Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (9 voti)

Le Frederic Mistral

12, Avenue Frédéric Mistral
04120, Castellane
Francia

Le Frederic Mistral è un campeggio a Castellane, Francia. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Siebe
Olandese
Fijne “stadscamping” Perfect onderkomen! En heerlijk rustig. Tot volgend jaar!
1 anno ago

Marie
Olandese
Het was voor ons een fantastische ervaring. Alles naar wens.
1 anno ago

Mino
Olandese
Aardige eigenaren, erg behulpzaam. De camping ligt in het dorpje, dus het ontbreken van een campingwinkel of bakker is niet erg. Sanitair is prima, hoewel er niet veel toiletten zijn. We stonden op nummer 55, een prima plekje onder een appelboom. Het enige echte grote nadeel van de camping is dat aan de linkerkant van het terrein een grote openbare parkeerplaats is met afvalcontainers. Wij werden dus elke morgen om 06.00 uur gewekt door de vuilniswagens die de glasbakken leegden.
1 anno ago

Wilfried5719
Olandese
Deel 1: - Normaal gesproken een mooie, ruime, rustige, goedkope camping vlak bij het dorp. Deel 2: - Ook gebruikt door werklieden agv de prijs en bereikbaarheid. Geluidsoverlast na werktijd. Zijn in het weekend meestal naar huis. Ben zelf uiteindelijk 's nachts om 03 uur neergeslagen door dronken persoon na alweer uren herrie-overlast. Eigenaar wakker gemaakt, maar die doet niets zinvols. Zegt politie te hebben gebeld, maar deed dat niet ivm goed naam (...). Zelf op advies van de VVV de politie bezocht, die de persoon frontaal op de camping heeft toegesproken. Overlast gaat echter gewoon door. Caravanners merken 's nachts weinig, tenters des te meer. Zwitserse familie vertrekt telkens naar hotel. Eigenaren houden vol dat er niets met die persoon mis is. Na enkele dagen zijn alle kampeerders tegelijk van dat deel vertrokken. Van de leiding hoef je het hier niet te verwachten...
1 anno ago

kamperen onder de fransen
Olandese
Wij hebben 2 weken doorgebracht met onze 19-jarige dochter in een 4-persoons mobil home op deze echt franse camping. Eigenaar doet alles zelf, maar oma draait ook nog mee! Voor schoonmaken werd niks gerekend en voor de hond ook niet. Schoonmaken gebeurde grondig zagen wij. Op zondag introductie-avond met hapjes en drankjes, helaas alleen in het frans, verstonden wij niet. Op dinsdag live muziek met soort gipsy kings, op woensdag varen op lac de castillon, op donderdag bbq. Heerlijk is dat je direct het supergezellige Castellane inloopt, terrasje pakken, lekker eten of nog even winkelen. Afkoelen in de Verdon is magisch, wel koud, maar zo prachtig. Lac de Castillon is top en zo mooi (strand Sirrocco ), de grand canyon du Verdon zijn adembenemend. Zo veel te doen en te zien hier, tijd te kort en met een hittegolf ben je beperkt. Geen Nederlands kamp hier, vnl fransen in de verhuuraccom. met kleine kids, toevallig vnl meisjes die erg drammen en net zo laat naar bed gaan als de rest. Verbluft waren wij te zien dat men pas om 21.30 uit eten gaat met een 1-jarig kind! Lands wijs, lands eer hè. Natuurlijk vanaf een uur of 8 steeds drukker verkeer, maar niet echt last van gehad. Topvakantie gehad!
1 anno ago

Koos en Rinet
Olandese
We hebben een week eind juni op deze camping doorgebracht. We werden welkom geheten door een alleraardigste mevrouw die geen Engels sprak maar alles begreep (kleinzoon spreekt overigens heel goed Engels). We hadden vrije keuze voor de plaats. De kampeerplaatsen zijn verschillend van grootte. Vooral aan de rand zijn de plekken extra groot en met veel schaduw. Het hele terrein is goed met bomen voorzien. Er is een oud en nieuw toiletvoorziening. Aantal toiletten blijft beperkt, ook in het voorseizoen. Ze worden prima schoongemaakt. (Toiletpapier was af en toe wel op). Grote supermarkt is aan de andere kant van Castellane, lopens te doen. Bakkers en andere winkeltjes zijn binnen 3 loopminuten te bereiken. Castellane is een gezellig dorpje met veel eetgelegenheden en vol toeristen. Marktjes zijn er op dinsdag en zaterdag. Wifi is kostenvrij. Ontvangst is prima. Je kan één inlogcode krijgen per kampeerplek die driedagen geldig is, dan is er weer een nieuwe code bij de receptie te halen.
1 anno ago

H. de Graaf
Olandese
Wij waren er in september van dit jaar. De ontvangst was vriendelijk. Oma heette ons welkom en deed dat zoals je verwacht. De kleinzoon was in gesprek met iemand, maar nam de tijd om ons toch even te begroeten. Wij vonden het er prima. Plekken zijn ruim genoeg en het sanitair is prima. Het nieuwe sanitair , iets meer naar de ingang, was ook prima. Alleen kun je misschien wat problemen ondervinden met de ruimte die je hebt, als je de deur van de douche gesloten hebt. Ligging is natuurlijk perfect, als je dicht bij het centrum wilt zitten. Voor ons was het dus oké. Als je de camping af rijdt en dan linksaf gaat, kom je al snel in een prachtig landschap en richting de Gorges du verdon. Wij waren er twee nachten, maar een langer verblijf is zeker de bedoeling.
1 anno ago

Merel
Olandese
Toffe camping. Personeel is vriendelijk. Ligt op loopafstand van het dorpje en ook super dicht bij een supermarkt. Sanitair zag er schoon uit.
1 anno ago

Oeds Wiersma
Olandese
Gezellige camping met mooie ligging nabij het centrum. Zeer enthousiaste eigenaar die altijd klaar staat voor tips. Echt d'en aanrader!
1 anno ago