Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Cani
Lavatrici
4 / 5 (3 voti)

Municipal de L'Océan

1, Rue de Camping
33121, Carcans Plage
Francia

Municipal de L'Océan è un campeggio con 200 tende a Carcans Plage, Francia. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Negozio campeggio

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

fam Bentink
Olandese
Een prima camping.Vriendelijk personeel.Wij zijn de laatste week van juni geweest en de eerste twee van julie.Heerlijk rustig,mooie staanplaats en nette douche ruimtes.deze werden keurig schoongemaakt.Een voordeel is dicht aan de zee.Dat is ook het enige.Op de camping is verder niks.je moet zeker een half uur rijden voor een supermarkt.En voor een municipal camping was het erg duur.per nacht voor 2 pers met caravan 38 euro.
1 anno ago

Truus
Olandese
fijne camping met 'niets', ruime staanplaatsen onder de dennenbomen, 300 meter lopen naar het strand met enorme golven. Alleen zwemmen bij bewaakt gedeelte, is ook wel nodig, zeker met kinderen, enorme stroming, eb/vloed beweging en geweldige golven. Sanitair is eenvoudig en redelijk schoon. Op camping alleen een bakkertje en ijs voor in de koelbox. In het dorp een supermarktje, slager, bakker, groentenwinkeltje en diverse restaurantjes. Geen pinautomaat, geen VVV! Daarvoor moet je 6 km verderop naar Maubuisson aan het meer (ook leuk, het meer dan). Kleinschalig surfdorpje wat een relaxte sfeer heeft. Op de camping ook diverse surfkampen, maar geen overlast. Volleybalveld, jeu-de-boules veld, tafeltennis en enkele speeltoestellen voor de kleintjes. In omgeving veel fietspaden en sportieve activiteiten. Verder genoeg in de omgeving om je te vermaken bij wat minder weer (o.a. wijnvelden- en kastelen Medoc, vuurtoren Cap Ferret, in- en om Bassin van Arcachon).
1 anno ago

anne
Olandese
Hele fijne camping als je niet te veeleisend bent. Het sanitair is super simpel, maar word wel goed schoongemaakt. De plaatsen zijn een beetje rommelig ingedeeld en lopen absoluut niet vlak, maar groot zat. Wij kwamen sochtends aan toen was er nog plek, maar niet meer met stroom. Dit konden we de tweede dag nog regelen toen er mensen weg gingen. Er zitten genoeg jongeren dus is soms niet zo rustig, en voor kleine kinderen is er niets speciaals. Carcansplage is heerlijk, mooi bewaakt strand waar je binnen een paar min bent vanaf de camping, een paar leuke restaurantjes en de nodige bakker/slager/supertje. Wij hebben een geweldige vakantie gehad.
1 anno ago