Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (7 voti)

Le Bois des Roches

Les Sablières
F-26790, Bouchet
Francia

Le Bois des Roches è un campeggio con 100 tende a Bouchet , Francia. Le Bois des Roches ha wifi, un negozio campeggio, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Negozio campeggio
Snackbar
Ristorante
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Marion
Olandese
Een kleine camping met alles wat jonge kinderen fantastisch vinden. De eigenaresse leidt de camping met een Franse slag, maar ondertussen kan alles en gaat het op een ontspannen manier. De plekken liggen prachtig, sanitair is eenvoudig maar schoon. Het zwembad heeft een glijbaan en wekelijks worden activiteiten georganiseerd. Omgeving van de camping: op een half uur rijden zijn verschillende bezienswaardigheden zoals dorpjes, kastelen, krokodillen, marktjes etc.
1 anno ago

Hendrik
Olandese
Sanitair is beduidend slecht onderhouden , zwembad lijkt groot maar je word beduvelt, restaurant is goed , en ook de faciliteiten zijn oke !
1 anno ago

Paula Boelen
Olandese
Na het lezen van de andere commentaren wilde ik hier toch op reageren. Wij komen nu al enkele jaren op deze camping en ik moet zeggen dat er veel veranderd is! Het sanitair is vernieuwd, elke dag schoon en MET toiletpapier. Het zwembad heeft een mooie glijbaan. De plaatsen zijn opgehoogd en minder stoffig dan het was. Er is veel animatie voor de kinderen met een fijne grote speeltuin en een klein riviertje loopt naast de camping. Leuk om visjes te vangen of dammen te bouwen. Wat betreft de feest avonden is er veel veranderd. Het is afgelopen om 12 uur, dus genoeg nachtrust voor iedereen!! Niet meer tot 2 uur 'snachts. Ik kan alleen maar positief zijn over deze camping. Volgend jaar gaan we zeker weer terug!
1 anno ago

rob
Olandese
Deze camping lijkt leuk en mooi op het eerste gezicht. Mooi zwembad, beschutte ligging, proper sanitair en veel speelmogelijkheden voor de kinderen. Helaas... men organiseert hier 'animatie' voor volwassenen. Bingo via versterkers, 2 maal per week een 'dansant met livemuziek', en 'privéfeestjes' lopen uit de hand tot diep in de nacht. De directie grijpt niet in. Het is er stoffig. Veel zanderige plekken. We zagen ook hondendrollen langs de wandelpaden. Om half vijf in de ochtend komt de vuilniswagen de bakken legen. Geen camping voor rustzoekers. Slapen ho maar...
1 anno ago

Anita en Bert
Olandese
Een overzichtelijk maar een rommelig terrein met een beperkt aantal fraaie ruime plekken aan de rivier. Een plek in de buurt van het terras is niet fijn i.v.m. lawaaioverlast en het stof. Vriendelijke beheerders en - voor een camping - een (verrassend) uitstekend restaurant. Veel vaste franstalige Belgische campinggasten die er vrijwel iedere avond een 'feest' van maken. Niet zo geschikt als je voor 12 uur in alle rust wilt slapen. Het sanitair is gemaakt van bij elkaar gescharreld spul. Er is in vrijwel ieder hokje wat kapot en wie dit schoonmaakt was ons een raadsel. Dit sanitair maakt dat het wat ons betreft geen 4 sterren waard is. Het zwembad is daarentegen wel goed onderhouden en schoon, maar er is geen enkel toezicht. De omgeving is vlak met veel wijngaarden. Een mooi startpunt voor dagtochten in de Drome en de Vaucluse. Als je geen 4-sterren eisen stelt is dit terrein wel te pruimen.
1 anno ago

mariëlle
Olandese
Gezellige camping met veel schaduw. Zwembad met glijbaan en apart kinderbad, er is geen toezicht. Sanitair is in goede staat en wordt goed onderhouden. Grote speeltuin vormt het hart van de camping. Op het terras bij de bar worden geregeld dans-/muziekavonden georganiseerd dan wel geluids"overlast" op de hele camping. In het restaurant kun je heerlijk eten en afhalen. Ook ideaal als passantencamping!
1 anno ago

Björn
Olandese
De op het eerste zicht leuke camping veranderde nadat wij er de eerste nacht hadden doorgebracht. Bleek dat de camping voornamelijk bevolkt wordt door habituées (jaarlijks weerkerende bezoekrs) die elkaar dus kenden en vanaf een uur of tien overal samen gingen zitten om plezier te maken. Wij hebben niets tegen plezier (in tegendeel) maar als je in een tent slaapt met een kind van 6 jaar is dit zeer frustrerend. Zo was er in die 6 dagen dat wij er waren tweemaal discoavond, buiten op het terras voor de cafetaria... loeihard en tot twee uur 's nachts. Het sanitair (vooral de wc's) is een samenraapsel van afdankers op zijn frans gemonteerd en niet onderhouden (gewoon vies). Ik ga al meer dan 20 jaar camperen en dit had ik nog nooit gezien. Het enige positieve punt dat ik kan noemen is het aangename zwembad, maar voor de rest moet je er eigenlijk niet zijn.
1 anno ago