Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4 / 5 (11 votos )

Bel Sito

Caumont de la Rue
F-50270, Baubigny
França

Bel Sito é um parque de campismo de 100 em Baubigny, França, localizado na região da Normandia. Bel Sito O wi-fi y a tenda de campismo. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Tenda de campismo
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

monica van leeuwen
Holandês
heerlijk, prachtig. niet geschikt voor oudere kinderen, geen animatie niks heerlijk, mooi uitzicht , prachtig duin gebied en stranden waar bijna niemand loopt
1 ano ás

Hoek
Holandês
Geweldig uitzicht op de oceaan. Rustige,, gemoedelijke sfeer, met vriendelijke eigenaren die je de ruimte laten, maar er voor je zijn, mocht dat nodig zijn. Veel diversiteit aan plaatsen. Er zijn plekken met panorama, maar ook afgelegen, afgezonderde, plekken op bosachtig terrein met visvijver. Het strand is op een km gelegen en is goed bereikbaar. Het sanitair is modern en schoon en de kinderen spelen nog met elkaar in de speeltuin en hangen rond bij de pingpongtafels. Geen opgeflufte, opgeklopte annimatieprogramma"s. De omgeving (Cotentin) is liefelijk en er is veel te bewonderen aan cultuur, natuur en geschiedenis.
3 anos ás

Geelgors
Holandês
De camping heeft hoger gelegen ruime plaatsen met gigantisch uitzicht over de duinen en over de zee (op het westen, dus met schitterende zonsondergangen). En lager gelegen plaatsen, eventueel beschut in de duinen. Er komt een leuke mengeling aan Nederlandse, Belgische, Duitse, Franse mensen. Ook voor kleine kinderen heel leuk. Als er een probleem zou zijn, dan zijn de eigenaren zeer vriendelijk en lossen het meteen op. Er zijn prachtige wandelingen te maken, dorpjes te bekijken (Carteret, Briquebec), Franse markten bezoeken, strandjes om te zwemmen, (kite)surfen, golfsurfen, strandzeilen.
3 anos ás

Frans
Holandês
Camping Bel Sito is een rustige terrassencamping, gelegen op de duinen, met een prachtig uitzicht over zee. Het kan er flink waaien, maar met mooi weer is de locatie onweerstaanbaar. Sanitair is eenvoudig maar schoon. Vriendelijke beheerders, die je in het Frans en Engels te woord staan. De camping is te duur voor wat betreft de faciliteiten, maar de locatie maakt dit goed. Wandelingen en rondritten in de mooie omgeving zijn zeer de moeite waard.
3 anos ás

Fratie
Holandês
Relatief hoog gelegen camping met prachtig uitzicht over Het Kanaal. Door de ligging wel wat wind. Ruime stranden waar je af en toe iemand tegen komt. Mooie wandelomgeving met onverwachte paadjes door duinen, over kliffen en door bossen in het binnenland. Zeer vriendelijke lokale bewoners.
3 anos ás

Ronald Mattijssen
Holandês
Grote plekken en erg mooi uitzicht op zee!! Een visvijver voor de kids en nog geen km lopen naar zee! We heb bbc en erg genoten met onze 3 jonge kinderen. ..Ze hebben heel de vakantie met andere kinderen gespeeld. ..wat een rust voor ons!! Engels sprekende eigenaren en voor de rest erg Frans....verwacht voor de rest niet te veel en de camping is top!!
3 anos ás

jacques van ingen
Holandês
Goede camping om tot rust te komen en één te zijn met de natuur. Ook geschikt voor kinderen, mits opgevoed met de natuur. Niet geschikt voor luidruchtig volk e.d.
3 anos ás

lp
Holandês
mooi plekje, de 13e werd mij verzocht de tent te verplaatsen. het zou erg druk worden en deze plek was met elektriciteit. buren hadden ook geen elektriciteit maar die waren met twee personen en en camper. ik vermoed dat ik op een te goede plek stond om in mijn eentje bezet te houden. zo iemand zetten deze eigenaren liever op het achterveld. tent ingepakt en vertrokken. kom dus ook niet terug. voel me behoorlijk geschoffeerd.
3 anos ás

Janna van Schooten
Holandês
Bel Sito is prachtig gelegen in de duinen, 1200m van de oceaan. Wanneer je houdt van rust, natuur en eenvoud is dit een aanrader! Zonder georganiseerde animatie zoeken de jongeren elkaar op en vermaken zich prima. Heel gezellig onder elkaar. Wij komen beslist nog een keer terug. En qua weer boften wij: elke dag scheen de zon.
3 anos ás

Sandra Hubbers
Holandês
Plekken in de duinen, ruime plekken, in de duinen wel ver lopen / klimmen naar sanitair. Op loopafstand van een ruim strand. Basisvoorzieningen aanwezig en op de berg mooi uitzicht op de Kanaaleilanden. Wel prijzig als de kinderen ouder zijn dan 7 jaar, zij tellen dan als volwassenen mee.
3 anos ás

Sanne
Holandês
Als je van schaduw houdt moet je hier niet zijn. Overigens heb je dat meestal niet zo nodig in Normandië. Als je van een relaxte sfeer en old-school kamperen houdt op loopafstand van een prachtig strand is dit wél jouw camping. Geen poespas, wel een prachtige zonsondergang.
3 anos ás