Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (8 voti)

Les Truffières

201 Route de St. Remèze
07700, St. Marcel d'Ardèche (Ardeche)
Francia

Les Truffières è un campeggio a St. Marcel d'Ardèche (Ardeche), Francia. Les Truffières ha wifi, un ristorante, una piscina al coperto e armadietti. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

fam. Akkersma
Olandese
Een pareltje van een camping. Ontzettende aardige/behulpzame eigenaren. Grote plaatsen met enorm uitzicht (is een terrassencamping op de heuvel), schoon toiletgebouw, mooi centraal voor diverse uitstapjes, zwembad groot genoeg om er een middag bij te vertoeven. We hebben er twee weken gestaan en elke dag volop genoten. Een camping met alles erop en eraan. Druk? nee. Gezellig/gemoedelijk? JA. Hygiëne een 9 omdat niet iedereen 'achterom' kijkt.........
1 anno ago

Sofie
Olandese
heel aangename camping en heel aangename "gewone" camping uitbaters. Veel informatie aangepast aan uw noden. Kinderanimatie, zonder strak programma.
1 anno ago

Fam Ros
Olandese
Al het onderstaande is waar; echt fijne camping en een lot uit de loterij bij de zo overvolle Ardeche door slecht weer elders in Frankrijk! Super uitzicht, gezellige sfeer door uitstraling beheerdersfamilie. Stephan heeft al uitbreidings en - verbeterplannen. Heerlijke pizza's! Mistral is wel een puntje; het waait hier altijd de vallei door. De authentieke zomergasten, wat oudere Fransen, zetten je eerst wat op het verkeerde been, want het kampeerveld ligt wat verder naar achteren op de camping. Onderste veld erg hobbelig, werd nooit eerder gebruikt. Zwembad, prima maar de familie 'fluit' iedereen eruit die springt of spettert en dat is wat kinderen graag doen.. We hebben een heerlijke tijd gehad!! Sthephan, Valerie en hun kinderen; bedankt!!
1 anno ago

blieje
Olandese
Wij zijn hier per toeval terecht gekomen en zijn na een verblijf van ruim 2 weken zeer enthousiast over deze camping. Les Truffierres heeft geen superdeluxe voorzieningen, maar door de gastvrijheid en enthousiasme van het gezin dat deze camping beheerd, vergeet je dit al snel. Een kleine indruk: - Kleine camping met zeer grote standplaatsen. - Het sanitair is vrij nieuw en wordt goed schoongehouden. - Er is elke dag vers brood te koop in de bar. - Het restaurant serveert pizza's en heerlijke streekgerechten. - Het zwembad is niet groot maar wel schoon en goed onderhouden. - Voor ontspanning zijn er verder o.a. een klein speeltuintje, een mini golfbaan en 2 Jeu de Boules banen. - In het hoogseizoen enkele keren per week animatie ('s avonds). Leuk voor het hele gezin! - M.b.v. Engelse taal en handen en voeten kan goed worden gecommuniceerd :) Een camping waar je nog echt welkom bent en je al snel thuis voelt! Stefan, Valerie, Joris en Anaïs... Merci beaucoup!
1 anno ago

Blieje
Olandese
In 2010 voor het eerst op deze camping geweest, inmiddels was 2012 de derde keer en ook in 2013 staat deze camping weer op de agenda! Ondanks dat Stephan en Valerie de camping elk jaar weer mooier en completer maken blijft de gastvrijheid de grootste troef die ze in handen hebben! Ik ben voor 2010 nooit een "Frankrijk liefhebber" geweest maar dit is "thuis" komen!
1 anno ago

Maasland
Olandese
Heerlijke camping. Mooie grote plekken. Leuke bar. Goed restaurant. Prima zwembad. Rustig op camping. In de buurt veel leuke plekken. Gastvrije eigenaren.
1 anno ago

Kersbergen
Olandese
Mooie schaduwrijke camping in rustig gebied. Je loopt zo vanaf de camping de lavendelvelden in. Voornamelijk publiek wat van rust houdt, maar ook volop jonge gezinnen met kleine kinderen. De camping is klein en overzichtelijk. Sanitair is in orde en wordt goed schoongehouden. Klein maar wel mooi en bovenal schoon zwembad. Eigenaren zijn vriendelijk en doen alles eraan om het je naar de zin te maken. Ze spreken zelfs engels! In de omgeving zijn veel mooie oude stadjes te bezoeken o.a. Grignan (zelfs op loopafstand). Enige nadeel van de schaduwrijke plekken was dat we vanwege de Mistral wel actief de zon op moesten zoeken om het lekker te hebben. De weken daarvoor was het 38 graden....maar ja dan zie je ook niets van de omgeving!
1 anno ago

elly
Olandese
Op zoek naar mooi weer bij toeval op deze camping terecht gekomen. Overige campings in St Martin (direct aan de ardeche) waren vol. Camping met zo'n 60 staanplaatsen, zowel zon als schaduw. Gemoedelijke sfeer, prima sanitair, restaurantje, 's ochtends broodjes, douches waren zelf HEET! Leuk zwembadje met lekkere ligstoelen. Snel contact met andere kampeerders. Om de dag wordt er een muziekavond georganiseerd, leuk maar wel tot 12.00 uur of zelfs 1.30 uur lawaai. Ook andere campinggasten konden tot diep in de nacht praten en lachen, werd niets van gezegd. Eigenaar is toegankelijk en behulpzaam, spreekt redelijk Engels. In de omgeving van alles te zien en te doen, tip: roque sur ceze bezoeken! Oh ja veel honden op deze camping.
1 anno ago