Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
4 / 5 (10 voti)

Serignan Plage Nature (naturisme)

SAS AMAT & Cie
34410, Sérignan-Plage
Francia

Serignan Plage Nature (naturisme) è un campeggio a Sérignan-Plage, Francia. Serignan Plage Nature (naturisme) ha wifi, un negozio campeggio, un ristorante, una piscina al coperto e armadietti. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi e un campo da tennis.

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Negozio campeggio
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto
Campo da tennis

Sanitari


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Fam de Goeij
Olandese
Voor de 2de keer op deze camping geweest voor 2 volle weken en het was weer genieten! Wij zijn eind augustus gekomen en begin 2de week van September weer vertrokken. Maar 1 week kinderen om ons heen gehad ivm dat de schoolvakanties in NL en FR weer begonnen de laatste week van augustus. En ook papa's gezien met een zwembril in het zwembad tijdens het zwemmen en ja het is zeer ongepast! Daar moet wat op gevonden worden door de camping! Met de Covid 19 houd iedereen rekening met elkaar. Iedereen netjes een mondkapje op in de campingwinkel en overal handsanitaiser. Ruimte laten tussen elkaar met passeren! Wij voelden ons veiliger op de camping dan thuis in de supermarkt. Ook nog best wat Nederlanders/Belgen/Luxemburgers en Engelsen op de camping gezien ondanks dat tijdens onze vakantie het reisadvies van BUZA van geel naar oranje ging. Met andere woorden: dit was zeker niet de laatste keer dat wij op deze camping komen! We Love It!
1 anno ago

Joost grasmaaiers
Olandese
Zwembad heeft een luxe uitstraling , en het gehele complex doet een beetje lounge sauna achtig aan. De andere jaren was het een weldaad van rust. Nu niet meer, 10 tallen schreeuwde jong, die ringen opduiken, van de kant springen, en vooral gillen, heel hard gillen. De bijbehorende ouders zijn te druk met hun eigen bezigheden en dat bestond o.a. Het met duikbril en snorkel in kaart brengen van het zwembad en de gasten.
1 anno ago

Annie
Olandese
We waren voor de derde keer op deze camping. Héérlijk vonden we de rust en het fantastische zwembad en de balneo. Het voelde echt als een wellness-camping waar we lekker tot rust kwamen. Vandaag echter waanden we ons in een kinderspeelparadijs. Veel schreeuwende kinderen met zwembandjes, duikbrillen en allerlei ander speelgoed. Je lekker rustig door het water bewegen was absoluut onmogelijk. Ik voelde me ook erg ongemakkelijk omdat een vader met duikbril en snorkel onder water kijkend door het hele zwembad zwom, echt ongepast. Terug naar de ligbedden moest ik over en tussen al het slingerende speelgoed door stappen. Voor ons is dit niet meer wat we zoeken. Het past totaal niet bij de sfeer die deze camping uitstraalt. Wat ons betreft is het de keuze minimumleeftijd naar bv 16 jaar of apart kinderbadje maken..
1 anno ago

HS (België)
Olandese
Reeds ons tweede verblijf op deze camping na een zeer goede ervaring in 2018. Rustige en mooie ligging in de natuur. Wij huurden 12 dagen een caravan met airco (Détour) wat zalig was. Een bijhorend terrasje, beschut tegen de zon met ligstoelen (wel matrasjes meebrengen) en nodige tuinmeubelen. Er is buiten ook een gaskookplaat voorzien zodat je zelfs buiten bvb kan barbecuen. Zeer mooi zwembad dat ganse dag open is en in de voormiddag (tot 13u) is ook de Balneo enkel voor naturisten. Heel vriendelijk personeel, verschillende spreken zelfs nederlands. Ook vlak gelegen aan het naaktstrand, wat zeker een pluspunt is. Bij de eetgelegenheden gaat onze voorkeur zeker naar " le Clos des Oliviers", een gemoedelijke sfeer en een zeer aangenaam terras erbij. Iedere morgen vers brood in het supermarktje (er is een grotere in de naast gelegen textielcamping) Enig minpunt = het lawaai van de evenementen van textielcaming tot 23u 's avonds
1 anno ago

Marleen de Goeij
Olandese
Ja het kan een lange rit met de auto zijn maar het is het echt wel waard! 2 volle weken op deze camping geweest en het was met 1 woord Heerlijk!! Goede accomodatie, alles wat je in eerste instantie nodig hebt op het terrein, groot strand aan de camping, en de rust die je vind, super!!
1 anno ago

Caroline
Olandese
We komen al jaren op deze en de buurcamping die nu zijn samengevoegd. Dit is vorig jaar tot stand gekomen. En zou in het najaar van 2016 worden afgerond door het vervangen van het 30 jaar oude sanitair. Omdat vorig jaar al bleek dat het ook in mei veel populairder was geworden toch maar gereserveerd. Kwamen we aan en bleek dat er niks aan het sanitair was gedaan. Blijft dat de locatie prima is heerlijk aan het strand en de omgeving is ook prima . Vlak bij diverse bezienswaardigheden die die de moeite waard zijn. Wel was het heel erg vol zelf al half mei en wij vinden de prijs hiervoor erg hoog. Al 40 euro per nacht begin juni. Dus volgende jaar maar eens wat anders proberen. Voorlopig even genoeg van deze drukte en hoge prijzen.
1 anno ago

Roy van den Broek
Olandese
Veel te duur voor wat er wordt geboden. Er word voor de campingplaatsen van het 3 jaar geleden aangekochte gedeelte van Le Clos de Ferrand het zelfde zeer hoge tarief gevraagd als van Serignan Nature. De sanitair voorzieningen hier zijn voor het gevraagde tarief echter ver beneden peil. Tegels ontbreken, niet schoon te houden, deurposten verrot. vrij klein naturisten strand, wel aangrenzend aan het strand. Het is dat het een naturisten camping is aan het strand maar zo langzamerhand reizen de tarieven de pan uit. Hier vonden we geen goede prijs kwaliteit verhouding.
1 anno ago

Evelien
Olandese
Prachtige camping, verzorgd en proper sanitair. Heel rustig. Wel een winderige streek. Zwembad en strand heel knap. Echt een aanrader voor een rustgevende vakantie.
1 anno ago

philippe en inge
Olandese
zeer tevreden goede sfeer niets op aan te merken
1 anno ago

Harrie
Olandese
De camping is behoorlijk verbeterd. Er is een prachtig zwembad aangelegd, wat zeker een aanwinst is. De bomen zijn gesnoeid en de hegjes flink uitgedund, daardoor niet veel last van muggen dit jaar.
1 anno ago