Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
3 / 5 (6 voti)

L'Eglantier

22 rue de Marquise
62164, Ambleteuse
Francia

L'Eglantier è un campeggio a Ambleteuse, Francia. L'Eglantier ha wifi e un snackbar. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Snackbar
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Boy
Olandese
Gloeiend hete douche, te warm om onder te staan/ er zijn koude en warme douchehokjes. Teveel gekochte munt (1,50) teruggegeven , en geen geld terug. Zeer primitieve voorzieningen, er wordt wel gewerkt aan gebouwen. Drinkwater soms grijs
1 anno ago

Recreant
Olandese
We verbleven eind juli 5 nachten op deze camping. We hadden een ruime plek en we betaalden een bedrag van € 12,00 per nacht voor een camper inclusief 2 personen exclusief stroom. We hebben er een prima tijd gehad, het is een rustige camping zonder luxe, toeters of bellen. Het strand en de aardige boulevard zijn dichtbij. Alles is eenvoudig, je kunt daar koffie, drankjes, ijsjes of andere versnaperingen bij kiosken kopen en erop het het terrasje zitten.In het stadje zijn 3 eetgelegenheden, een supermarktje en een bakker en slager.
1 anno ago

Petra
Olandese
Aardig personeel. Goede locatie als je geen vertier wilt. In het dorpje is niets te beleven. Camping is veel te duur voor wat je krijgt. Voor 2 personen, plaats en elektra 24 euro. Douchemunt 1,60 euro voor 4 minuten lauw/koud water. In laagseizoen zelfde tarief als hoogseizoen.
1 anno ago

Alex
Olandese
Geheel met de review van Johan eens. Personeel is niet behulpzaam, gaat geen enkel woord mee in andere talen, dit maakt communicatie erg moeilijk. Betaald voor elektriciteit die we niet hebben gekregen, douches werken met muntjes die je bij de receptie moet kopen. Toen we hierover vragen wilde stellen was er helemaal niemand te bereiken. We hebben ons moeten wassen in een wasbak... Sanitair is ouderwets en niet schoon. Camping geeft een ouderwetse indruk en de algehele indruk was ontzettend slecht. Wij raden niemand aan hier heen te gaan...
1 anno ago

Fam. Roelse
Olandese
Wij zijn een paar dagen wezen 'uitwaaien' (letterlijk). Vanaf onze woonplaats (Zeeland) maar drie uurtjes rijden en toch compleet weg. Prima camping, we hadden een mooie plek voor de tent. Zee, bakker en supermarkt om de hoek en je zit zó in Calais of Boulogne. Enige nadeel is dat je moet betalen voor de douche 1,70 voor 5 minuten. Maar verder alleen maar genoten. 'n Aanrader!!
1 anno ago

Johan
Olandese
Deze camping wordt voornamelijk bewoond door mensen uit 'Du Nord', Lille en andere grote steden. Zij vinden het maar zozo dat er ook nog buitenlandse passanten op het terrein staan. Het behaar richt zich voornamelijk op de vaste gasten met bingo- en karkaoke-avonden. je komt er niet tussen. daarnaast is Ambleteuse zelf 'vergane glorie'. Wissant, vlakbij is veel levendiger. We vonden ons verblijf er matig, mede door de stugge houding van de Noord-Franse stedelingen.
1 anno ago