Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
Cani
Lavatrici
3.5 / 5 (10 voti)

Le Ran du Chabrier

Le Ran du Chabrier
30430, Saint Privat de Champclos
Francia

Camping Le Ran du Chabrier in Saint-Privat-de-Champclos in Frankrijk is een naturistencamping. Daarnaast is het een ontmoetingsplek voor swingers en ontmoet je hier alleen volwassenen. Elke avond kun je terecht in de discotheek. Zeer geschikt voor iedereen die houdt van een basic camping zonder luxe. In een bosrijke omgeving nabij Cèze.

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Negozio campeggio
Snackbar
Ristorante

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

J & C
Olandese
Wij hebben 3 superdagen op de camping doorgebracht. Alles was dik in orde. Zeer mooie uitgestrekte camping met een mooi strand. Het sanitair, het restaurant, het winkeltje enz.., kortom alles was prima in orde. De mensen aan het onthaal en het ander personeel waren allen zeer vriendelijk. Op de camping wordt er veel gesekst. Zowat overal waar je maar kunt denken. Wel veel single mannen die komen gluren. Maar verder heb je er geen last van. Al bij al een zeer geslaagd verblijf gehad dat zeker voor herhaling vatbaar is. Indien mogelijk gaan we volgend jaar voor langere periode terug.
1 anno ago

Willy
Olandese
Je mag zeker niet zagen betref ondergrond is in keien in plaats gras. Wc en wassen kant beter maar de mensen zij wel vriendelijk. Ik was alleen maar in een zeker niet. Altijd aan woord zoals in fr nl D. Denk eraan je zin in ander wereld. Maar gezellige. Gewoon eens doe.
1 anno ago

Myra
Olandese
Onvriendelijk, vuil, onveilig : alle noodwegen zijn geblokkeerd door de eigenaar omdat hij niet wil dat er mensen van zijn camping naar de buren zouden gaan eten. Daar is het lekkerder, goedkoper en kwaliteit in het restaurant voor geen geld. Nochtans zou de eigenaar al moeten weten uit vroegere ervaringen met de overstromingen die hij regelmatig meemaakt dat een veilige doorgang van groot belang is op een camping waar je sowieso al samengedrumd wordt. In de weekends staan de ene tent voor de andere op het terrein zodat je met je auto over een andermans tent zou moeten rijden om dan nog ergens een uitweg te vinden. Ik zou er nog niet aan durven denken dat er een serieuse brand moest uitbreken op deze camping want dan is het helemaal een chaos. Nog een punt : het mag dan een libertijnse camping zijn : maar teveel is teveel degoutant bij tijden hoe mensen aan het seksen zijn. In de dierenwereld gaat dit er veel vredelievender aan toe dan hier ... Alsof je moet presteren en roepen. Mij zien ze niet meer terug
1 anno ago

Nick(E) en Maud(J)
Olandese
Wij komen al vele jaren op Le Ran du Chabrier. Wij zijn geen swingers maar zijn er al meer dan vijf keer geweest en blijven terug komen, fantastische vakanties gehad, is verslavend vinden wij. Deze camping is met niets te vergelijken. Wij vinden het in verhouding goedkoop. Wij gaan regelmatig naar een parenclub en als je dan kijkt wat je uitgeeft! Op Le Ran du Chabrier hebben de campingbewoners gratis toegang tot de disco/seks/nachtclub dit maakt het verblijf extra leuk. Bijna iedere avond is het een feestje, heerlijke muziek met een DJ. Het is een camping zonder kinderen, dus geen geschreeuw en onrust, op zich is dat al een verademing. Verder is er een hele bijzondere sfeer die wij beide zeer aangenaam vinden. Het is een naturistencamping.Wil je spanning en opwinding loop dan eens een rondje over de camping je kijkt je ogen uit. Vooral na 21.00, Veel mensen met een caravan hebben allerlei knipperende verlichting aan.
1 anno ago

Karin
Olandese
Zeer slechte camping. Druk, slecht sanitair en slecht hygiene. Verder een leuke week gehad. Veel leuke stellen ontmoet en de camping niet af geweest. Restaurant niet gezien wel veel proteïnen binnen gekregen via de andere gasten. Douche's zijn slecht, maar daarvoor in de plaats veel andere douche's gehad. ;-) Leuke om een keer mee te maken, maar wij komen er nooit meer. Groeten van Karin en Herman.
1 anno ago

M Koeman
Olandese
La ran du charbriers is een perfect voor mensen die van vrije sex houden. De camping is wat primitief dat is juist de charme ervan. De disco is super met het labyrint. Zeker een camping om terug naartoe te gaan. Wel belangrijk een auto die geschikt is voor steile hellingen.
1 anno ago

W & A
Olandese
Los van de primitieve accommodatie hebben we hier in ons tentje een heerlijke sekstijd meegemaakt. Werkelijk van bij de aankomst tot aan ons vertrek hebben we van elkaar en van anderen kunnen genieten. En dat genieten was in de meeste gevallen echt ongeremd. We hebben hier samen maar ook apart dagelijks enkele creampies gehad.Wie komt voor zoveel mogelijk seks is hier op zijn plaats. En dat tegen een betaalbare prijs.
1 anno ago

Summerset
Olandese
Wat mooi is op deze camping is dat iedereen zich zelf kan en mag zijn ,en dat vinden wij juist zo leuk . De mensen waren sympathiek en gezellig toen wij er waren en er hangt een lekkere sfeer. En wat het sanitair betreft hebben wij geen klachten .alleen is het water niet altijd even warm. Maar wij vinden dit toch echt een unieke camping .
1 anno ago

Ludwig
Olandese
prachtige ligging, vlakbij de Cèze, bosrijk waardoor schaduw maar wie wil ligt in de zon, goeie sfeer met verscheiden publiek waar iedereen respect heeft voor iedereen, mooi-minder mooi, jong, oud, hetero-bi-homo, ... Uniek is dat op vrijwel alle plaatsen vrije liefde kan (enkel het gedeelte dat uitgeeft op een gewone naturistencamping met kinderen niet natuurlijk)! De staat van de gebouwen, douchegelegenheid, ... is sober maar iedereen kan zich ten alle tijden douchen, ik deed dat héél regelmatig per dag! De shop en eetgelegenheden zijn niet groot maar bieden toch genoeg variatie en zijn ook niet echt duur in vergelijking met het peperdure Cap d'Agde! Ik ben al een vijftal keer in Le Ran geweest en heb het me niet beklaagd! Deze zomer ga ik normaal gezien terug!
1 anno ago

R & F NL
Olandese
Het is een mooi natuur gebied. Ga staan waar je wil. Het is eigenlijk een lange weg waar iedereen toch wel netjes op een rij staat. Bij aankomst schrik je van de douche / wc. Zo oud. Maar let op bizar schoon. Publiek is meer ouder, wat ik prima vind. Homo, trans , hetero alles is aanwezig. De sfeer was geweldig . Wij gaan zeker terug. De club is genieten. Buiten word er zeker gesekst. Veel luchtbedden, zelfs een swing aan de boom bij een stel. Alleenstaande mannen Ja. Last er van nee. Veel vrouwen die deze mannen helpen. Het water en strandje was voor ons geweldig . Restaurant niet geweest. Wel vaak een lunch gebruikt midden op camping . Voor prijs en kwaliteit een dikke tien
1 anno ago