Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
5 / 5 (10 voti)

Les Patures

chemin du Port
45430, Chécy
Francia

Les Patures è un campeggio con 30 tende a Chécy, Francia. Sono consentiti cani.

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione

Sanitari


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Julia
Olandese
Een heel leuk en lief stel die deze camping runnen. Heel erg behulpzaam en vriendelijk. Verder is de camping goed onderhouden, zuiver en dicht bij de mooie stad Orléans. Sanitair is schoon. Perfecte camping voor mensen met jonge kinderen, mensen die op roadtrip zijn of mensen die van een rustige camping houden. Iedere ochtend wordt er vers brood naar de camping gereden die voor een schappelijke prijs wordt verkocht. Wij waren blij dat we deze camping hebben gevonden.
1 anno ago

van der Most
Olandese
Goed verzorgde rustige gemeentecamping met een vriendelijk behulpzame beheerdersechtpaar waarvan de beheerder goed Engels spreekt. Het superschone toiletgebouw is omgeven met prachtige beplanting en siergewassen. Er zijn heerlijke douches en schone toiletten. Mooie standplaatsen gescheiden door gevarieerde heggen. Camping ligt direct aan de Loïre3 waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Wij hebben hier 7 nachten op onze doorreis als zeer prettig ervaren.
1 anno ago

M.Vervaet
Olandese
Vriendelijke en behulpzame eigenaren/beheerders. Prima en schoon sanitair. Rustig. Gunstige ligging om te fietsen langs de Loire
1 anno ago

hilde verstraete
Olandese
Mooi gelegen camping aan de loire op fietsafstand van orleans. Ideale startbasis voor tal van fietsroutes. Zeer vriendelijke geranten, zeer behulpzaam, sanitair heel proper. Sommige standplaatsen iets te smal of te klein. Reserveren zeker aan te raden en niet vergeten om de dag zelf voor 12 u nog eens te bevestigen anders wordt uw plaats door anderen ingenomen! Elke dag vers brood te verkrijgen en 3 maal per week kip. Winkels op 3.5 km. Een echte aanrader om er enkele dagen te verblijven.
1 anno ago

oudemast
Olandese
Prima, rustig gelegen camping. Fietsen naar Orleans 10 km via prachtige route langs de Loire zeer goed te doen. On-frans netjes en schoon.
1 anno ago

Gerda en Tijmen
Olandese
Het is zoals men vaak noemt een overnachtingscamping . Wij zijn hier 3 weken gebleven. Mooie plaatsen . Schoon en ruim voldoende sanitaire voorzieningen. Bijzonder vriendelijk beheerdersechtpaar. Zeer servicegericht. Verder hebben wij mooi kunnen fietsen in de omgeving en langs de Loire.
1 anno ago

Tine
Olandese
Erg aardige campingbaas. Camping gelegen aan de Loire - jammer dat je daar niet in mag zwemmen of pootje baden of zo. Sanitair is schoon, wel wat gedateerd. Zeer rustige camping. Het centrum van Checy heeft niet zoveel te bieden, wel goede winkels op ca. 2 km afstand.
1 anno ago

Geerts
Olandese
dit is een rustge camping aan de loire. Prima om enkele dagen te overnachten. Zeer vriendelijke bediening. Vertier moet je in Orleans zoeken.
1 anno ago

Suzanne
Olandese
Per toeval hier terecht gekomen doordat een andere camping vol was. Ideaal voor 1 nacht. Klein, eenvoudig en zeer schoon. En belangrijk voor onze twee tiener zonen, gratis en goed werkend wifi.
1 anno ago

Jeanette
Olandese
Prima camping. Aardige en vriendelijke eigenaren. Plekken zijn ruim met een eigen watertappunt. Wc en douches goed en mooi schoon. De bakker komt ‘s ochtends op het terrein.
1 anno ago