Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
3.5 / 5 (7 voti)

Le Coq Hardi

3 Avenue de la République
33138, Lanton (Gironde)
Francia

Le Coq Hardi è un campeggio a Lanton (Gironde), Francia. Le Coq Hardi ha wifi, un negozio campeggio, un snackbar e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Negozio campeggio
Snackbar
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Lenie Van Noord
Olandese
Camping gelegen in een rustige omgeving. Zeer ruime plaatsen. Vriendelijke en behulpzame gastvrouw en gastheer. De gezamelijke bbq of het door eigenaresse gemaakte buffet heeft altijd gretig aftrek. Er is geen restaurant maar het alternatief in uitstekend. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien. Prima vertoeven hier. Komen er vaker. Eind augustus zijn we weer van de partij.
1 anno ago

Van Dijk
Olandese
Deze camping is aan een grondige onderhoudsbeurt nodig. Sanitair is zeer slecht en ook niet schoon. Plaats van de camping aan de baai is perfect maar helaas is deze camping niet meer van deze tijd. Zeker geen aanrader.
1 anno ago

Posthuma
Olandese
Camping "Le Coq Hardi is een camping waar je niets tekort komt!! Rust, fantastisch team die je een onvergetelijke vakantie bezorgd, kindvriendelijk, leuke aktiviteiten, en een fantastische pizzabakker die een heerlijke pizza voor je klaar maakt op bestelling, SUPER!!! Sanitair wordt goed onderhouden en zeer schoon. Geweldig, hier komen wij weer terug !!
1 anno ago

Johan De Smet
Olandese
Dit is misschien niet de beste en meest luxueuze camping die ik ooit zag, maar de commentaren die ik lees zijn fel overdreven. Het sanitair is aan vernieuwing toe. Eetgelegenheid is er niet, maar dat hoeft niet voor mij. Het zwembad is ok, de grote speeltuin is een paradijs voor de kinderen. De animatie vind ik weinig interessant, maar ik doe er dan ook niet aan mee. Vraag wel om er een eindje vanaf te staan. De bar is eenvoudig.De plaatsen zijn ruim en al dan niet in de schaduw. De receptie doet een poging Engels te spreken, en vorig jaar zelfs Nederlands. Dichtbij zijn grootwarenhuizen. Andernos (3 km) is een aangenaam kuststadje met mooie terrasjes. Veel fietsmogelijkheden in de vlakke Landes. Voor een luxevakantie kom je hier niet, voor een onbezorgde vakantie wel.
1 anno ago

Henk
Olandese
Gelegen aan het meer dat vrijwel altijd zonder water staat (eb). Op circa 15 km prachtige stranden, zee en duinen. Fietsen is door de fietspaden zeer goed mogelijk. In de naaste omgeving is niet al te veel te doen, er zijn wel div winkels ed in de buurt. De staanplaatsen zijn ruim en afwisselend. Met een plek op afstand van de bar valt het geluid erg mee. Goed vers brood en friet. Het sanitair is oud, het wordt wel redelijk goed schoongehouden. Op onderdelen is de camping rommeling en primitief, heel oude caravans, deels ook door het soort publiek op de camping. Er wordt overwegend nog gekampeerd, weinig bungalows.
1 anno ago

michel en heidi
Olandese
begin augustus met de mobilhome ( camper voor de Nederlandse vrienden :) ) richting Frankrijk gereden. Rond bassin d' arcachon gelukkig nog plaats op deze camping. Plaatsje bij de ingang, kort bij de bar was 's avonds wel luidruchtig. Wellicht zijn plaatsen korter bij het "bassin" rustiger. Verouderd sanitair maar wel meermaals per dag schoon gemaakt. Prijs/kwaliteit vonden wij deze camping wel oké. Met de fiets is supermarkt gemakkelijk bereikbaar ( 6 km), ook andere dorpjes zijn met de fiets te bezoeken. Zonder voorkennis was het voor ons wel even wennen aan de lage waterstand wat zwemmen of spelen in het water niet toeliet. Een toffe bar of gezellig restaurantje hebben wij wel gemist. We zijn 5 nachten gebleven en dan doorgetrokken omdat we de omgeving wel gezien hadden. ( al hadden de kinderen het er wel naar hun zin.)
1 anno ago

fam. de Keijzer
Olandese
afgelopen aug. 3 weken op de camping geweest. op zich een gezellige camping, waar veel aan aktiviteiten voor jong en oud gedaan wordt. het zwembad is ook leuk met twee grote glijbanen. de ligging is mooi aan de kust/baai en vanaf de camping loop je daar ook zo naar toe. helaaas is de staat van de camping minder. slecht onderhoud aan sanitair, elektra en andere zaken. wij stonden op een plek waar we heel veel last van het geluid van de bar hadden. elke avond was daar een feest, wat officieel tot 12 uur hoorde te duren, maar geregeld tot half 2 snachts doorging op een hard niveau. opvallend was dat er niet of nauwelijks nederlanders waren. alleen maar fransen. het personeel spreekt ook nauwelijks engels. alleen maar frans.
1 anno ago