Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Churrasco permitido
Cães
4.5 / 5 (15 votos )

Anna's Hoeve

Steenoever 1
7731 PW, Ommen
Países Baixos

Anna's Hoeve é um parque de campismo de 30 em Ommen, Países Baixos, localizado na região da Transisalania. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Chris
Holandês
Prachtige camping aan de vecht. Rustig en prima viswater. Centrum ommen binnen loopafstand. Sanitair is schoon
6 meses ás

Marco
Holandês
Mooie ruime plekken.Met vollop groen.En de rust,geeft je een zen gevoel.
6 meses ás

Roel van de Weijer
Holandês
Mooie, rustige camping, met ruime plaatsen. Relaxte sfeer. Aan de Vecht is prachtig. Sanitair is schoon maar toe aan vernieuwing. Douches matig, komt weinig water uit. Te weinig wc’s en douches als de camping vol staat.
7 meses ás

Ben Hospers
Holandês
Fijne camping om even lekker te ontspannen. Grote comfortplekken met stroom, water en afvoer op de plek. Geen voorzieningen voor kinderen. Eten op korte afstand in het gezellige Ommen. Zwemmen kan in de vecht. Prima sanitair. Aardige, behulpzame eigenaar.
9 meses ás

Trudi
Holandês
Wij vonden het een mooie camping met mooie ruime plaatsen. Sanitair keurig verzorgd. Wij vonden het jammer dat de plaats voor de voortent een grote modderpoel wordt in september. Het wordt misschien tijd het zwarte plastic af te schaffen zoals op veel meer campings het geval is. Wij hebben wel een gaatjestapijt en daar kwamen dus na een nacht de regenwormpjes doorheen met de modder. Ommen en omgeving zijn prachtig en we hebben genoten! De sluitingen van de toiletten lopen te soepel waardoor bij het dichtdoen van de deur lijkt alsof hij bezet is. Je krijgt de indruk dat er maar één toilet open is i.p.v. 4 bijvoorbeeld.
1 ano ás

Janssen
Holandês
Deze camping heeft een mooie ligging en is dichtbij het stadje Ommen. We hebben hier echt genoten van de rust en de zingende vogeltjes. Wij komen zeker nog een keer weer.
1 ano ás

Chris
Holandês
Prachtige camping aan de vecht. Rustig en prima viswater.Centrum ommen binnen loopafstand. Sanitair is schoon
1 ano ás

Udo Wrenger
Holandês
We hebben er met onze camper 2 dagen gestaan mooie plek langs de vecht, vriendelijk personeel.super nette camping met zeer verzorgt sanitair .Was onze eerste keer op de Anna's Hoeve maar we komen er zeker nog een keer terug
1 ano ás

Harm Onvlee
Holandês
Plek met een schitterend uitzicht, het sanitair is eenvoudig, maar heel schoon. Gelukkig geen muntjes meer voor de douche. Vriendelijke, gastvrije mensen.Minpuntje de wifi is niet op alle plaatsen goed.
1 ano ás

San3
Holandês
Genoten van ons verblijf. Mooie plek met uitzicht naar de vecht. Vriendelijke beheerder.
1 ano ás

Marian
Holandês
Wij hebben het als gewéldig ervaren, heel fijne eigenaren die zich gelukkig mogen prijzen met zo’n mooie camping! Alles keurig verzorgd in een geweldige omgeving. Wij komen heel graag nog eens terug.
1 ano ás

Lz
Holandês
Wat een mooie ideale plek, aan het water, en je loopt zo het bos in en Ommen op loopafstand/fietsafstand ( genoeg leuke terassen en winkels). Prima vissen vanaf de camping en aardige eigenaren. Let op...op camping verder niets te beleven dan rust ;-)
1 ano ás

Nijland
Holandês
Geweldige en heerlijke camping. Dit was de derde keer dat we zijn geweest. Gelukkig dit jaar geen muntjes meer voor de douche, maar vrij douchen (5 min).
1 ano ás

Monique
Holandês
Heerlijke 2 dagen gehad op deze mooie camping aan de Vecht! Ruime plaatsen, heel schoon sanitair en erg vriendelijke eigenaren. Op loopafstand van Ommen en mooie fietsroutes in de omgeving.
1 ano ás

Ronald
Holandês
Locatie top. Uitzicht op voortrazende auto’s valt tegen. Eigenaar wil geen stap te veel zetten, zegt dat alles vol is en we niet aan het water kunnen staan; dat blijkt onzin, de helft is leeg, ook aan de vecht. “Voor 50 euro doe ik geen moeite” - aha. Eens maar nooit weer.
1 ano ás