Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Cabines para alugar
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
5 / 5 (16 votos )

Aimée Porcher

Pingrieux
F-19140, Eyburie
França

Aimée Porcher é um parque de campismo de 100 em Eyburie, França, localizado na região da Limusino. Aimée Porcher O wi-fi y a merendero. Os cães são permitidos. Além de acampar é possível alugar também a casa de campo de aluguer o a apartamento. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar y secadores de roupa disponível.

Características do local

Alojamento
Cabines para alugar
Apartamentos

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Merendero
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil
Animação para crianças

Sanitário
Mudança de fraldas para bebés
Máquinas de Lavar
Secadores de roupa


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Tessa
Holandês
Dit jaar heb ik meegedaan aan de yogaweek bij Aimee Porcher. Het was in één woord fantastisch. Milou is een uiterst ervaren, nauwgezette en kalme lerares. De yogalessen, gevolgd door een ontbijt, waren uitstekend. De maaltijden waren buitengewoon zorgvuldig bereid en culinair gezien geweldig. Er was genoeg variatie in activiteiten gedurende de hele week (diverse yogastijlen), een ademhalingsworkshop en een wandeling. En natuurlijk mogen we de camping zelf niet vergeten, met zijn prachtige uitzichten en ruime plekken, werkelijk adembenemend. Het team van Aimee Porcher, hartelijk dank voor de uitstekende verzorging.
7 meses ás

Owen
Holandês
Dit jaar heb ik meegedaan aan de yogaweek bij Aimee Porcher. Het was in één woord fantastisch. Milou is een uiterst ervaren, nauwkeurige en kalme lerares. De yogalessen gevolgd door een ontbijt waren uitstekend. De maaltijden waren zeer nauwkeurig en culinair uitmuntend. Er was genoeg variatie in activiteiten gedurende de hele week (verschillende yogastijlen), een ademhalingsworkshop en een wandeltocht. En natuurlijk de camping zelf, met zijn prachtige vergezichten en ruime plekken, was adembenemend. Het team van Aimee Porcher, bedankt voor de uitstekende zorg.
7 meses ás

Jos
Holandês
We zijn zojuist teruggekeerd van een aangenaam verblijf bij Aimée met onze familie. Dit is niet de eerste keer dat we daar zijn geweest, en absoluut niet de laatste! Het was weer genieten, bedankt. De omgeving is prachtig, de sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk en altijd bereid om te helpen. Het eten is ook verrukkelijk; je moet hun pizza's op vrijdag eens proberen! De yogasessies waren een geweldige manier om nog meer te ontspannen. We zijn de afgelopen anderhalve week goed tot rust gekomen. Dank je wel! We zien elkaar weer.
8 meses ás

Danny
Holandês
We zijn net teruggekeerd van een aangenaam verblijf bij Aimée met onze familie. Dit is niet onze eerste ervaring, en het zal zeker niet onze laatste zijn! Het was opnieuw een genot, bedankt. Een prachtige locatie, een positieve sfeer, vriendelijke mensen die altijd klaarstaan om te helpen. Het eten is eveneens voortreffelijk; probeer hun pizza's op vrijdag! De yogalessen waren een geweldige manier om nog meer te ontspannen. De afgelopen anderhalve week is dat zeker gelukt. Dank je wel! Tot de volgende keer.
8 meses ás

P&S
Holandês
Nou als je iedere dag terug denkt aan deze mooie camping, dan kan ik je vertellen dat dit een bijzondere plek is. Rust, ruimte en aardige gastvrouw en gastheer maakt dit tot een oase van geluk.
1 ano ás

Remco, Nanda en Ayla
Holandês
Er is heel veel ruimte en wat een mooie natuur. Je kunt zelf kiezen of je de gezelligheid van de mensen op zoekt of juist rustig een plekje voor jezelf. Heerlijke rivier en zwemvijver om in te zwemmen. Voor alle leeftijden is er genoeg te doen. We komen graag terug!
2 anos ás

Wilma
Holandês
Paradijs is Frankrijk Zo een met de natuur en toch de luxe van deze tijd. Vrolijke vriendelijke behulpzame crew. Zo worden alle gasten blij. Ook in corona tijd voelden wij ons veilig. Bij het naar huis rijden al heimwee. Het uitzicht was ook zo mooi.
3 anos ás

Thijs en Jan
Holandês
Dit jaar zijn we voor het eerst Op Aimee Pocher geweest en dat gaat zeker niet de laatste keer worden. Alleen de ontvangst al en het vertrouwen in de mens dat men hier nog heeft. We waren het al snel eens dat plaats 24 bij de vijver onze plaats zou worden, wat een uitzicht wow. En s'avond de stilte je kan hem gewoon horen en dat samen met de maan en de sterrenhemel maakt het af. Milou,Tim, Mieke en Hans, dank dat we bij jullie mochten verblijven
3 anos ás

Margreet Bakker
Holandês
Camping Aimee Porcher is een pareltje in de Correze, Limousin. Wat een prachtige plek met ruimte en overal een mooi uitzicht. Met veel plezier hier in september 2020 gekampeerd met onze twee honden die fijn in de rivier konden zwemmen. Lieve ,vrolijke eigenaren die dit met veel liefde in jaren hebben opgebouwd. Goed georganiseerd en gezellig terras. Schoon sanitair. Een echte aanrader voor rust en ruimte. Ga zo door!! We komen beslist terug.
3 anos ás

Bart en Hilda
Holandês
Acht dagen met een camper was genoeg om de prachtige camping en omgeving helemaal over ons heen te laten komen. En ook om te weten dat dit een omrij- en terugkom-camping is voor toekomstige plannen. We hebben erg genoten van de losse sfeer, de schone zwemvijver, het mooie licht en landschappen, de geluiden van bosuilen en stromend water.
3 anos ás

M & C
Holandês
15/6 toen de grenzen open gingen naar deze topcamping met zeeën van ruimte en prachtige uitzicht.
3 anos ás

Jeannette
Holandês
Heet ,heel heet was het eind juni maar wij hadden een schaduwrijke plek met een prachtig uitzicht. Verkoeling te over onder de koude douches langs de kant van het pad en een heerlijk meertje om te zwemmen. Wij hebben genoten van de rust, de gezelligheid en de natuur om ons heen. Voor ons de eerste keer op deze camping en zeker niet de laatste !
3 anos ás

Alex Schotman
Holandês
Een heerlijke plek voor de rustzoekers maar ook een plek waar je gezelligheid kunt vinden, gastvrij wordt onthaald en je kunt genieten van de prachtige Correze.
3 anos ás

Chris
Holandês
Je wilt er niet meer weg...super mooi terrein...hans,mieke ,milou en tim zijn als gastvrouwen en heren echt te gek! Beter kan je het niet treffen...veel campings gezien maar aimee porcher is absoluut de winnaar!!
3 anos ás

Rick
Holandês
onbegrensde ruimte, totale ontspanning. perfect georganiseerd zonder dat je er iets vam merkt, zo spontaan loopt alles. nog nooit zulke ruime plekken gehad, met geweldig uitzicht. Rivier met schaduw, perfect bij de hittegolf van 40 graden. Het team jongeren maakt er samen met Tim, Milou, Hans en Mieke een droomplek van. Gezellige bar, superschoon sanitair, zelfgebakken taart met gratis koffie. En als je van fietsen houdt, is de omgeving een mooie uitdaging.
3 anos ás

Erik
Holandês
Super relaxed en vriendelijk. Mooie ruime plaatsen met een adembenemend uitzicht beheerders staan altijd voor je klaar niets is te veel. Lekkere zwemvijver en koel riviertje. We komen graag terug.
3 anos ás