Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Cani
2 / 5 (6 voti)

Les Voiliers

L'île Blanche
07800, Beauchastel
Francia

Les Voiliers è un campeggio a Beauchastel, Francia. Les Voiliers ha un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Snackbar
Ristorante

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Jana
Olandese
De caming is totaal verouderd en zeer slecht onderhouden! Het zwembad is ook helemaal geen meerwaarde aangezien zowel het water als de omgeving er rond met ligstoelen naar onze mening te vuil zijn om gebruik van te maken! De sanitaire blok was gewoon te vuil voor woorden met oude franse toiletten en wasbakken in alle kleuren behalve wit. Duurder dan een 4-sterrencamping. We zijn hier dan ook onmiddelijk terug vertrokken!
1 anno ago

mon bergmans
Olandese
slechte ligging, blok sanitair smerig, oude Franse toiletten al in eeuwen niet gereinigd, vuile douches en compleet verouderd, verlichting in toiletten en douches werkt niet (leuk 's nachts), toilet gehandicapten boordevol stront, bakken voor handwas onbruikbaar, duur! Absoluut af te raden!
1 anno ago

Leon de Weerd
Olandese
Voor 1 nacht is dit een prima overnachtingscamping (ca. 30 euro voor gezin met auto , caravan , 4 personen en stroom). Lekker zwembad voor een verfrissende duik na een dag rijden. Als doorreis-camping prima voor herhaling vatbaar.
1 anno ago

Sjaak Baart
Olandese
Eigenaar laat alles verwaarlozen, zwembad in juli niet beschikbaar. Vaste gasten zijn luidruchtig, laten in dronken bui in bijzijn van kinderen de broek zakken en de beheerders doen er niets aan. Doet bijna denken aan Fort Oranje. Wilden hier paar dagen staan maar zijn na twee dagen hals over kop weer vertrokken. Onvoorstelbaar dat dit een camping heet.
1 anno ago

Johanna
Olandese
Alles gedateerd, niet schoon, geen 3 sterren waard. Van 1 douche bleef het warm water bijna continu lopen, kon niet gemaakt worden (?) Omdat de camping langs de fietsroute Via Rhona loopt, is het wel tamelijk druk. Fietsen langs Via Rhona is aanrader, deze camping niet.
1 anno ago

Ivonne
Olandese
We waren op doorreis, voor 1 nacht was het okay. Ontvangst was niet erg welkom, we werden eerst genegeerd. Sanitaire voorzieningen redelijk. Camping met potentie, maar er wordt weinig van gemaakt. Met de Franse slag (ook schoonmaak).
1 anno ago