Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4 / 5 (6 voti)

L'Épi Bleu

les Gravières
04150, Banon
Francia

L'Épi Bleu è un campeggio a Banon, Francia. L'Épi Bleu ha wifi, un negozio campeggio, un ristorante, una piscina al coperto e armadietti. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi e un campo da tennis.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Strutture cucina
Negozio campeggio
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto
Campo da tennis

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

lies
Olandese
De camping ligt in een mooie omgeving. Alles is echter op lange afstand, minimaal een half uur rijden en vaak langer om naar een stadje of iets anders te gaan. Geen meer of id in de buurt. Dat is op bijna twee uur rijden pas te vinden. De camping heeft een vaste clan van bezoekers, die het samen erg leuk en luidruchtig hebben. Wij werden als een soort niet gewenste gasten benaderd en dat voelt niet fijn. Wij zaten in Lodge Robinson. Deze ligt helaas pal aan het zwembad en de plek waar meerdere avonden per week luidruchtige optredens zijn. Wij waren teleurgesteld omdat wij dit niet gewend zijn van de Flower Campings.
3 mesi ago

Familie
Olandese
Kleine plekken!! Hadden een privilege plaats geboekt van 120-150 m, maar die plekken bestaan helemaal niet, de privilege plekken zijn nauwelijks 90 m2, op de meeste plekken ook nog bomen op de plaats! Dus puzzelen hoe je alles erop krijgt zodat je ook nog kunt zitten bij je plaats, verder goed kijken waar het water heen zal lopen met regen, dikke blubber in de voortent! Op veel plekken! Leuke camping, maar veel te kleine plaatsen!! Je krijgt niet wat ze verkopen en dat is oneerlijk! Hadden we van tevoren geweten dat de plekken zo klein waren, hadden we niet ge boekt. Camping ligt erg afgelegen van de winkels, minimaal een half uur er vanaf. Wel mooie omgeving.
1 anno ago

Griet
Olandese
Lieflijke camping, ruime plaatsen voor camper, supervriendelijke uitbaters, proper sanitair, prachtige streek met kleine middeleeuwse dorpjes i het hart van de Haut Provence. Zeker een uitstap doen naar Roussilion! Leuk zwembadje! Wij genoten
1 anno ago

Debbie velraads
Olandese
Een fijne , gezellige familiecamping. Eigenaren zeer vriendelijk . Zwembad zeer goed verzorg , net als het restaurant waar je voor een leuk prijsje kan eten , de bar ook zeer gezellig ,kinderen hebben zich zeer goed vermaakt .
1 anno ago

Peter
Olandese
Voor 5 nachten geboekt. De camping heeft een nieuw deel met hele grote plekken, maar geen schaduw en dat mis je wel bij 35 graden. Hierdoor vind ik de camping wel wat duur voor de plek die je krijgt. Het nieuwe sanitairblok is mooi en schoon. Voor de afwas moet je naar het oude sanitairblok. De glijbaan in het zwembad is erg leuk. Het zwembad is een beetje te klein voor de hoeveelheid bezoekers. Restaurant/bar is leuk en actief programma, maar alleen in het Frans. Er wordt sowieso beperkt Engels gesproken. We hadden veel last van vliegen op de camping. Brood kan op de camping besteld worden of je kan even naar de bakker in het dorpje (3 minuten rijden). De omgeving is prachtig en genoeg te doen (markt in Forcalquier, boomklimparcours in Colorado Provence), maar de afstanden zijn best groot: half uur rijden naar de dichtstbijzijnde Intermarche.
1 anno ago

dewaegenaere chrysta
Olandese
- wel heel veel wind -toiletten worden regelmatig gekuisd maar de toeristen zijn niet echt proper -weinig nederlandse toeristen -een echte franse camping - zeer vriendelijke campinguitbaters - gezellig stadje - ligging zeer centraal
1 anno ago