasruimte zodat de mannen en vrouwen gezamenlijk aan de wastafel staan. Lekker als je het bovenlichaam wilt soppen. Tegenover de wastafels zijn de zittoiletten. Als je je tanden staat te poetsen zit achter je iemand die geëigende geluiden zit te maken. Op het hele veld geen watertappunt.
2 anos ás

Jose Henk de Jong
Holandês
We hebben hier vanaf 12 juli 6 weken gestaan.We werden uiterst gastvrij door de familie Linsen met koffie ontvangen.De plaatsen op deze SVR camping waren ruim ongeveer 150 vierkante meter. Een eenvoudig toiletgebouw .Goed er kwamen zo nu en dan tractoren en dergelijke langs maar daarvoor zat je dan ook op een boerencamping.Elke vrijdagavond kon je deelnemen aan een gezamenlijke maaltijd georganiseerd door de fam. Linsen erg gezellig .We komen zeker weer.
2 anos ás

Mark
Holandês
Camping ligt aan een nogal drukke weg waar veel vrachtverkeer, landbouwvoertuigen en soms lijken er rallywagens voorbij te scheuren. Veld was meer een knollenveld. Erg veel vliegen kon niet buiten eten. Sanitair is 10 jaar oud en is ook 10 jaar geen onderhoud aan gepleegd. Er zat schimmel in de kit, kitnaden waren gescheurd op veel plekken, veel voegen in de kleine doucheruimtes waren weg. En je moet het niet erg vinden dat elke avond de boer bij je tent/caravan/camper staat. Beter houden ze een inloopuurtje met koffie zou ik prettiger vinden. Verder wel aardige mensen.
2 anos ás

Pierre
Holandês
3 nachten gestaan. Heerlijk rustige locatie met ruime plekken, schoon sanitair en zeer vriendelijke eigenaren. Vanuit de camping leuke fietstochten gemaakt langs de maas en allerlei kleine dorpen. Kortom een aanrader!
2 anos ás

fam de houck -de meij
Holandês
een paar dagen gebruik gemaakt van de stacaravan op camping de ulend op deze heerlijk rustige camping lieve mensen en onder het genot van een kopje thee of koffie werdt alles uitgelegt en mooi en proper sanitair en de plaatsen kessel en baarlo op kleine afstand en een super heerlijk wok restaurant vlak bij en ook de maas is op kleine afstand kessel leuk plaatsje dus een super camping
2 anos ás

Fam. Kaats
Holandês
Hartelijke eigenaren en zeer schoon sanitair. Zeer ruime plaatsen en echt een aanrader
2 anos ás

Chris & Bernadette
Holandês
Deze kleine camping heeft ruime autovrije kampeerplaatsen met stroomvoorziening en gratis Wifi op een keurig onderhouden grasveld met mooi uitzicht rondom. Het sanitair is uitstekend, ruim, modern, zeer schoon en voorzien van toiletpapier en schoonmaak doekjes op de was- en afwastafel. Kortom op deze camping heeft men oog voor de kleine dingen. Je kan hier lekker fietsen op rustige binnen weggetjes of op fietspaden en er is genoeg te zien in omliggende dorpjes.
2 anos ás

Ebbet
Holandês
Tijdens een fietstocht even aangewipt. Deze camping laat ik links liggen. Mijn algemene indruk een waardering 5. Of ben ik te verwend.
2 anos ás

Fam Grauss fam van Alphen
Holandês
Zijn net terug van twee weken camping ,behoorlijk last van de vrachtwagens en tractors die langs de camping denderen ,sta je aan de andere kant is dat minder,en enorm overlast van de vliegen je kon niet buiten eten of drinken zonder vliegenmeppers,we hebben er honderden doodgeslagen ,mischien ook als tip een kraantje midden op het veld dit was voor veel oudere mensen een heel eind lopen naar het waterpunt .
2 anos ás