Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
3.5 / 5 (9 voti)

Le Tertre

Route de Radonvilliers
10500, Dienville (Aube)
Francia

Le Tertre è un campeggio con 100 tende a Dienville (Aube), Francia. Le Tertre ha wifi, un negozio campeggio, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Negozio campeggio
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

ortmans
Olandese
Vuile camping. Vuil sanitair. Luidruchtig. Elektriciteit moeilijk bereikbaar
1 anno ago

K.Las van Bennekom
Olandese
Na al heel wat campings gezien te hebben slaat dit echt alles. Oud en vies sanitair, kampeer plekken met grote kiezels. Veel vaste verblijf gasten met fitness toestellen op hun kampeer plek. Het meer is een troosteloze bedoeling en het meer vonden wij niet geschikt om in te gaan zwemmen. Wij zijn na één dag verder gereden naar de Jura. Gelukkig hebben wij daar een Top vakantie gehad.
1 anno ago

Jan
Olandese
Deze camping hadden wij uitgezocht op onze terugweg naar Luxemburg. De beoordelingen waren gemiddeld aardig met ruime plekken. We zijn gaan staan omdat we er maar 1 nacht zouden verblijven, maar dat was ook de enige reden! Bij de plek aangekomen werden we al meteen door een Nederlandse medekampeerder gewaarschuwd dat we er voor het weekeinde weer weg moesten zijn. Dan kwamen de seizoenkampeerders en was de overlast niet meer te harden. Het sanitair viel gelukkig niet tegen. Wij zullen deze stek niet meer uitkiezen!
1 anno ago

Janny
Olandese
Ben in juni op deze camping gekomen. Is een aanrader. Ze zit er heerlijk vrij. Een leuk zwembad op de camping. Iets verder lopen heb je een groot meer waar je kunt zwemmen en ook watersporten. Kom hier voor de 4e keer, maar het blijft trekken. Janny
1 anno ago

De Ridder
Olandese
De camping is vrij leuk maar erg druk en veel lawaai tijdens de weekends. Als je volledige rust wil is dit geen aanrader. Het sanitair was vies en het warm water liet soms op zich wachten. Het zwembad was wel heel netjes en goed bewaakt. Het eten was verzorgd en lekker. Toch hebben we genoten van onze vakantie. Het meer was op loop afstand , proper en met sanitair en een bar echt leuk. De uitbaters zouden beter iets doen aan het nachtlawaai en waar was de bewaking tijdens de nacht?
1 anno ago

Fam. Schenk
Olandese
Zeer gezellige franse familiecamping. Waar het jeu de boules hoog in het vaandel staat. Prachtige fietsroutes,schoon meer met eetgelegenheden en strand. We hadden een zeer grote staanplaats met water en electr. Je kunt goed op de camping eten. prijs/kwaliteit echt aan te bevelen. Alleen het aantal zonuren viel wat tegen. Al met al een geslaagde vakantie.
1 anno ago

erik
Olandese
1 overnachting gedaan, geen opmerkingen. Een mooie plek voor een overnachting richting Belgie.
1 anno ago

Henk Lenaerts
Olandese
Aardige,schone en in september rustige camping. Fijn zwembad, ruime plaatsen,verouderd doch schoon sanitair met bij de toiletten papier en dat zegt eigenlijk genoeg, een compliment.In weekend veel omgeving-parijzenaars,vriendelijk en uitermate correct met speedboot-meer en strand met weide op loopafstand,hier ook eetgelegenheden.Kortom een aanrader
1 anno ago

H.P.Smal
Olandese
Leuke en fijne familie camping met eigen zwembad en diverse annimatie mogelijkheden in een mooie natuur met meerdere excursie mogelijkheden. Vlakbij een meer op loopafstand, met strand en bewaking. 20 minuten van pretpark Nigloland. Wij komen er al 11 jaar naar tevredenheid. Op 600km van Utrecht dus goed te rijden
1 anno ago