Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4 / 5 (10 voti)

Yelloh! Village Nature et rivière ( Ex : Les Fayards)

Route de Millau
48210, Sainte-Énimie (Lozere)
Francia

Yelloh! Village Nature et rivière ( Ex : Les Fayards) è un campeggio a Sainte-Énimie (Lozere), Francia. Yelloh! Village Nature et rivière ( Ex : Les Fayards) ha wifi, un negozio campeggio e un snackbar. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Negozio campeggio
Snackbar
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

J.p. De jong
Olandese
Mooie locatie aan de rivier en daar is al het positieve mee gezegd. Oude kapotte voorzieningen, zelden warm water, schoonmaak tussen 6 en 8 waarbij je niet het sanitair mocht betreden (dus plassen in de bosjes als je wakker wordt), exhtreem slechte WiFi tegen belachelijke hoge kosten, campingweg vol met grote kuilen dus fietsen voor de kids onmogelijk, en bovenalles chagrijnig personeel. Heel duidelijk te merken dat yelloh village hier niet in geïnvesteerd heeft maar al wel een hoge prijs vraagt. Voortaan gaan wij naar de camping ernaast, rondje er overheen gelopen en rondgevraagd, veel beter en meer waarde voor je geld. Zonde!
1 anno ago

Rougoor
Olandese
Op zich mooie camping, kleine plaatsen weinig schaduw alleen langs de oeverrand. Middenveld geen schaduw, zijn geen bomen. Sanitair netjes, wordt 1x per dag schoongemaakt, de helft in juli afgesloten, geen toiletpapier, verlichting om 22.30 automatisch uit, ook bij toilet en douche. Kan niet handmatig worden ingeschakeld. WiFi heel slecht, bers brood na 9.00, supermarkt half uur rijden
1 anno ago

B. Hansink
Olandese
Een prachtige camping. Uitermate goed verzorgd. De ligging is mooi. Tussen de bergen direct aan de rivier de Tarn. De mensen zijn vriendelijk. Er wordt ook Engels gesproken. Wij hadden een stacaravan voor 4/5 personen. Deze is goed en schoon. De camping ligt in de Gorge du Tarn en heeft een eigen strandje aan de rivier. In juni was het nog niet druk maar ook niet te stil. Een aanrader !
1 anno ago

Karin
Olandese
Mooi gelegen kleine camping aan de oever van de rivier de Tarn, vlakbij het prachtigie dorpje St Enimie. Plaatsen aan de rivier hebben een mooi uitzicht. Rivier is heerlijk om in te zwemmen, kanoën en dobberen. Fijn privéstrand met een klimboom met touw, waar de kinderen in het water konden zwieren. Er is geen animatie voor de jeugd. Maar zij vermaken zich uitstekend in de rivier. Er waren destijds niet veel andere kinderen. Sanitair is ruim voldoende en schoon. De omgeving is geweldig mooi. Je komt langs verschillend mooie dorpjes langs de Tarn. Helaas wel ver rijden voor een grotere supermarkt. De brug van Millau is zeker de moeite waard!
1 anno ago

annemie schoenemakers
Olandese
Camping Les Fayards is een heerlijke camping. Wij stonden er met onze kinderen die toen tussen de 9 en 13 waren, en zij vonden het ook enorm leuk. De rivier en strandjes bieden genoeg leuke zwemmogelijkheden, de rivier zwemmend oversteken is leuk, en aan de overkant de natuur ontdekken. Een plek aan het water is het fijnst. De omgeving is ook prachtig, en inderdaad, niet handig voor kampers of caravans! De campingeigenaren zijn heel erg aardig, in het barretje is lekkere koffie en 's ochtends vers brood. In de omgeving zijn wel kleine supermarktjes, en meestal ga je toch wel om de 2-3 dagen wat verder een tripje maken, en dan kom je weer bij de grote supermarkten. Aan te raden!
1 anno ago

lydia Cusiel
Olandese
Wij hebben afgelopen zomer (juli 2012) drie weken op camping Les Fayards gestaan. We stonden aan de rivier, fijne plek! De camping is niet al te groot, nog geen 100 plaatsen en is prachtig gesitueerd aan de rivier de Tarn. je wordt zeer prettig geholpen bij de receptie. Het sanitair is goed en wordt ook goed schoongehouden. De omgeving is geweldig mooi. Ruig, maar toch groen. Op deze camping staan is wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.
1 anno ago

Annette
Olandese
met een grote groep vierden we vakantie. Een mooie plek midden op het terrein. Groot genoeg voor onze tenten en caravan. Jammer genoeg werkte het weer echt niet mee en hebben we van de 14 dagen 11 dagen regen gehad. Toch konden we wel zien dat de omgeving echt prachtig was! Het terrein had te lijden onder de voortdurende regen. We hebben helaas niet kunnen genieten van de rivier om er te zwemmen, het was te koud. Een minpuntje was wel de langdurige sluiting tussen de middag als het sanitair werd schoongemaakt. Daar tegenover moet worden gezegd: een fantastische hoeveelheid douches, afwasbakken en WC's!!
1 anno ago

Carola Huijskens
Olandese
Les Fayard is een hele mooie en vooral rustige camping. Prachtige omgeving aan de Tarn De eigenaars zijn heel vriendelijk en behulpzaam. prijs / kwaliteit is uitstekend Voor de camping zou het een pre zijn als een klein restaurant zou zijn. Internet, wifi en met pin betalen ging echter wel moeizaam. Zeer kindvriendelijk Ik zou deze camping aan mijn vrienden willen aanbevelen.
1 anno ago

Wilfried Hendriksen
Olandese
Deze camping is mooi gelegen aan de Tarn en heeft een eigen strand. Vanaf de camping kun je een kano huren waarbij je wordt opgehaald en weggebracht. Het is een prachtige omgeving met bossen, bergen en vlaktes (chausse) De ontvangst was vriendelijk en de eigenaars spreken naast Frans ook goed Engels. Veel verschillende nationaliteiten op de camping. Wij hadden een plaats voor onze caravan "espace". Dit was een mega plaats van meer dan 150 m² .
1 anno ago

POH
Olandese
Op zich mooie camping, met één ruime plek. Veel, heel veel zon met 30-35 graden overdag. Sanitair is tussen een uur of 2 en half 4 niet te gebruiken ivm schoonmaken, wat heel erg lastig kan zijn als je nodig moet!! . De helft van sanitair was sowieso gesloten wat wachtrijen gaf op drukke dagen voor de beschikbare douches. Wifi op de campingplek werkt niet altijd, met name wanneer de bar boven geopend is. Begon erg rustig, maar nadat de Fransen vakantie kregen was het heel druk op de camping en veel lawaai. Regels worden niet strikt nageleefd. Zo kwamen er nog mensen om 23.30u hun tent opzetten. Jeugd is ook niet altijd even rustig s avonds laat. Wel erg leuk dat er niet alleen Nederlanders waren maar ook Belgen, Britten, Zwitsers, Oostenrijkers, Noren, Denen, Spanjaarden, Italianen en zelfs een stel uit Andorra
1 anno ago