€32
Por noite
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Electricidade
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4 / 5 (21 votos )

Arleblanc


07260, Rosières (Ardeche)
França

Arleblanc é um parque de campismo de 100 em Rosières (Ardeche), França, localizado na região da Ródano-Alpes. Arleblanc O wi-fi, a tenda de campismo, a restaurante, a piscina interior y cacifos. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil y a quadra de ténis.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Electricidade
ligação de TV
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior
Quadra de ténis

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Abigaïl
Holandês
Opnieuw bezoeken we Arleblanc. We vinden het heerlijk om hier in de lente en herfst te verblijven. De ambiance is aangenaam, het zwembad is fantastisch en de sanitaire voorzieningen zijn uitstekend. Bovendien werden we in het restaurant zeer gastvrij onthaald en hebben we er smakelijk gegeten.
8 meses ás

Trudie
Holandês
Opnieuw een bezoek aan Arleblanc. We genieten er van om hier te verblijven in de lente en herfst. De ambiance is aangenaam, het zwembad is fantastisch en de sanitaire voorzieningen zijn uitstekend. Ook in het restaurant werden we zeer vriendelijk ontvangen en hebben we heerlijk gedineerd.
8 meses ás

Margriet
Holandês
We hebben een week doorgebracht in een stacaravan. Alles voldeed aan onze verwachtingen. We kregen een ontvangst in onze moedertaal, het Nederlands. De sanitaire faciliteiten waren netjes en het voedsel in het restaurant was uiterst smakelijk. De camping en de omgeving waren prachtig! We hebben een geweldige vakantie beleefd.
8 meses ás

Ursul
Holandês
We hebben een week doorgebracht in een stacaravan. Alles voldeed aan onze verwachtingen. We werden verwelkomd in het Nederlands. De sanitaire faciliteiten waren netjes en het eten in het restaurant smaakte heerlijk. Prachtige camping en omgeving! We hebben een geweldige vakantie beleefd.
8 meses ás

Francis
Holandês
We werden hartelijk verwelkomd door een dame aan de balie die Nederlands sprak. We hadden het geluk om een prachtige plek aan de rivier te krijgen. Het zwembad was fantastisch. Het barpersoneel was ook zeer hulpvaardig en aardig. We raden aan om bij Johan te boeken. De vrouw in de winkel had altijd een behulpzame glimlach. De eigenaren waren ook vriendelijk. De Duitse receptioniste was een beetje hooghartig en leek zich vooral op Duitse bezoekers te richten. Afgezien daarvan hadden we alleen maar positieve ervaringen. We zouden het zeker nog een keer doen!
9 meses ás

Rinus
Holandês
We werden hartelijk begroet door een Nederlands sprekende vrouw aan de balie. We hadden de mogelijkheid om op een prachtige locatie aan de rivier te staan. Het zwembad was fantastisch. Het barpersoneel was ook zeer behulpzaam en aangenaam. Boek bij Johan. De vrouw in de winkel gaf altijd een behulpzame glimlach. De eigenaren waren gastvrij. De receptioniste van Duitse afkomst was enigszins hooghartig en richtte zich op Duitse bezoekers. Alleen maar goede ervaringen verder. Absoluut de moeite waard om te herhalen!
9 meses ás

Gea
Holandês
Deze locatie is al lange tijd een fantastische bestemming om te bezoeken, ongeacht of het lente of zomer is. De mensen die de camping runnen zijn gastvrij en vriendelijk. Het landschap blijft je verbazen. Prachtige natuurlijke omgeving. Charmante kleine dorpjes. De camping is uitgerust met alle faciliteiten die je nodig hebt. Het is bijzonder geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen.
9 meses ás

Tieleman
Holandês
Dit is al tijden een fantastische bestemming om te bezoeken, ongeacht of het lente of zomer is. De campingmedewerkers zijn hartelijk en gastvrij. Het landschap blijft verbazen. Prachtige natuur. Charmante kleine steden. De camping biedt alle faciliteiten die je nodig hebt. Het is bijzonder geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen.
9 meses ás

Espen
Holandês
Een schitterende splinternieuwe stacaravan was onze verblijfplaats, we waren de allereerste bezoekers. We hadden een barbecue ter beschikking gesteld, maar we hebben ook een aantal keer gedineerd in het restaurant, het was zeer smakelijk. Het personeel was uiterst zorgzaam en aan de receptie werd Nederlands gesproken, dat vonden we erg prettig. Ons thuis is in Noord-Frankrijk en we hebben niet vaak de kans om Nederlands te spreken.
10 meses ás

Kelvin
Holandês
Hoewel de avonden nog steeds koel waren, had de dag wel iets van de zomer. Een aangename en absoluut ook aantrekkelijke kampeerplaats.
10 meses ás

tineke
Holandês
na het lezen van de faciliteiten en reviews een kleine 2 wk geboekt september 2021, maar een teleurstelling. Personeel bij de receptie gaf ons de totale periode niet het gevoel dat we welkom waren. alle moeite was te veel en zelfs een glimlach was niet mogelijk. op de site staan foto's van chalets met ruime tuin/groen maar mogelijk is er( op ons rijtje) geen centimeter groen. de getoonde ligbedden op de foto's waren bij ons 4 slecht zittende plastic kuipstoeltjes, en nr 32 was zéker niet schoon!! de WIFI die op de gehele camping zou moeten zijn bleek een slecht werkend netwerk beperkt tot het hoofdgebouw, klachten hierover werden niet gehoord. Het open zijn van terras/restaurant ( volgens site dagelijks van 8.30-24 uur) bleek niet te kloppen, om ongeveer 16.30 open en om 22.30 werd het licht overal uitgedaan. De verlichting nachts op de camping was uit, dus zaklamp meenemen. lichtpuntje; personeel bij restaurant zeer vriendelijk TOP.!
2 anos ás

Liz
Holandês
Rustig gelegen camping, uit de drukte van het toerisme. Een supermarkt en de Lidl heel dichtbij. Leuke camping met nette chalets. Wij hadden een 6 persoons chalet incl. vaatwasser dus ideaal. Wij raden Arle Blanc zeker aan als je wat meer van de rust houdt en niet middenin het overvolle toerisme wilt zitten.
2 anos ás

Marieke
Holandês
Prima camping, maar vooral in de avond is het ronduit saai. Om 22:00 ligt iedereen al op bed. Verder merk je dat heel mensen al jaren op deze camping komen waardoor je veel groepsvorming hebt. Leuk zwembad, maar niet heel bijzonder. Prachtige omgeving! Klimbos indy park is geweldig evenals het kanoën! Al met al een heerlijke vakantie gehad!
2 anos ás

Maarten
Holandês
Een prachtige ligging, maar het was niet onze camping. Het ontvangst was vluchtig en onpersoonlijk. Elke vraag over bij broodservice, openingstijden van het zwembad leek te veel. De plekken zijn ok. Veel Fransen, en dan niet echt het echte kampeervolk. Het doet een tikkeltje asociaal aan door veel tatoeages, honden, roken…zelfs af en toe marihuana. Toiletgebouw wordt 1x per dag schoongemaakt en dat is te weinig voor zo’n grote camping. Mannen en vrouwen door elkaar, geen toiletpapier. Het grootste minpunt was het lawaai van de avondactiviteiten. Zelfs na middernacht nog harde muziek, luidruchtige samenkomsten door jeugd, maar ook volwassenen. Voor onze kinderen was het zwembad wel geweldig. Rivier ook leuk, ruikt er wel naar hondenuitwerpselen. Al met al een matige ervaring. Ardèche heeft mooiere campings!
2 anos ás

Henk
Holandês
Plus: Vriendelijk personeel. Mooi en schoon sanitair. Warm water kun je zelf instellen. Wij hadden een ruime plek. Winkeltje is prima. Afhaal is ook goed. Min: bomen staan in de weg op sommige plekken. Plekken zijn verre van waterpas. Na 23:00 is het niet stil en er is geen beveiliging. Wel volgens de site. WiFi werkt nauwelijks. €6,50 om te wassen is afzetterij. Er zijn meer plekken dan er op het plattegrond staan. Zwembad is te klein voor de hoeveelheid gasten. Dit is geen 4 sterren camping!Prima vakantie gehad maar de camping valt tegen.
2 anos ás

Steven
Holandês
De ligging van de camping is prachtig. Mooi gelegen aan een riviertje waar vooral de kinderen heerlijk gespeeld hebben. Als je houdt van elke avond keiharde live-muziek van bedenkelijke kwaliteit, dan is dit echt de camping voor u. Gezellig druk (lees: overvol) omdat grote groepen Frans tokkievolk met 2 of 3 caravans op een plek gaan staan. Het bbq-verbod geldt uiteraard niet voor hen, zodat je de hele dag in dichte rook zit als je pech hebt. En 's avonds na de muziek (elke avond tot middernacht) gaan de nog vrolijk luidruchtig pratend/zingend door in hun eigen party-tenten. Doordat er zoveel plekken dubbel bezet worden is de camping veel drukker dan je zou verwachten gezien het aantal plaatsen. Het sanitair is hier ook niet op berekend en wordt dus een grote, vieze bende. Wifi is er niet op de plekken en ook op 3G/4G heb je nauwelijks bereik. Dit zouden ze moeten aangeven, want is toch wel belangrijk tegenwoordig. Geen aanrader dus.
2 anos ás

A.b
Holandês
We hebben een leuke vakantie gehad, mooi restaurant goede ligging erg mooie omgeving. Bij aankomst was ons mobile home niet schoon!! Ook was er weinig te doen voor kleine kinderen. Geen mooie speeltuin en geen glijbaantje in het peuterbad. Mini disco bij het zwembad is niet fijn met een peuter van bijna 2. Water heeft altijd aantrekkingskracht. Voor de rest genoten van een mooie vakantie.
2 anos ás

Klaasje
Holandês
Er is weinig voor kleine kinderen.
2 anos ás

M.
Holandês
Groene camping, mooie omgeving, mooi zwembad (middag wel echt té vol), meestal schoon sanitair, leuk ingericht met parasollen overdekt terras, vriendelijk personeel, leuke animatie in 2021 door de Nederlandse Amber (topmeid!) van de Lennyclub in de ochtend. Franse sfeer, iedereen is wel erg vriendelijk. Ook minpunten; Kleine plaatsen (is geen 100m2!), ze delen de plaatsen op, de WiFi is ontzettend slecht en bij tijd en wijlen volledig afwezig, ook geen 3G/4G bereik in het dal, geen wc papier (wat normaal zou zijn maar niet voor €54,00 per nacht in het hoogseizoen), de drukdouches blijven heel erg kort aan, de camping komt vanaf 21:00 tot leven in plaats van tot rust; teveel lawaai van de bar in de avond vooral als er een muziekavond is (minimaal 3-4x per week), receptie en winkel dicht tussen 12-15 (ouderwets) en onhandig met de aankomst. Beetje saaie speeltuin voor de kleine kinderen. Veel Frans tokkievolk in de stacaravans.
2 anos ás

Jochem
Holandês
Op zich een mooie camping aan een riviertje en met mooi zwembad en prima sanitair. Echter is de camping overvol omdat de plaatsen die op de plattegrond staan dubbel worden gebruikt. Wij hadden ruim vantevoren gereserveerd en gevraagd om een grote plaats, maar de plek was ca 70m2 (terwijl de camping nog niet vol stond). Meerdere avonden per week is er tot 23:00 uur luide muziek, daardoor is het tot ‘s avonds laat erg onrustig en luidruchtig op de camping. WiFi werkt niet heel best en ook alleen bij de receptie. Ook geen 3G/4G bereik op de camping. De animatie was in 2021 goed geregeld voor de kleinere kinderen!Het zwembad met de glijbanen en peuterbadje is ideaal, maar door de drukte op de camping wel overvol waardoor zwemmen haast onmogelijk is. Het riviertje is perfect, je kan er poedelen, zwemmen en dammetjes bouwen. Ik zou de camping niet aanraden voor mensen met kleinere kinderen en mensen die rust zoeken!
2 anos ás

Tobias
Holandês
Het verblijf was prima. Mooie grote plaatsen. Genoeg schaduw door bomen. Het beekje is prachtig en leuk voor kinderen. Het zwembad is okay. Kinderbad is matig. De faciliteiten zijn redelijk. Schoon sanitair. Groot minpunt is de geluidsoverlast van de bar/restaurant. Keiharde muziek, elke avond tot na middernacht. Maar ook veel jongeren die in het badgebouw hard muziek draaien. Gelukkig hou ik ook van drill rap. Het restaurant is goed. Fijne bediening en voor een camping prima eten. Zelfs wat vegetarische opties. Camping winkel is ook top. Altijd vers brood en goede wijn. Beperkt maar slim assortiment. De supermarkt is echt heel dichtbij voor uitgebreide boodschappen. We hebben het fijn gehad maar ik vermoed dat er in de omgeving campings zijn met een betere prijs/kwaliteit verhouding. De herrie in de avond en in de nacht is echt een ding.
2 anos ás