Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
Cani
Lavatrici
4 / 5 (8 voti)

Le Pilon d'Agel

2943 Chemin du Pilon d'Agel
13550, Noves (Bouches du Rhone)
Francia

Le Pilon d'Agel è un campeggio con 100 tende a Noves (Bouches du Rhone), Francia. Le Pilon d'Agel ha wifi, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

freek bots
Olandese
in de basis prima camping, alleen alles met de Franse slag. Omgeving maakt alles goed. Mooi zwembad alleen jammer dat alle stoelen erom heen stuk zijn. Restaurant is prima en erg lekker. Animatie is goed. Van ons huisje was de airco stuk en is uiteindelijk niet gemaakt. We wilde onze vakantie er niet door laten verpesten, dus na 3 dagen klagen hebben wij het opgegeven. Alle huisjes hebben geen vaatwasser, dat was een vertaalfout op de website.
1 anno ago

Net niet
Olandese
Mooie camping, prettige grote staplaatsen met genoeg schaduw en lekker uit de wind. geen overheersend lawaai, geen langdurige animatie. Op zich prima, maar toch net niet fijn. Er zijn 2 sanitair gebouwen, de een wat ouder. Die stinkt, WC's werken niet goed meer, het water is koud. Ook het water bij de afwasplekken bij hetzelfde gebouw wordt niet warm. Het tweede gebouw is netter en werkt beter. Daar is ook warm water. Het wordt helaas maar eens per dag schoongemaakt. Er wonen ongeveer 10 zwerfkatten op de camping, heel schattig. Alleen kunnen ze niet graven in de droge grond en doen ze hun behoefte tussen de bladeren. De hele vakantie roken we kattenpoep. Het zwembad is prima, alleen zijn er maar 4 stoelen waarbij de rugleuning nog rechtop kan worden gezet, de rest is stuk. Je kan geen koelelementen bevriezen maar wel een bevroren fles water kopen. Soms kost dat 50 cent, soms 1 euro en soms 60 cent. De overall gedachte is dat niemand zich echt verantwoordelijk voelt voor de camping.
1 anno ago

werner körver
Olandese
Ik kom al jaren op deze camping, of op doortocht, of om er een paar weken te blijven. Een camping naar mijn zin. Je wordt altijd geholpen, is er geen oplossing dan wordt die gemaakt. Ik ken de eigenaar goed, ik kan dit familiebedrijf alleen maar aanbevelen
1 anno ago

DCM
Olandese
Wij hebben een prima vakantie gehad op deze kleine rustige camping met ruime tot zeer ruime beschutte plaatsen. Vriendelijke beheerders/personeel. Ondanks de grootte van de camping werd er genoeg georganiseerd. Sport/spel rond het prettige zwembad, live muziek, cabaret en voor kinderen was er animatie. Romy (NL) deed ontzettend haar best iedere week aan een thema te werken waarmee de kinderen vrijdags een optreden lieten zien. Het sanitair was gedateerd maar niet storend. De douches zijn zeer ruim, fijn om met kinderen of met z'n tweeën te douchen en werden iedere morgen schoon gemaakt. Ook kon je Iedere ochtend vers brood kopen (op bestelling). Bij aankomst moet je even wennen aan de soberheid van de camping en het soms oorverdovende krekel geluid. Maar als eenmaal je tentje staat en je jezelf nestelt in je stoel met drankje en lekkers in een temperatuur van 30+ . Ach dan ben je die luxe en kou van ons kikkerlandje zo vergeten.
1 anno ago

missgielen
Olandese
We waren hier tegen het einde van de vakantie. Veel Fransen op de camping , en nog 1 middag en avond animatie voor de kinderen. Sanitair was voor de helft gloednieuw, maar helaas met maar 1 keer schoonmaken per dag is het dan toch niet zo fris meer. Prachtig zwembad.
1 anno ago

etten-leur
Olandese
2,5 week op deze typisch Franse camping verbleven. Ruime plaatsen, goed en net sanitair, zeer vriendelijke eigenaars-koppel en geweldige animatie van Lisa. Miniclub van 9-11 en daarna nog trefbal in het water. Zwembad heerlijk van temperatuur maar een keertje extra vegen zou wel mogen. De avondjes zijn zwoel en gezellig met Bingo, Karaoke, mini disco en de heerlijke Mosselavond bij de bar. De animatie is absoluut niet overheersend maar gewoon gezellig. Rond 80 plaatsen met veel ruimte en schaduw en dit jaar meer fransen dan NL, Speeltuin is aardig en er werd opgetreden tegen mensen die geluidsoverlast konden veroorzaken. Een kopje heerlijke cappuccino kost 2 euro, en een biertje/wijn 1,50-2,00. Leuke prijzen dus. Brood elke dag te bestellen, supermarkt op 5-10 minuten (grote Auchan) en Avignon centrum op een kwartier. Het krekelgeluid is fantastisch. Eerst een dag wennen, om half 10 beginnen ze tot 21.30, daarna stil en ben je er al aan gewend. We komen hier zeker nog eens terug.
1 anno ago

CV
Olandese
We hebben hier tien dagen gestaan en dit is goed meegevallen. Sanitair is wat verouderd en blinkt niet echt, maar ja, what you pay is what you get ... 25€ met 3 kids (14-9-5)+ hond is ook geen geld. Het weer was super en het zwembad was heerlijk fris. De eigenares is heel vriendelijk en de meeste plaatsen (zoals de onze) héél ruim. Als de caravan met voortent kan staan, de 4x4 en fietsen er nog naast kunnen en we dan met veel gemak onze tafel nog voor de tent kunnen zetten, ... dan zijn de plaatsen echt wel ruim, maar dat zijn ze niet allemaal. Dit is afhankelijk van waar je staat. Ligging van de camping is héél goed, lekker rustig en toch op tien minuten van Avignon en voldoende bezienswaardigheden in de buurt half uur tot uur rijden)
1 anno ago

Theo En Elise
Olandese
Camping is ivm verbouwing tot 25 juni gesloten desondanks mochten we met 2 Nederlandse stellen er gratis op staan. Vanaf 25 juni weer open met leuk zwembad en schaduwplaatsen. Ligt lekker makkelijk en vlakbij de snelweg.
1 anno ago