Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
BBQ consentito
Cani
4 / 5 (10 voti)

Municipal du Musée

Route du Musée
62179, Audinghen
Francia

Municipal du Musée è un campeggio con 100 tende a Audinghen, Francia. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi e un campo da tennis.

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Snackbar
Ristorante
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Campo da tennis

Sanitari


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

fam. L
Olandese
Camping is fantastisch gelegen t.o.v. strand, zee en omliggende vissersplaatsjes! Ongerept! Historisch interessante omgeving. Directe toegang tot schitterende natuur (bos, strand, kust, kliffen, vissersplaatsjes, mooi glooiend landschap). Maar op de camping zelf is het helaas niet op orde. De aanwezige gescheiden doucheruimten (man apart van vrouw) worden niet gescheiden gebruikt. De mannen dus vrolijk in de douchehokjes in de vrouwenruimte. En hangen daar op storende wijze rond. Zodat onze puberdochters zich geïntimideerd voelen. Of op zijn minst ongemakkelijk. Als je er iets van zegt tegen deze medecampeurs krijg je een grote mond. En lachen joh! Jammer dat de beheerders desgevraagd je glazig aankijken en verder niets doen. Geen aanleiding zien om bv bordjes op te hangen ("vrouwen" resp."mannen"). Roze deurtjes aan de ene kant van het gebouw en groene deurtjes aan de andere moeten het verschil maar maken. Niet dus. Doodzonde van deze betrekkelijk simpele, nette, maar vooral perfect gelegen camping municipal. De camping overtuigt dus toch niet. De directe omgeving daarentegen meer dan.
1 anno ago

Annemarie
Olandese
Niet gereserveerd en op deze camping beland. Gevraagd of er plek was voor 3 nachten en dat was er. Of we vooruit wilden betalen? Prima, dan is dat maar klaar dachten we. Direct voor 3 dagen douchemunten gekocht a 1.50 euro per stuk. Het was regenachtig weer en fris. Besloten een dag eerder weg te gaan. Gevraagd of we het geld van die ene nacht konden terugkrijgen, was absoluut geen optie. C'est payer bleef ze maar volhouden. Ook voor de 2 overgebleven douchemunten konden we geen geld terugkrijgen. Niet klantvriendelijk. Erg basic camping, voor wat je krijgt aan de dure kant.
1 anno ago

guy
Olandese
Rustig ligging - uitstekende uitvalbasis voor prachtige wandelingen.
1 anno ago

Nathalie
Olandese
Tijdens het zwarte weekend (eerste weekend van augustus) waren alle campings in de buurt volzet. We waren beetje hopeloos aan het worden en het was ondertussen ook al best laat geworden. Dan per toeval op deze camping beland. Ze beschikken over een zeer groot grasveld zodat er ook in het hoogseizoen meestal wel plaats is. De vriendelijke campingbaas maakte er geen probleem van dat we ondanks het late aankomstuur nog ons tentje kwamen opzetten. Camping is zeer goed gelegen; naast de camping is er een leuk bos vol met oude duitse bunkers, recht tegenover is er een leuke brasserie om savonds nog iets te eten of te drinken en bij het uitrijden is er een bunker museum (het bezoeken waard!!!). Aan de camping zijn er ook heel wat leuke wandelpaden naar de caps en naar zee. Het sanitair op de camping is in mijn eigen zeker proper genoeg. Douches sluiten wel om 22u en zijn terug open om 7u. Ideale camping voor enkele nachten.
1 anno ago

ALBERT
Olandese
Wij stonden er 2 maal met de camper,vriendelijk personeel,voor wie rust zoekt een aanrader. Sanitair verouderd en niet altijd netjes. Omgeving is subliem.
1 anno ago

michapetra
Olandese
Hier 2 nachten gekampeerd, kregen een plek waar onze caravan met voortent en klein tentje voor de kids net aan oppasten maar ja was maar voor 2 nachten, sanitair zijn ze aan het vernieuwen en het gedeelte wat klaar was zag er erg netjes uit en werd super schoongehouden. Douchen was wel duur € 1.50 per munt a 7 minuten. Verder vond ik de gehle camping duur met mijn gezin betaald we met 2 kids 13 en 16 jr (die als volwassenen werden berekend) ongeveer € 36.- per nacht. voor een camping waar verder niets was. Oh ja wel elke ochtend een soort bakkertje voor stokbrood en croissants. Omgeving: het museum is leuk om te zijn geweest is een ingerichtte bunker zo krijg je een beeld van hoe er in de oorlog in de bunkers werd geleefd, Cape Gris Nez en Blanc Nez zijn leuk om ff geweest te zijn.
1 anno ago

Bruno
Olandese
We kwamen nogal onverwacht in deze streek en waren op zoek naar een overnachtingsplaats voor enkele dagen, midden in het hoogseizoen. De erg behulpzame campinguitbater vond nog een (erg goede) stacaravan, juist voor de dagen die we nodig hadden. Hij bezorgde ons zelfs nog dekens omdat we niet echt op kamperen voorzien waren. De man had duidelijk iets van 'Geen problemen, het komt allemaal wel in orde'. Een toffe houding als je op vakantie bent !! De camping zelf is erg basic, maar dat weet je als je op een 'camping municipale' komt. De omgeving is fantastisch. Vanop de camping kan je langs een veldwegeltje gemakkelijk tot aan de kliffen, en dan zo verder tot aan de Cap-Gris-Nez en de Cap-Blanc-Nez.
1 anno ago

Stephanie1987
Olandese
Op onze roadtrip door Noord-Frankrijk passeerden we deze camping. We spraken een erg vriendelijke campingbaas, en er was voldoende plek vrij (laagseizoen). We hadden wel het idee dat we in een trailerpark terecht waren gekomen, aangezien 95% van de plaatsen seizoenplaatsen waren, en je dus wel een beetje in de gaten werd gehouden. Het sanitair was matig, want rook niet altijd even fris en er was geen wc-papier. De douches waren prima, wel met muntjes. De ligging was erg fijn voor een rustige vakantie. Vlakbij het (zand)strand en vele bunkers.
1 anno ago

Pol
Olandese
- Enkel een minivoetbal/basketbal pleintje, tafeltennistafel en kleine speeltuin. Verder geen voorzieningen. - De vrouw is nog net op de rand van het vriendelijke af, stugge uitstraling. - Sanitair sluit om 21.30 uur ! - Veel betalen voor wat je krijgt, en je moet nog jetons extra kopen voor de douche. - Water aan wasbakken niet regelbaar. - Kleine plaatsen of weide. Geen elektriciteit nodig (6,5 euro zonder BTW tijdens dit schrijven) ? Dan kan je enkel een plaats nemen waar geen elektriciteitsvoorziening is, in ons geval een miniplaatsje tegen de autobaan. - Mensen die iemand een bezoek willen brengen moeten betalen. - Enkel zaterdagavond een frietkraam op de parking voor de camping, dat is de enige eetgelegenheid. + Een pluspunt: de weide aan de linkerkant is super om te kamperen, zodat we daar gaan staan zijn. Ik snap niet waarom ze het grasveld pal in het midden van de camping ook als kampeerweide willen gebruiken. Opgelet, de tarieven op de folders zijn exclusief 10% BTW !
1 anno ago

Ruben Tollet
Olandese
Vriendelijke eigenaar van de camping en prima terrein. Wel vrij winderig, maar plaats voldoende en dus geen reservering nodig.
1 anno ago