Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4 / 5 (12 voti)

La Vieille Ferme

296 Boulevard des Groules
06270, Villeneuve Loubet
Francia

La Vieille Ferme è un campeggio con 100 tende a Villeneuve Loubet, Francia. La Vieille Ferme ha wifi, un snackbar e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Snackbar
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Karin
Olandese
Onvriendelijke eigenaresse, die er op stond de bandjes zelf om te doen! prettig zwembad. Zou fijn zijn als de mogelijkheid bestaat om bijv. het eerste uur na opening banen te kunnen zwemmen door 1 baan hiervoor te creeren. Eet en drinkgelegenheid zeer ongezellig en een cappuccino was niet te koop. mevrouw op leeftijd die het brood verkocht was erg aardig en had duidelijk lol in haar werk. leuk dat er tafeltennistafels en jeus de boules was, anders was er echt niets. Sanitair was smerig. Echt geen 4* camping
1 anno ago

STIJN
Olandese
We kwamen iets later aan. Receptie was een uur al eerder dicht, terwijl in de informatieve mails anders stond. Stonden voor een dicht hek. Is uiteindelijk goed gekomen en het verblijf was aangenaam.
1 anno ago

Familie Tuininga
Olandese
Prima camping, leuke sportieve activiteiten, verse broodjes te bestellen, mooi zwembad, winkel en strand dichtbij. Pizza’s waren heerlijk op het terras. Camping is gelegen tussen bos en prachtig park, waar je heerlijk met de hond kunt wandelem. Strand is een kwartiertje lopen. Al met al, een fijn verblijf gehad.
1 anno ago

Anita
Olandese
Mijn zus ( zij wilde hier ruim een maand staan) heeft gevraagd of er plek was aangezien wij met 2 personen enkele nachten hier wilde verblijven. Dat was mogelijk. zij betaalde een aanbetaling van 53 euro die in mindering zou worden gebracht op de totale rekening. Echter toen ik betaalde moest ik 28 euro reserverings kosten betalen, ondanks dat zij tot 3 x toe verzekerd heeft dat dit in mindering gebracht zou worden op de eindrekening. Balen voor enkele nachtjes op deze camping???
1 anno ago

De Graaf
Olandese
De warme douches en de ruime plek
1 anno ago

Oost-lameris
Olandese
Gemoedelijke sfeer, personeel behulpzaam, winkels op loopafstand, kermis vlakbij, maar geen last van het geluid. Zee vlakbij. Ongeveer 15 minuten lopen. Met de auto ben je er in een minuut of twee. Een prachtig park naast de camping. Centraal gelegen. Kan ook met de trein naar nice, cannes . Heerlijke douche, zelf op tempratuur in te stellen. Prima zwembad. Niet groot, maar prima te doen. Mooie ruime plekken. Restaurant op de camping is prima. Leuk personeel. (nederlands). Enige nadeel zijn de muggen. Maar met deet in de aanslag kun je dit prima aan.
1 anno ago

ASTRID
Olandese
Jammer dat de WiFi zo duur is. Fijne en rustige camping.
1 anno ago

ANNE ET MARCEL
Olandese
Leuk camping vlakbij de zee, mooi zwembad. Rustig camping
1 anno ago

EUGENE
Olandese
Na jarenlang La Vieille Ferme regelmatig bezocht te hebben, nu na 2 jaar niet door omstandigheden, toch weer uw camping bezocht. Nog steeds erg plezierig en goed verzorgd terrein. Receptie en brood verzorging iets minder dan vroeger. Jammer dat het "winkeltje" met verse broodjes niet open was. Vooral de snackbar viel erg tegen, in vergelijking met 2 jaar terug en eerdere keren. De medewerker, een Hollander merkte ik achteraf, merkt toch aan mijn accent dat ik Nederlands spreek, maar reageert niet . De bediening was hier erg traag en onvriendelijk en de pizza was gewoon SLEC HT ! Niet meer terug geweest, terwijl ik bij mijn vorige bezoek hier vaak wat haalde of ging zitten en eten. Deze man is absoluut GEEN reclame voor uw camping terwijl dit voorheen plezierig was. Als u geen andere medewerker hier betrekt, gaat dit de camping klanten kosten ! Een gast die op het terrein iets lekkers wil kunneñ eten, komt niet terug! De fam. Pastouret ken ik al heel lang en altijd plezierig met alle medewerkers tijdens mijn bezoeken. Vr, Groeten, Eugène van Eick
1 anno ago

JURJEN JAN
Olandese
Ten tijde van ons verblijf onderhielden de tuinmedeweekers een aantal percelen naast ons. Ze belden regelmatig, zeer luid pratend ( spaans ?) en schreeuwen erg luid met elkaar, zo hard dat een gesprek niet meer mogelijk is. Met de draadjes maaier wierp ze onverstoorbaar het grind tegen de auto. ( stopte pas na bezwaar)
1 anno ago

Frank E.
Inglese
Very clean, nice bread service, very friendly reception, we enjoyed our stay very much. Some shops are close by, in walking distance. Nothing really to dislike :)
1 anno ago

Simone U.
Tedesco
Sehr gepflegter, ruhiger Platz. Idealer Ausgangspunkt zum Besuch von Nizza, Cannes u. Monaco. Sehr gutes kleines Restaurant. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.
2 anni ago