Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (7 voti)

Les Platanes

La Charve
F-07260, Rosières (Ardeche)
Francia

Les Platanes è un campeggio con 100 tende a Rosières (Ardeche), Francia. Les Platanes ha un negozio campeggio, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Negozio campeggio
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Marcel
Olandese
Relatief kleine camping, waar voornamelijk Fransen komen. Wij waren de enige Nederlanders. We werden allerhartelijkst ontvangen door Sebastien en kregen een welkomstdrankje aangeboden. Wij hadden een stacaravan gehuurd en deze was de beste die wij ooit hebben gehad: schoon, ruim, frisse en hippe inrichting, zeer goede bedden en airco. Wij betaalden voor twee weken € 1475,-. Naast het zwembad is er verder niets te doen om de camping. Vrijwel elke avond is er wel live-muziek wat tot na 0:00 uur soms door gaat. Het restaurant is erg eenvoudig qua kaart. Prijzen zijn schappelijk, pizza's heerlijk! Wil je de Ardèche verkennen en een goedekope, maar zeer goede caravan, dan is Les Platanes een goede keus! Vriendelijk personeel. Bij de rotonde richting de camping ligt een Intermarché met een zeer goedkope benzinepomp! Handig: je komt er altijd langs als je weggaat en weer teruggkomt. Kortom: relatief eenvoudig en rustige camping! Een absolute aanrader!
1 anno ago

kramer
Olandese
In het voor- en naseizoen komen wij hier meestal met onze camper. Het zicht vanuit de ruime staanplaatsen is bijna overal geweldig. De schoonheid van de omgeving is betoverend. De camping ligt prachtig gelegen tussen de robuuste kliffen langs het riviertje 'Ardeche' nabij Rosieres en supermarkten zoals 'Intermarche' en 'Lidl' zijn goed te bereiken (4km). In het voorjaar kan dit riviertje echter ontaarden in een woeste rivier. s' Nachts zijn er vaak bosuilen te horen. Overdag zie je misschien adelaars, spechten, vossen, egels, eekhoorns, slangen en talloze insecten. De camping wordt steeds meer gemoderniseerd, maar heeft -wat ons betreft- nog steeds het karakter van een camping met 'de Franse slag' . Als je dus houdt van de natuur en rust en ruimte zoekt, dan kun je het beste in het voor- of naseizoen een bezoek brengen aan deze prachtige camping (waar men je naam kent). Minne en Anneke (monsieul Kramer)
1 anno ago

Cottyn Hans
Olandese
Wij waren hier met ons gezin met 3 kinderen (9,6,4) voor een week, en twas echt zalig. Wij hadden een mooie standplaats voor onze tent (ca210m²) en met voldoende schaduw. Bij aankomst waren we zeer goed en vriendelijk ontvangen op de receptie.De eetgelegenheid was prima, pizza's en andere kleine gerechten zoals slaatjes, entrecote, enz... . Om de 2 dagen was er een thema avond met een aangepast menu, bv mossel friet, balletjes met tomatensaus enz.... Het zwembad was groter dan ik dacht te zien hebben op de foto, het is ruim en nooit te druk, wat goed is voor de kleinsten. Enig minpunt is misschien het sanitair, geen wc bril en geen toiletpapier aanwezig en van mij mocht het ipv 3 keer per dag , wel 4 a 5 keer gereingd worden per dag, maar moesten de kampeerders er ook een beetje meer zorg voor dragen zou het al beter zijn. Het is vooral een Frans - Belgische camping.
1 anno ago

sofie van gool
Olandese
de camping was voor ons heel goed meegevallen! het is een camping met niet te veel animatie (voor ons een voordeel). Er staan veel Fransen en niet zo veel Nederlanders.Het zwembad is proper en warm . Je kan ook zwemmen en spelen in de rivier. De pizza's en het eten van het restaurant zijn ook lekker. Op 5 min. ben je bij een grote winkel en in die regio is er veel te doen. De eigenaars zijn ook erg vriendelijk. Het sanitair is eenvoudig maar proper.
1 anno ago

Mathijs
Olandese
Echte Franse camping, bijna geen Nederlanders, schoon sanitair, grote plaatsen, goed restaurant. Fijn zwembad. ca. 5 km van dorp af, goed te fietsen. Fijne camping voor mensen die niet afhankelijk zijn van een animatie programma.
1 anno ago

Paul
Olandese
In de zomer van 2012 was ik hier (weduwnaar) met mijn 3 kinderen van 13, 11 en 7. Ik had pas kort van tevoren geboekt, maar we hadden een prachtig plekje aan de rand met zicht op het het riviertje La Baume dat op ca 20 meter lag en waarin de kinderen soms een duik maakten of gingen vissen met hun schepnetje. Het (Franse) personeel was beleefd en vriendelijk, zodat we ons zeer welkom voelden. Er waren voornamelijk Fransen en Belgen op de camping en we zijn maar één Nederlands stel tegengekomen. Als ik en nadeel moet bedenken dan is het dat BBQ op vuur niet mag. Voor de rest zou ik er zo weer naartoe gaan ware het niet dat ik liever niet twee keer naar een zelfde camping ga;).
1 anno ago

Fam Peka
Olandese
Zeer prettige camping, zowel voor oudere als voor de jongeren. Mooi en SCHOON toiletgebouw en zwembad
1 anno ago