Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (6 voti)

Les Rives de Grand Lieu

1, Avenue de Nantes
44310, St. Philbert de Grand Lieu
Francia

Les Rives de Grand Lieu è un campeggio con 100 tende a St. Philbert de Grand Lieu, Francia. Les Rives de Grand Lieu ha wifi e un snackbar. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Strutture cucina
Snackbar
accesso sedie a rotelle

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Ineke Metselaar
Olandese
Prachtig plekje. We waren met familie, vrienden, kleine kinderen, ter gelegenheid van het huwelijk van onze zoon. Zeer goed uitgeruste camping. Mooie speeltuin voor de kinderen, tipitenten, zwemmen in het meer. Niet ver van de zee en Nantes. Ik kan niet iets "niet goed" bedenken!
1 anno ago

Els Oostveen-Willenborg
Olandese
Deze camping heeft dit jaar nieuwe eigenaren gekregen, daarmee is de camping ook aan een prachtige vernieuwing begonnen. het ziet er allemaal even schoon en leuk uit, geweldig leuk gezin als eigenaren. met hart en ziel aan het werk en in voor wat ook. Zelf een camping plaats kiezen, heerlijk gefietst , ter plaatse menuutje verkrijgbaar, lekker biertje op leuk terras en kortbij in het centrum van alles te vinden. Hoe jammer dat het voor Nederlanders op weg naar zuid Frankrijk niet precies halverwege valt, want je zou iedereen aan willen raden hier minimaal 2 nachtjes te genieten. wat ons betreft trouwens meer hoor! Voor ons zeker een herhaling vatbaar!! Wij wensen de eigenaren heel veel succes en hopen dat zij het grote enthousiasme van nu zullen bewaren!
1 anno ago

Liliane
Olandese
Wij zijn er buiten het seizoen geweest. Mochten zelf een plaats kiezen. Kregen gratis wifi als extraatje. Gemeente camping,rustige omgeving heerlijk om te wandelen. Zwemmen kan in juli en augustus gratis in recreatiepark aan overkant. Enkele straatjes verder groot binnenzwembad. Buiten seizoen geen brood aan camping, het dorp ligt echter op wandel afstand. En is bereikbaar zonder dat je langs de grote baan moet lopen. Zeer vriendelijk ontvangst maar zou in 2016 van uitbater veranderen. Hopelijk zijn die even gastvrij. Zeker voor herhaling vatbaar
1 anno ago

Fam.de Groot
Olandese
We waren hier in juni. Wat een ontzettend leuke eigenaars. Plek zat en mooi gelegen aan de rivier waar volop gevist werd. Camping staat voor 2 sterren en dat klopt ook wel. Neemt niet weg dat het ons prima bevallen is. Tegenover de camping is een heel groot recreatieterrein waar we prima met onze honden konden wandelen en laten zwemmen. De eigenares Sonia is een top vrouw die altijd behulpzaam is. Omdat ze helemaal verliefd was op de honden heeft ze ze zelfs op het bureaublad van de computer bij decreteerde gezet :-)
1 anno ago

fam.fritzsche
Olandese
rustige, gezellige camping. Goede uitvalsbasis voor wijnroutes en de stad Nantes. weinig voor oudere kinderen, ruim voldoende voor de kleintjes. grote plaatsen, nieuw sanitair.
1 anno ago

Maarten Jan
Olandese
Kleinschalige camping die centraal ligt tussen Nantes, noirmoutier en pornic, het is er schoon en ruim. De camping is in tweeën gedeeld, links de mobiele home's en rechts de vrije plaatsen.
1 anno ago