Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
3 / 5 (10 voti)

Municipal du Lac

3, Boulevard du Chanoine Kir
21000, Dijon
Francia

Municipal du Lac è un campeggio a Dijon, Francia. Municipal du Lac ha wifi e un ristorante. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

IreneP
Olandese
We hebben 1 nacht gekampeerd op deze camping, prima stek voor 1 nacht. Ruime plaatsen, mooi groen. Toiletgebouw nieuw, wel wat foutjes bij de aanleg (vloeren rond toiletten zijn nat, muren achter douche veel kalk) maar wel schoon. We zijn in een halfuur naar centrum gelopen, en hebben daar gezellig kunnen eten. Leuke stad om te bezoeken.
3 mesi ago

Paul
Olandese
Na alle negatieve recensies toch gegaan naar deze stadscamping. We konden ons niet vinden in de negatieve reacties. Sanitair gebouw is vernieuwd.. het plafond was bijna klaar en een enkele kraan moet nog aangesloten worden. Het vernieuwde speeltuintje, het terras. De camping is helemaal opgeknapt! Dijon is een prachtige stad met heerlijke restaurants. Mooier als verwacht. Een echte aanrader! De prijs van de camping viel ons heel erg mee. De camping ligt langs een mooi riviertje en is prima afgeschermd. De camping is mooi opgeknapt! Zeker de moeite waard om eens langs te gaan!!
5 mesi ago

Anita
Olandese
Hebben hier 6 dagen geboekt na 3 dagen weggegaan sanitair ver onder de maat . Snachts loopt er vreemd volk over de kamping verslaafde komen om sigaretten vragen er verdwijnt ook geregeld wat zoals fietsen je word ook lastig gevallen door vreemd volk totaal geen toezicht verscheidene menssen gingen eerder weg nooit meer
1 anno ago

Ouder stel
Olandese
De ligging in het centrum van Dijon is perfect, kan je op de fiets en lopend doen.Het is een mooie stad. De staan plaatsen zijn groot genoeg. Maar dan het sanitair: oud, VIES, lekkende kranen, douches gloeiend heet, kan je niet onder staan, kranen die afgesloten zijn met een hele rol tape. 2 douches bij de heren en 3 bij de dames, dat voor een grote camping. Bij invalide douche lekt alles, verf bladdert eraf en vloer is altijd nat door lekkend water. Personeel ongeïnteresseerd. Het is dat wij de ligging goed vinden, anders zouden wij hier niet meer komen. .
1 anno ago

J.Muijsers
Olandese
Het kampeerterrein in Dijon ligt lekker rustig en doet parkachtig aan. Alleen het gras zou eens gemaaid mogen worden en het sanitair dateert nog uit de tijd dat het kamperen begon op te komen. Al met al toch een goede camping om een paar nachten te staan als je Dijon wil bezoeken. Het fraaie stadscentrum is met de fiets in tien minuten bereikbaar. Ook leuk fietsen langs Lac Kir naast de camping.
1 anno ago

Tanja
Olandese
Een stopcamping op heenreis en terugreis Hier nooit meer, gelukkig maar 1 nacht. Wel een vriendelijke receptionist.
1 anno ago

nifjes
Olandese
Prima camping met ruime plaatsen. Achter op de camping staan twee nieuwe sanitairunits welke keurig schoon waren tijdens ons verblijf. Wel wat kleine douches maar verder prima. Voorin in het grote sanitairgebouw zijn we niet geweest dus daar kunnen we niets over zeggen. We zijn met de fiets naar Dijon gegaan wat prima te doen is voor niet getrainde fietsers. Bijna vlakke weg langs het water. Supermarkt op 5 min fietsen aan de andere kant van de brug. Vriendelijk personeel welke prima engels spreken en erg behulpzaam zijn. Niets bijzonder maar gewoon prima.
1 anno ago

Gert
Olandese
Je kunt natuurlijk altijd pech hebben op een camping natuurlijk met de toiletvoorzieningen, maar bijna altijd zijn de kampeerders zelf de viespeuken. Wij zijn hier enkele dagen gebleven om de fraaie en cultuurrijke stad Dijon en de omgeving een beetje te leren kennen. Camping Du Lac is een uitstekende stadscamping met veel doortrekkend publiek, waardoor je overdag een kanon kunt afschieten op de camping zonder iemand te raken. Snel bereikbaar aan de rand van de binnenstad, die tevens op loopafstand is. Goede staanplaatsen, veilige elektriciteit, goede toiletvoorzieningen, brandveiligheid, waarschuwingssysteem bij overstromingen - redelijke prijs. Geen winkel, maar op enkele minuten rijden zit je in een grote supermarkt met parkeergarage. Het is ook leuk om langs het water naar het park bij het stadsmeer te wandelen. Veel activiteiten daar, variërend van sportieve tot terras-activiteiten.
1 anno ago

Martijn
Olandese
Voor een stadscamping best aardig, sanitair is verouderd maar wordt dagelijks schoongemaakt, zeker niet ontzettend smerig zoals eerder beweerd wordt. Goed warm (en voldoende) water om (gratis) te douchen. Vooraf betalen, (met PIN mogelijk). Terrein 'beveiligd' met slagboom+code. Op loopafstand (circa twintig minuten) van centrum. Tankstation in de buurt om volgende dag met volle tank weer verder te reizen. Aansluiten van stroom doet u met de blauwe driepins-stekker. Even aan denken dus. Verder een rustige (stille) camping. Prima voor één of twee nachten dus.
1 anno ago

eveldkamp1ster
Olandese
Door pech op deze camping terecht gekomen. Ik zou hier nooit voor kiezen zo midden in de stad. Sanitair is gewoon smerig. Op de camping staan vreemde mensen en wat die daar doen !
1 anno ago