Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4 / 5 (9 voti)

Municipal de l' Ile

Base de Loisirs Les Iles du Chéran
F-73340, Lescheraines
Francia

Municipal de l' Ile è un campeggio a Lescheraines, Francia. Municipal de l' Ile ha wifi e un ristorante. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi e un campo da tennis.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Campo da tennis

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Linn
Olandese
Eind augustus 2016 paar dagen op deze mooie camping geweest. Camping is prachtig gelegen in de natuur. Vlak naast de camping (5 minuten lopen) in een soort "park" is een zwemmeer met diverse faciliteiten waar je gratis gebruik van kunt maken (jeu de boules, sportveld kunstgras, barbecueplekken, bar-restaurant etc.). Op zondag bij lekker weer dé ontmoetingsplek voor de lokale bewoners. De camping zelf heeft mooie plaatsen, niet heel groot maar zeker voldoende privacy. Bij het meertje aan de camping kan je vissen en waterskiën aan een kabel. Sanitair is netjes, wel wat ouder maar goed. Je kunt lekkere broodjes en stokbrood bestellen via de receptie. Veelal Franse gasten, slechts enkele Nederlanders maar het was ook al wat later in het seizoen. Heerlijke, rustige plek ook 's avonds. Als je geen animatieteam nodig hebt, niet het massatoerisme wil opzoeken en van de bergen houdt is het zeker de moeite waard, ook met kids. In de omgeving is veel te doen, je moet wel een eindje rijden (bijv. 25 minuten naar Annecy) maar daar krijg je een bijzonder plekje in de Franse Alpen voor terug.
1 anno ago

Josee
Olandese
We hebben 10 nachten hier gestaan en hebben dit over het algemeen positief ervaren. We kwamen wat te vroeg aan, dit was geen probleem en konden de plek op. De camping grenst aan een meer waar je niet met zwemmen. Zwemmen kan gratis gedaan worden in een meertje een paar honderd meter verderop (met pierenbadje en glijbaan). In het meer aan de camping mag wel gevist worden, ge-supt worden en gewakeboard. Het toiletgebouw voldoet in de basis. Niet echt luxe en niet altijd super schoon, maar voldoet voor ons. In het dorpje zelf een mini supermarktje, op een kleine 10 minuten rijden een supermarkt van normaal formaat. De camping wordt veelal bezocht door Fransen, maar er zijn ook diverse andere nationaliteiten. Voor kinderen dus niet altijd Nederlandse speelvriendjes. Op de camping daarnaast ook nog een kleine speeltuin en diverse tafeltennistafels. De basis is dus goed, verwacht een mooi gebied die niet is overspoeld door toeristen.
1 anno ago

Antoinette
Olandese
Ik heb een paar dagen op deze camping doorgebracht samen met mijn zoon van 10. De camping is prachtig gelegen aan het meer, tussen de alpenreuzen. Erg jammer echter dat in het meer niet mag worden gezwommen. Een paar 100 meter verder is een recreatieplas waar wel mag worden gewommen maar hier was het erg druk. Ook in de rivier kan worden gezwommen, dit was wat zwemmen betreft het leukste. De plekken waren redelijk ruim en er was voldoende schaduw. Het sanitair is veroudert maar voldoet verder wel. Het personeel was vriendelijk en sprak goed engels.
1 anno ago

Brecht
Olandese
Zalige camping, goed onderhouden door de gemeente (municipal), proper maar eenvoudig sanitair, rustige camping, vier meren in de buurt, wandelen kan je er naar harte lust ... Wij gaan terug want onze kinderen vonden dat deze vakantie gerust wat langer mocht duren.
1 anno ago

Paul
Olandese
vriendelijke ontvangst, sanitair dringend aan modernisering toe
1 anno ago

Jeany
Olandese
Ligging camping erg mooi, wel afgelegen Helaas veel fransen wat het weer wat ongezelliger maakt Sanitair verouderd maar te doen Dichtbijzijnde grote supermarkt op 24 km, een kleintje op 6 km Als je van de natuur en rust houdt dan prima camping
1 anno ago

Jelle
Olandese
Grote gemeente camping. Grote!!! plaatsen! Deel waar veel seizoenplaatsen zijn. Achter op camping schitterende plaatsen waarvan deel zonder stroom. Sanitair redelijk. Beetje vreemd tijdstip schoonmaken, 's morgens rond 8 uur! Vriendelijke beheerders. Rustig in voorseizoen, behalve in weekend! Naast de camping is een gebouw voor festiviteiten plaatselijke bevolking! Oordoppen nodig! Op een paar honderd meter afstand is een zwem- en speelgelegenheid, vrij toegankelijk! Tevens een restaurant/terras. In Lescheraines (bij de brug) is een prima bakker. Voor supermarkt kan men terecht in Le Châtelard (20 min). In de omgeving kan men prachtig fietsen en (berg)wandelingen maken. Voor mooie bergtochten moet wel een stukje met de auto gereden worden bijv naar de Mont Colombier (2046 m)
1 anno ago

Franssen
Olandese
Speeltuin en sanitair hebben dringend opknapbeurt nodig, kleine plekjes en veelal gelegen aan een campingweg waarop bijzonder hard gereden wordt. Veel Fransen en andere nationaliteiten naast NL. Omgeving met rondom bergen is wel erg fraai.
1 anno ago

richard van gestel
Olandese
Gemeente camping aan meertje (waar je officieel niet mag zwemmen). Jong, vriendelijk personeel! Gemengd publiek qua nationaliteiten. Sanitair ok. Enkele leuke steden binnen 30 km. Deze camping is een aanrader.
1 anno ago