Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
3.5 / 5 (10 voti)

La Perle

Fourneaux
23200, St. Medard la Rochette (La Creuse)
Francia

La Perle è un campeggio a St. Medard la Rochette (La Creuse) , Francia. La Perle ha wifi, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Snackbar
Ristorante
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

SB
Olandese
Voor ons niet meer op deze camping. Voor grotere kinderen is er niets te doen. Bbq die worden georganiseerd leuk maar met matig vlees en klant en klare salades geen culinaire hoogstandje. Eigenaren proberen inderdaad veel geld te verdienen met matig product. De omgeving is schitterend.
9 mesi ago

Leonie
Olandese
Wat een fijne kleinschalige camping en lieve eigenaren. De kinderen hadden zo contact met andere kinderen en waren de hele dag op pad over de camping, waar je je geen zorgen over hoeft te maken omdat het heerlijk overzichtelijk is en verdwalen niet kan. Roy en Carola zijn gezellige en lieve mensen die heerlijk kunnen koken, dus dat hebben wij zelf vrij weinig gedaan ?. Voor 22.00 uur is het vaak rustig wat heerlijk is voor jongere kinderen. Een aanrader is ook Rob de bioloog en mee met hem op pad gaan. Hoewel de omgeving vrij rustig is, is het een weldaad voor je ogen en kan je genoeg dingen op zoeken wanneer je dit wil. De plek leent zich bij uitstek om heerlijk te ontspannen en even weg te zijn bij een druk leven. (Ik heb 3 boeken gelezen, terwijl de kinderen zich vermaakte en manlief er met zijn hengel af en toe op uit ging). En het treinspoor? Nou ik heb misschien 2 x in de verte een trein gehoord in 2 weken. Echt rust ten top hier
1 anno ago

Bb
Olandese
Een hele keurige rustige camping, na 20.00 is het praktisch uitgestorven. Sommige mensen vinden dat fijn, wij houden van wat meer leven en zijn eerder weg gegaan. Als je gaat, ga dan op mandag en dinsdag. Bioloog Rob geeft op maandagavond een korte presentatie en dinsdagochtend kun je met hem op avontuur in de natuur. De kinderen vonden dit geweldig om te doen, en de ouders stiekem ook
1 anno ago

Joris
Olandese
Ligt dichtbij spoorlijn en doorgaande weg. Eigenaren proberen zoveel mogelijk geld te verdienen. Denken niet mee en doen geen moeite om het leven aangenamer te maken
1 anno ago

Cynthia
Olandese
Een hele gezellige kleinschalige camping waardoorde kinderen al snel contacten hadden gelegd. Pluspunt is de speeltuin die je vanaf het terras kunt overzien. De stacaravan is prima en netjes. Nadeel was de overlast van wespen, wellicht kunnen de eigenaren daar iets aan proberen te doen.
1 anno ago

S. de Vos
Olandese
erg leuke camping . Het was aanvankelijk erg rustig. Als het druk is is het zwembad erg klein. Wij hebben ons uitstekend vermaakt.En de kleinkinderen ook. Eten van Roy en Carola was geweldig.
1 anno ago

marielle van logchem
Olandese
Rustige familiecampong. Prachtig uitzicht en helemooie zonsondergangen vanaf het terras van het chalet
1 anno ago

Johan
Olandese
Heerlijk rustige camping. Met heel veel natuurschoon in de omgeving. mooie rustige/stille weggetjes om over te toeren. op de camping is een klein maar goed restaurant.
1 anno ago

John.
Olandese
Leuke en rustige kleinschalige camping , het enige minpunt was het zwembad , in de campinggids van Acsi staat vermeld dat vanaf 01-06 het zwembad beschikbaar is , echter toen wij op der camping een kijkje gingen nemen bij dit zwembad zag het er niet bepaald fris uit, water van vorig jaar , vol met insecten, volgens de eigenaar was er nog niets aan gedaan omdat het nog geen warm weer was, wij vonden dit een zwak excuus. Verder op de camping niets aan te merken.
1 anno ago

Jennie
Olandese
Wij hebben in augustus 2 weken op deze camping gestaan in een ingerichte tent die we rechtstreeks bij de camping hadden geboekt. Alles aanwezig, zelfs een vriezer! Onze kinderen van 4 en 6 hebben zich super vermaakt, veel Nederlandse kinderen om mee te spelen, leuke kleinschalig animatieprogramma, lekker zwembad, leuke speeltuin en dan nog de diertjes! Doordat de camping klein en overzichtelijk is hadden wij als ouders ook echt vakantie. Super lekker eten van Roy en gezellige bbq en pizza avonden, waarbij je gezellig kan tafelen terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin en je ze toch in het zicht hebt. De natuurwandeling met Rob is ook een aanrader. Leuke dingen te zien en doen in de omgeving. Het is dat wij graag weer een nieuwe omgeving willen voor onze vakantie volgende zomer, want anders waren we zeker terug gekomen! Bedankt Roy en Carola voor de super vakantie!
1 anno ago