Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
Cani
Lavatrici
3 / 5 (10 voti)

Pyla

Route de Biscarrosse
F-33260, Pyla-sur-Mer (Gironde)
Francia

Pyla è un campeggio con 200 tende a Pyla-sur-Mer (Gironde), Francia. Pyla ha wifi, un negozio campeggio, un ristorante, una piscina al coperto e armadietti. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Strutture cucina
Negozio campeggio
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

edward berbee
Olandese
Omgeving is natuurlijk geweldig, de camping redelijk (maar wel duur voor wat er geboden wordt) Helaas bleek bij nakijken van de factuur een fout gemaakt, daar ben ik 4 x voor terug geweest, uiteindelijk een herberekening, het bedrag zou overgemaakt worden, niet dus, ook na 4 mailtjes niet, gewoon gestolen dus, echt heel zielig om op deze manier nog wat bij te verdienen. (we hebben het gewoon op papier!)
1 anno ago

Manon
Olandese
Personeel was niet vriendelijk, sanitair was vies en we hebben de mobile home zelfs gedweild maar omdat we 2 flessen Fanta (nieuw!) hebben laten staan moeten we €75 euro boete betalen. Er staat op de website dat het strand 200 meter verde gelegen is maar ze melden niet dat dit de hoogste zandduin van Europa betreft. Dus je moet dagelijks de duin over klimmen.
1 anno ago

marella
Olandese
Ligt aan zee, maar flinke wandeling de duin omlaag om aan het strand te komen, je moet ook weer terug tenslotte en los zand loopt niet lekker. Ontvangst was zeer vriendelijk, plaatsen zijn redelijk ruim en ziet er wel gezellig uit. Maar sanitair vond ik rond uit smerig en dat in okt. Tenslotte niet druk meer. Dikke lagen vuil rond pootjes waar de tussen schotten van de douches en wc op steunen. Vuil sporen die na 2 dagen nog op de grond lagen. Douches mogen voor mij wel wat warmer en afwaswater helemaal. Vind sanitair toch wel erg belangrijk dus jammer. Alles bij elkaar genomen vind ik de prijs dan wel erg hoog.
1 anno ago

Rosie
Olandese
Onbeschoft personeel dat weinig meedenkend is. Gaven ons een geasfalteerde camper plek voor caravan met luifel. Plekken zijn klein en staan achter de duin. Ik zou niemand deze camping aanraden.
1 anno ago

Peter Groenhuijzen
Olandese
+ De ligging direct aan de duin, de redelijk ruime plekken en het zwembad - De staat van het sanitair en de veel te hoge prijs
1 anno ago

Arjan
Olandese
Wij hebben hier een prima vakantie gehad maar zijn voor het strand naar biscarosse gereden. Sanitair is niet erg schoon. Wij zijn hier 1 keer geweest en zijn niet meer teruggegaan
1 anno ago

Arjen
Olandese
De camping ligt mooi aan het hoogste stuifduin van Europa. Personeel is welwillend, maar jong en niet zo ervaren. Hierdoor missen er veel spreekwoordelijke puntjes op de I. Als je van harde disco muziek houd, dan heb je hier de hele zomer lang iedere avond veel plezier. Wij niet zo.... Sanitair heeft zijn beste tijd gehad
1 anno ago

Ines tuinstra
Olandese
Lawaai tot diep in de nacht Auto' s rijden ook ' s nachts over de camping Camping is tarief sn driesterren niet waard Personeel is arrogant
1 anno ago

P. van den Enden
Olandese
Wij hadden bij de camping een stacaravan gehuurd voor 2 weken. Prijs/kwaliteit verhouding was prima. Ligging van de camping is heel mooi. Inderdaad een aardige klim naar het strand, maar als je daar geen zin in hebt, pak je de auto, rijd je een paar kilometer, en vind je overal andere stranden. Elke avond was er muziek, maar op het gedeelte van de stacaravans heb je daar niet echt last van. Inderdaad wel erg frans gericht personeel. De kinderclub is ook in het frans. 2 weken prima weer gehad, heerlijke temperatuur, en een lekker zee windje. Over het sanitair kan ik niets zeggen, hebben we geen gebruik van gemaakt. Wasmachines en Droger aanwezig, en prima te betalen ( 4 euro en 2 euro) Overlast van jongeren hebben wij niet meegemaakt. Golfkarretjes ook geen problemen. Het landschap in deze streek is niet veel bijzonders. Heel anders dan de oostkant van Frankrijk. Je moet echt voor de zee gaan, en de mooie golven. Onze kinderen zijn 11 en 8 en hebben zich prima vermaakt.
1 anno ago

Axy
Olandese
Ruime staanplaats afgescheiden door heggen waar er veel privacy is. Ondanks dat er naast de hoge duin toegang naar het strand is toch behoorlijk eindje lopen door het zand. Strand rustig maar niet breed, rustige zee dus geschikt voor kinderen. Sanitair wordt veelvuldig schoongemaakt. Omgeving niet spectaculair. Wel behoorlijk prijzig ca. 65 euro per nacht voor staanplaats/electriciteit. De golfkarretjes scheuren af en toe inderdaad hard over de paden.
1 anno ago