Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (14 votos )

Beauséjour

Boulevard du Parco
56170, Quiberon
França

Beauséjour é um parque de campismo localizado em Quiberon, França, localizado na região da Bretanha. Beauséjour O wi-fi, a tenda de campismo y a restaurante. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Daphné
Holandês
We zijn net terug van drie hele fijne relaxte weken op camping Beauséjour. We komen al jaren hier en steeds weer is het een gevoel van thuiskomen. Inmiddels al bijna alle plekken in Frankrijk gezien maar deze plek straat nog steeds bovenaan mede door de prachtige ligging aan zee en winkeltje met goed restaurantje naast de camping . Verder het lekkere klimaat met veel zon maar niet te warm. Het eiland Quiberon is prima per fiets te ontdekken en heeft mooie surfstrandjes. Overal waar je fietst kom je de zee weer tegen en vind je leuke eettentjes en cafeetjes. kortom super fijne plek voor een relaxte en actieve gezinsvakantie voor alle leeftijden in Bretagne.
3 anos ás

Familie van der Velden
Holandês
We hebben een hele fijne vakantie gehad met veel zon en fijne temperaturen.Fijne camping zonder franje, met mooie speeltuin voor kinderen, eenvoudig maar prima sanitair. Vlak aan de baai, midden op het eiland quiberon. Wandelend en of fietsend is het prachtige eiland goed te verkennen, vergeet de Cote Sauvage niet! Vriendelijke mensen, supermarkt en restaurant direct naast de camping. Quiberon is een levendig toeristenstadje met ook in de avond volop vertier!
3 anos ás

Paul
Holandês
6 nachten op deze camping gestaan. We hadden voor onze tent een plaatsje vooraan, met uitzicht direct op zee dus. En die zee is dichtbij: de camping ligt op 50m van het strand met heerlijk fijn en schoon zand. Wij stonden er in het begin van het hoogseizoen, dus helaas waren er nog niet veel jongeren van onze leeftijd (16 & 19). Dit was gelukkig niet erg. In Quiberon zijn er iedere dinsdag en donderdag live optredens vanaf het strand, waar je vanaf een terrasje naar kan kijken. Hier loop je vanaf de camping in een half uurtje naar toe. Het sanitair was erg uitgebreid en nieuw en werd meer dan 1 keer op een dag grondig schoongemaakt. Er was zelfs een speciale buitendouche voor honden. Ook zijn er wasmachines en voor kinderen leuke speeltuintjes. Op de receptie wordt prima engels gesproken en er is een vrij groot campingwinkeltje waar je naast stokbrood genoeg kan kopen voor een complete maaltijd. Een heerlijke camping om te 'chillen' dus!
3 anos ás

J.N.Vos
Holandês
Een paar jaar geleden op de camping gestaan. Met een tent. Is ons prima bevallen. Camping is eenvoudig. Bijna direct aan het strand. Alleen de straat even oversteken. Supermarkt ligt zowat naast de camping. Vond de camping niet echt voor kinderen geschikt. Mede omdat er een weg overgstoken dient te worden om op het strand te komen. En op camping is niets te doen voor kinderen. Tenminste niet toen wij er waren.
3 anos ás

eef
Holandês
het is een gezellige camping en je heb alles mooi in de buurt.. het is mmisschien niet de mooiste en vol met duure dingetjes camping maar zeker een fijne :)
3 anos ás

Jochem
Holandês
Prima camping op het schiereiland Quiberon. Echt een ander sfeertje dan t vaste land. Ene kant rustige baaitjes met prima strand dat naast de camping ligt en waar je zo naartoe loopt. De andere kant van het eiland (13 km lang) is erg ruig en prachtig. (hier kun je niet zwemmen). Op het eiland een paar leuke kleine dorpjes. Camping eenvoudig maar schoon, ruime plaatsen, winkeltje naast de camping en vriendelijke medewerkers.
3 anos ás

Tim Steffens
Holandês
Een gezellige camping op het schiereiland Quiberon. Het strand ligt op 50 meter afstand van de camping; aan de andere kant van de weg. Het sanitair wordt twee keer per dag grondig schoongemaakt. De bereikbaarheid is iets minder goed, omdat je ongeveer 20 kilometer over een tweebaansweg moet, waar het op bepaalde tijden nogal druk is. In de directe omgeving van de camping bevinden zich een supermarktje en een bar. De stadjes Quiberon en St. Pierre Quiberon liggen op fietsafstand. Dit alles maakt dat wij deze camping al meer dan 10 jaar bezoeken.
3 anos ás

Biquette
Francês
Camping idealement situé face à la reposante baie de Quiberon, toutes commodités sur place ou à proximité immédiate, personnel accueillant et tres chaleureux. Une valeure sûre, à recommander sans hésitation!
3 anos ás

trapier alain
Francês
Bien mais beaucoup de ventnous reviendrons surement sanitaire bien eau a bonne temperature tres calme
3 anos ás

thierry
Francês
Camping agreable et propre tres bon accueil a recommander
3 anos ás

lefevre
Francês
Nous sommes venus à deux reprises à l imprevu et avons été accueuillis très chaleureusement. Camping bien situé et propre avec plein de coins sanitaires à des endroits strategiques. Bon camping!
3 anos ás

Simon C.
Francês
Camping de taille modeste de 150 emplacements, mais tres bien équipé en douches et sanitaires (proches et nombreux). Nettoyage quotidien , propreté au rendez vous. Beaucoup d'emplacements ont de l'ombre, et des arbres et haies et barriere assurent une delimitation. Le camping est situé à 20m de la plage, a coté d'un magasin et d'un bar/restau, le tout au milieu de la cote ouest de la presqu'ile, endroit parfait pour se rendre aussi bien a Quiberon qu'a Saint pierre et profiter des 2 villes. Pour finir personnel disponible et tres agreable. À tester !
3 anos ás