Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
Cani
4 / 5 (6 voti)

Mer et Camargue

Chemin d'Aigues-Vives
F-30420, Aubais
Francia

Mer et Camargue è un campeggio a Aubais, Francia. Mer et Camargue ha wifi, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani.

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Piscina all'aperto

Sanitari


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Sam Janssen
Olandese
Zeer vriendelijke uitbaters, lekker en vers eten, tof zwembad, mooi uitzicht vanop de staanplaatsen voor tent/caravan. Goede sfeer.
1 anno ago

Andres
Olandese
Recente camping met een fenomenaal uitzicht en een gezellige familiale sfeer onder de bezoekers en met de uitbaters! Zeer goed onderhouden sanitair, zwembad en accommodaties. Tweemaal per week avondanimatie met "all-you-can-eat"formule in het restaurant waar je ook de rest van de week een zeer goede prijs-kwaliteit mag verwachten! Geen kinderanimatie maar wel een aangepast zwembad en verschillende spelen ter beschikking, speeltuin in opbouw en veel activiteiten en bezienswaardigheden in de nabije regio. Dichtbij Nimes, Montpellier en Port de Camargue en de mooie pittoreske dorpjes (Calvisson,Lunel,Vergèze) waar wekelijks markten en jaarlijks "Les fêtes Votives" (met stierenloop!) doorgaan!
1 anno ago

josesluik
Olandese
Deze camping is in ontwikkeling. Er zijn veel mobil homes en op derde terras plek voor ongeveer 10 tenten/caravans. De ondergrond is klei en wordt bij regen erg zacht. Hier moet wat aan verbeterd worden. Het sanitair is praktisch en schoon. Het uitzicht in heel vrij en mooi. Op dit moment is de camping nog niet echt geschikt voor kleine kinderen, maar dit kan nog komen. Het restaurant heeft goede prijs/kwaliteit verhouding en het zwembad is mooi en goed van maat. De eigenaars zijn aardig en hulpvaardig. De ligging is handig, strand niet te ver (25 minuten) en steden in de omgeving. Wij hebben hier 3 goede weken gehad.
1 anno ago

E
Olandese
Camping Mer et Camargue is een mooie terrasvormige camping met schitterend uitzicht. Een fijne omgeving in de buurt van grote steden zoals Nimes en Montpellier, maar ook in de buurt van het strandleven. Ook kun je heerlijk wandelen in de omgeving.
1 anno ago

Michel
Olandese
Zonder reservering, maar vooraf wel even gebeld of er plek was ('ja hoor!'), op de bonnenfooi naar deze camping gereden. Viel erg tegen. Op het bovenste terras was er op een grind ondergrond ruimte voor ongeveer 10 plekjes. Daar mochten we wel tussen staan. Absoluut geen ruimte om onze vouwwagen neer te zetten! Zwembad en restaurant maken een verzorgde indruk. Het is vooral een chaletpark en voldoet vast voor huurders, maar als kampeerder zou ik deze camping mijden!
1 anno ago

Meulberg
Olandese
Een camping met overwegend chalets. Boven is er plek voor caravans en tenten. Je moet even behoorlijk klimmen voor je boven bent maar dan wordt je ook beloond met een mooie grote plek met fantastisch uitzicht. Er staan picknickbanken op elke plaats. Het restaurant heeft uitzicht op zwembad en op de vallei en het eten is prima. Het zwembad is prima, kan wel een verfbeurt gebruiken maar een kniesoor die daarover valt. Prima prijs / kwaliteitsverhouding. Zeer aan te bevelen deze camping.
1 anno ago