Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
5 / 5 (10 votos )

Boerderijcamping De Hardelhoeve

Oordeelsestraat 17
5111 PB, Baarle Nassau
Países Baixos

Boerderijcamping De Hardelhoeve é um parque de campismo de 30 em Baarle Nassau, Países Baixos. Os cães são permitidos. Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Sem carro

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Wilbert Kuijken
Holandês
Een super camping, top sanitair, behulpzame eigenaars, geweldig ontvangst en uitleg door cliënten van zorgboerderij. Wij komen er zeker terug.
9 meses ás

J. hofman
Holandês
Als u rust zoekt met een prachtig uitzicht op een camping waar men zich zeer welkom voelt dan is deze (kleine ) camping een aanrader
1 ano ás

Olivier De Feyter
Holandês
Landelijk gelegen camping met uiterst vriendelijke eigenaren. Mooi weids uitzicht op natuur. Kraaknet en verzorgd sanitair, heel sfeervol ingericht. Ruime plaatsen op verzorgde ondergrond. Er is geen winkeltje of brood, maar in de omgeving liggen meerdere dorpjes met alles wat je nodig hebt. kleine speeltuin
2 anos ás

Korrie de Koning
Holandês
Hele fijne camping mooie ruime plaatsen zeer mooi toilet gebouw, fietsenstalling en kleine recreatieruimte op fietsafstand van o.a. Baarle Nassau, Turnhout en Tilburg zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren komen zeker terug
2 anos ás

Matt
Holandês
Prachtig toiletgebouw, mooie ligging met uitzicht over de weilanden. Er is ook een zorgboederij, duidelijk gescheiden van de camping. Rondleiding over de zorgboederij gehad, met zeer uitgebreide informatie. In Baarle-Nassau is alles wat je nodig hebt.
2 anos ás

Familie van Kuijk
Holandês
Wat een heerlijke tijd op een prachtige plek!
2 anos ás

Tineke
Holandês
Hartelijke ontvangst, mooi proper sanitair. Het uitzicht is op de weilanden met zicht op paardjes, ezels enz.is prachtig. Gratis fietsroutes op de camping. 2,5 km fietsen van centrum Baarle Nassau waar voldoende eetgelegenheden en winkels zijn. Fijne camping om te onthaasten.
2 anos ás

Menno Dijkstra
Holandês
Prettige ontvangst, uitstekend sanitair, goed onderhouden. En (buiten de verantwoordelijkheid va n Ria en Frans) schitterend weer. Wij hebben een heel fijne week gehad. Mooi uitgangspunt voor wandel- en fietstochten..
2 anos ás

Dick van Laar
Holandês
Schitterende boerderijcamping bij zorgboerderij. Erg mooi en schoon sanitair. Erg hartelijke en betrokken eigenaren. Ongeveer 2 km van Baarle-Nassau. In de omgeving heel veel fietsmogelijkheden. Camping minder geschikt voor gezinnen met tiener.
2 anos ás

Familie De Facq
Holandês
Mooi en net sanitair (ook voor mensen met een handicap), informatie over de omgeving. Ruime plaatsen. Auto's staan apart geparkeerd bij de ingang, heel fijn voor onze spelende kinderen. In het voorjaar ver uitzicht (totdat de maïs begint te groeien). De camping ligt op (naast) een zorgboerderij, waar je, als je dat wilt, een rondleiding kunt krijgen. Ria, Frans en Joyce zijn heel hartelijk. In Baarle-Nassau/Baarle-Hertog is alles te vinden wat je nodig hebt.
2 anos ás