Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (10 votos )

Boerderij Camping Hietkamp

Markeloseweg 7
7245 TJ, Laren
Países Baixos

Boerderij Camping Hietkamp é um parque de campismo de 30 em Laren, Países Baixos. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Alex Kannegieter
Holandês
Kleine camping met veel groen. Het lijkt alsof je bij iemand in de tuin staat.Mooi en schoon sanitair, vriendelijke beheerders. Prachtige omgeving ook, op slechts een half uurtje rijden vanaf onze woonplaats.Enige minpuntje is de drukke N332, waar toch wel wat lawaai vanaf komt, afhankelijk van hoe de wind staat. `s nachts wel rustiger en je went er snel aan.Kortom; Top camping, wij komen nog een keer terug.
1 ano ás

matthijs schaeffer
Holandês
een echte boerencamping zonder poespas , vriendelijke mensen , een camping waar je best een tijdje kan staan , er wordt niet moeilijk gedaan over sleutels en borgsommen , hele ruime plekken prima , ik moest door omstandigheden na 1 dag al vertrekken , maar ik ga daar zeker weer eens heen . een beetje jammer vind ik wel , dat als je op het achterste veldje staat , dat het toiletgebouw vrij ver weg staat . en er ligt achter de bomenrij een weg waar redelijk wat verkeer over rijdt , maar dat is goed te doen en geen reden om deze camping niet te bezoeken
1 ano ás

Piet
Holandês
Camping met mooie plekken, veel privacy. Water op eigen plek, goede (gratis) WiFi verbinding. Echter, veel last van naastgelegen provinciale weg (vooral ‘s nachts veel vrachtverkeer). Veel seizoensplekken, vooral 70+. Daarom voor gezinnen met kinderen minder geschikt, er zijn geen vriendjes/vriendinnetjes. Sanitair matig, zou zeker wat meer aandacht mogen hebben. Denk aan spinnenwebben en vieze vlekken op deuren en wanden.
2 anos ás

Betty en Cees van Tinteren
Holandês
Fijne camping , makkelijk te bereiken en ruime plekken. Sanitair uitstekend en schoon. René en Magda zijn zeer behulpzaam als je het vraagt. Wij zijn hier nu voor de derde keer en dat is beslist niet de laatste.
2 anos ás

Marjan de Haas
Holandês
Fantastische camping,hartelijk ontvangst,mooie ruime plekken met privacy, modern sanitair(gelukkig geen munten bij douches) ,mooie omgeving! Wij hebben 5 dagen gestaan,liepen Pieterpad. Deze camping lag ideaal:2 etappes naar noorden en 2 naar zuiden. Dorp Laren heel dichtbij. Een aanrader!
2 anos ás

Fam.Nijenhuis
Holandês
Mooie camping maar niet al te ruime plaats.Schoon sanitair krijgt van mij een 9. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.Heel vriendelijke eigenaars.
2 anos ás

ad van Vlimmeren
Holandês
Een camping die met passie wordt gedreven. De omgeving is prachtig met o.a. lochem, Zutphen en kastelen route in de omgeving. het is wel een camping voor 55 plussers.
2 anos ás

familie
Holandês
Wij vonden het wel een mooie camping alleen veel vaste gasten en ontzettend veel overlast van de snelweg sanitair wassen schoon en netjes de beheerder is zeer behulpzaam de toegang naar en van de camping is vrij krap vooral met een grotere carevan 4.60 meter moeilijk op de camping te komen
2 anos ás

Annet Renniers
Holandês
Goed: - keurig en schoon sanitair, tevens een grote sanitairruimte aanwezig die gebruikt kan worden door mindervaliden, met los stoeltje, krukje in de douche en beugel bij de toilet. - leuke veldjes waar je met max 6-8 caravans staat. Veel privacy door struikjes en bomen. - klein eenvoudig speeltuintje - 1 km van Laren met supermarkt, snackbar, bakker, restaurants. - mooie omgeving, vlakbij Huize Verwolde en Lochem Negatief: - de boerderij ligt dichtbij de provinciale weg, op de camping is geluidshinder van deze weg, ook 's nachts.
2 anos ás

Corstiaan Bleijenberg
Holandês
hele mooie camping met veel ruimte en een schitterend sanitair
2 anos ás