Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4 / 5 (11 voti)

Le Lac

588 Route d'Angon
74290, Talloires (Haute Savoie)
Francia

Le Lac è un campeggio con 100 tende a Talloires (Haute Savoie), Francia. Sono consentiti cani. Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Erik
Olandese
Camping met een heerlijke relaxte sfeer. Op loopafstand van Thones met een gezellig centrum. Op fitsafstand van het meer van Annecy. Prachtige omgeving en een lekkere beek om af te koelen naast de camping. Na 2230 uur is het heerlijk stil. De eigenaars zijn erg behulpzaam en vriendelijk.
1 anno ago

Koert
Olandese
Een heerlijke camping! Hoewel het achter een garage/ aan een drukke weg ligt, merk je daar weinig van. Wij stonden op een plek langs de beek met een mooi uitzicht op de bergen. Eenvoudig, maar schoon sanitair. Zeer aardige en behulpzame eigenaren/ beheerders, die écht klaarstonden. Veel (aardige) Fransen, weinig NL-ers. Uitvalsbasis voo4 mooie fiets- en wandeltochten in la Chaine d'Aravis. Een aanrader!
1 anno ago

Daan
Olandese
Ik kom elk jaar weer terug hier alleen al om alle gezzeligheid en de warmte die je voelt. Ik zag dat veel mensen klaagde over het douchegebouw vorig jaar is de gerenoveerd. Hij word 3x per dag schoon gemaak je kan meteen in het water plonsen. En op donderdag heb je een Boule wedstrijd met een leuk feestje. De WiFi is niet top maar wel te doen je kan er wel een bijna HD YouTube video kijken. Er zijn veel kinderen van rond de 13 samen maken die altijd veel lol dat is leuk om te zien zeker waardig om een keer langs te komen met wat oudere kinderen. Met jongere kinderen zou ik het u niet aanraden
1 anno ago

nichil
Olandese
Prachtig gelegen. Heerlijk zwemwater. Klantvriendelijke en behulpzame eigenaars.
1 anno ago

theo de boer
Olandese
Dit is een erg eenvoudige camping. Tijdens het seizoen zijn op deze kleine camping veel Nederlanders en weinig Fransen. Veel kliekjes vorming. En veel doorreizende campers. Veel bezoekers die er al meerdere jaren komen. Op donderdag kun je je lol op want dan wordt er een boule-wedstrijd georganiseerd.
1 anno ago

sebas1983
Olandese
echt een camping voor motorrijders en mensen op doortocht sanitair matig, niets te eten op camping zelf maar als je 500mtr. loopt ben je bij een cafetaria je kan vanaf de camping zo het meer in lopen.. de camping zit aan een drukke weg en de eigenaar praat moeilijk engels en zijn hulpje helemaal geen engels, dus als je vroeg uit wil checken moet je op de eigenaar wachten, het hulpje gaat je niet helpen
1 anno ago

Cort Beckmann
Olandese
Zeer gezellige camping waar je je gauw thuis voelt. De simpelheid van de camping voelt weldadig aan!
1 anno ago

Frank
Olandese
Na 23 jaar wilden we nog eens terug naar Le Lac om herinneringen op te halen en te zien wat er allemaal veranderd was. Behalve een paar nieuwe tegeltjes in het super-simpele sanitairgebouw helemaal niets dus!. Eigenlijk betaal je hier nog altijd voor de mooie ligging direct aan het water. Sanitair wordt twee maal daags schoongemaakt, de gratis douches zijn waardeloos. 's-Morgens wordt er bij de receptie vers brood verkocht. Net als heel lang geleden is het toezicht door de eigenaar minimaal, waardoor eigenlijk alles is toegestaan. Toen echter een Roma-familie uit Turijn op de camping een speenvarken slachtte, werd het ons te gortig en zijn we de volgende dag vertrokken.
1 anno ago

ww
Olandese
tweede jaar met bezoek vereerd; kinderen moeten zichzelf vermaken; veel nationaliteiten; geen campingwinkel; geen zwembad; geen bar etc. maar wel direct aan het super mooie meer met fantatsctisch zwemwater.
1 anno ago

Fred 1993
Olandese
Dit is een zeer eenvoudige camping. Niet duur, maar je krijgt ook niets, behalve een prima plek aan het meer, gezelligheid. Hulpvaardige Fransen, maar je moet het wel zelf zoeken en opzoeken
1 anno ago

Lars
Olandese
We hebben in juli 2009 (net voor de bouwvak in NL) op deze camping gestaan. Je kunt hier zelfs zonder reservering een prima plek krijgen, maar neem voor de zekerheid wel je eigen schaduw mee! groot voordeel iIs dat de camping direct aan het meer van Annecy ligt. Er is geen strand maar je kunt wel via een (kiezel) bootbaan het water inlopen. Wel handig om badslippers of teva's te dragen! Het toiletgebouw is 'open' dus in het voor- en najaar kan een douche nemen een koud avontuur worden! Het sanitair is vrij nieuw, maar wat erg vreemd is is dat er vanaf 2 meter en hoger niets is afgetimmerd en er op die hoogte ook niet wordt schoongemaakt. Je kijkt dus als je staat te douchen zo tegen de pannen aan en het wemelt er van de spinnewebben, stof, vuil etc. Toiletten en douches zelf zijn wel ok. Er wordt 1x per dag (rond 07:00) schoon gemaakt. Wandeling naar dorp duurt ong 15 min. Directe omgeving niet geschikt voor fietsen (bergachtig). Bij receptie wordt 's ochtends brood verkocht.
1 anno ago