Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
5 / 5 (11 votos )

Boerderijcamping De Boergondiër

Parallelweg 43
7782 PE, De Krim
Países Baixos

Boerderijcamping De Boergondiër é um parque de campismo de 30 em De Krim, Países Baixos. Boerderijcamping De Boergondiër O wi-fi, a merendero y a piscina interior. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Merendero
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Agnes
Holandês
Voor de tweede keer naar deze camping ⛺️ De eerste keer was 4 jaar geleden. Waarom wij voor het eerst in ons camping bestaan terug gaan naar eenzelfde camping? Gewoon omdat het er super fijn is. De gastvrijheid en de super lieve mensen. Hele ruime campingplek. Veel privacy. Mooie camping. De rust en wakker worden met het zingen van de vogeltjes. Op de geleende fiets ‘sochtends naar de bakker. Het sanitair is zo heerlijk schoon en fris. En de douche is zo lekker warm, het is een mengkraan. Echt top. De eigenaar doet er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen als er iets is. Zo behulpzaam!!!! En ze heeft veel tips als je iets zoekt of nodig hebt. Wij komen hier zeker nog eens een derde keer kamperen. We vinden het echt zo jammer dat we weer naar huis moesten. Alle lof voor Jolanda, Inge, papa Gerard en mama Dinie Jullie zijn top 👌👍 Bedankt voor de leuke weken die we bij jullie mochten verblijven. Fijn!!!
6 meses ás

Wâtte en Jetske
Holandês
Het weer zat niet altijd even mee, maar we hebben ons prima vermaakt op Camping De Bourgondier. Fietsen in de omgeving of wandelen , wat je wilt.Een zwembad aan de overkant van het kanaal waar mijn vrouw elke morgen haar baantjes zwom, en voor mij was een rondje hardlopen in de Krim ook mooi om te doen.Ook de visboer kwam 1 keer in de week langs vlakbij de Coop supermarkt. En de service van Jolanda , Inge en ouders Gerard en Dinie Theisens was geweldig. De caravan werd keurig naar zijn plaats gebracht met de Renault Tractor, en weer weggehaald . We kijken met een goed gevoel terug op onze 3 weken vakantie in De Krim.
1 ano ás

Haico Brink
Holandês
Wat een heerlijke camping .Heerlijk rustig .schoon sanitair.en zeer vriendelijke mensen .erg behulpzaam
1 ano ás

Agnes
Holandês
Voor de tweede keer naar deze camping ⛺️ De eerste keer was 4 jaar geleden.Waarom wij voor het eerst in ons camping bestaan terug gaan naar eenzelfde camping?Gewoon omdat het er super fijn is.De gastvrijheid en de super lieve mensen.Hele ruime campingplek. Veel privacy. Mooie camping. De rust en wakker worden met het zingen van de vogeltjes. Op de geleende fiets ‘sochtends naar de bakker.Het sanitair is zo heerlijk schoon en fris.En de douche is zo lekker warm, het is een mengkraan. Echt top. De eigenaar doet er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen als er iets is.Zo behulpzaam!!!! En ze heeft veel tips als je iets zoekt of nodig hebt.Wij komen hier zeker nog eens een derde keer kamperen.We vinden het echt zo jammer dat we weer naar huis moesten.Alle lof voor Jolanda, Inge, papa Gerard en mama DinieJullie zijn top ??Bedankt voor de leuke weken die we bij jullie mochten verblijven. Fijn!!!
1 ano ás

Gio en Debbie
Holandês
We hebben geslapen in de Koestee. Geweldige ervaring, lekker kneuterig. Vriendelijke mensen, gastvrij en coronaproof. We komen graag nog een keer terug.
1 ano ás

Gio en Debbie
Holandês
Geslapen in de koestee, lekker kneuterig en een geweldige ervaring. Vriendelijke mensen, super gastvrij en coronaproof.We komen graag nog een keer terug.
1 ano ás

Pisters
Holandês
+schoon +vriendelijke eigenaren +ruime plaatsten +schoon sanitair +goede corona maatregelingen -donker -door de regen erg drassig
2 anos ás

Bram en Marie
Holandês
Heerlijke, kleine camping met leuke speeltoestellen voor onze meiden (6 en 8 jaar), schoon sanitair en veel te doen in de omgeving. Het gemeentelijke buitenzwembad aan de overkant van de weg is heerlijk op warme dagen. In de wasruimte hangen genoeg tips voor leuke uitjes zoals de pannenkoekenboerderij, attractiepark Slagharen of varen met een bootje vanaf Hardenberg.
2 anos ás

Jan Zonneveld
Holandês
Op deze kleine boerencamping wordt je verwent met mega grote plaatsen. Dit is geen boerenveldje!! Je logeert in een prachtig aangelegd park!! Door corona zijn er diverse maatregelen genomen. Wij konden logeren op n comfortplaats met privé sanitair. Bijzonder vriendelijke ontvangst en contacten. Wat ons betreft: AANRADER!!
2 anos ás

Sonja & Peter Leenders
Holandês
Wat een heerlijke plek is dit. Er is rust. Hier hoor je de vogels nog fluiten! We waren echt verrast door de grote comfortplaats met veel privacy. In de omgeving kun je heel veel fietsen. Complimenten voor het team. Jullie weten precies hoe je mensen het naar hun zin kunt maken. De hartelijkheid en betrokkenheid zonder dat dit storend is. Je hebt hier echt de vrijheid. Kortom....een plek waar je heerlijk kunt genieten en tot rust kunt komen. Ook fijn het bos achter de camping waar je de hond heerlijk kunt uitlaten.
2 anos ás

Fam. Rass
Holandês
Onze zoon moest werken in pretpark Slagharen. Wij ouders hem gebracht en opzoek gegaan naar een camping voor 1 overnachting. Aangekomen bij boerenbedrijf Bourgondiër. Zeer hartelijk ontvangen door familie en gebracht naar een zeer ruime kampeerplek. Oase van groen en rust! Alles erg gemoedelijk en goed/schoon sanitair. Omgeving voor fietsers, wandelaars maar ook joggers en mountenbikers komen hier ruim aan hun trekken. Bij mooi weer meerdere leuke waterplassen. Tegenover de camping een verwarmt buitenzwembad maar die hebben we niet bezocht. Echt een aanrader..!!!!
2 anos ás