Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
4.5 / 5 (5 votos )

Au Jardin de la Ferme

688 Chemin des Faïsses - Le Brusc
F-83140, Six-Fours-Les-Plages
França

Au Jardin de la Ferme é um parque de campismo de 30 em Six-Fours-Les-Plages, França, localizado na região da Provença-Alpes-Costa Azul. Os cães são permitidos.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Instalações da cozinha
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

cadance
Holandês
Cadance op deze camping op 25- 2021Plaats: Six-Four-le-Plages / Le BruscCamping: : Camping Au Jardin de la Ferme / Ons cijfer: 7Reisgezelschap: Pensionado’s met caravan. Verblijf 7 dagenPrijs: € 25.44 P/d Ontvangst: Frans / Engels. Een heel vriendelijke ontvangst. Met veel info over de omgeving.WiFi: Is Free maar matig op de staanplaats. Met de antenne versterker lukte het wel.Paden: Gravel.Staanplaats: Onder loof bomen op verharde grond. Afgebakend plaatsen door dichte struiken en bomen. Bomen zijn wel lekker voor de schaduw. Door de bomen is er niet altijd TV ontvangst te raealiseren. Het was niet bezwaarlijk om de schotel aan de overzijde van het padje te instaleeren. Geen nacht verlichting. Met windstil weer wel overlast van muggen.Sanitair: Slechts 2 toilettenen 2 douche’s €1,00 maar wel schoon maar erg gedateerd.Inkopen/ brood: In het dorp loop afstand 8 min.Restaurant: In het dorp.Geluid: Een stille rus
2 anos ás

patrick_bertaux-helias
Francês
bonne situation pour ce camping très calme ( à 400 m de la plage et des commerces). Les sanitaires sont vétustes et un peu juste en quantité en ce mois de juillet et les douches payantes ( 1 euro). Si vous avez la chance d'avoir un emplacement ombragé, c'est le top, sinon emplacements sur un grand champ avec peu d'ombre. Globalement satisfaisant
3 anos ás

Van Brussel
Holandês
Deze camping ligt erg gunstig t.o.v. het strand en het stadje. We vonden de camping erg basic, maar dat mag je ook verwachten 'a la ferme'. De sanitaire voorzieningen zijn schoon maar wel verouderd. De ontvangst is hartelijk en de eigenaar is hulpvaardig. Kleine camping, gemoedelijke sfeer, ideaal voor jonge kinderen om op avontuur te gaan. Keiharde grond, dus de juiste pennen en hamer zijn onontbeerlijk. Vraag om een schaduwrijke plek, wij stonden op het open veldje bij de ingang waar weinig schaduw mogelijk was. Op tijd boeken, want de mooiste plekken zijn bijzonder gewild.
3 anos ás

Esther
Holandês
Voor een goede prijs zit je aan de Cote d'Azur, 400 m van strand, 500 m van de haven met heerlijke restaurants (Saint Pierre voor vis, Auberge La Panoramique en een heerlijk Braziliaans restaurant!). Voor de kust is dit een kalme plek, op het strandje is ook in het hoogseizoen voldoende plek. De camping heeft zeer ruime plekken (onze De Waard kon er staan en de auto ernaast!), stroom ook op alle plaatsen. Toiletgebouw lijkt iets klein, maar ondanks volle camping maar 1 keer hoeven wachten op douche!
3 anos ás

Gijs Vonk
Holandês
Camping ligt in een woonwijk ruim 400 meter van de Middellandse Zee. Plaatsen zijn voldoende bemeten. Campingeigenaar vriendelijk en behulpzaam. Goede parkeergelegenheid. Rijd in de plaats bij aankomst door naar de laatste rotonde naar de zee. Daar 1e afslag en vervolgend weer eertse afslag recht. "Men " hoeft dan niet door de woonwijk. Zorg wel voor rotspennen. Gemoedelijk en gezellig. Warm aanbevolen. Eetgelegenheden aan de zee.
3 anos ás