€14.5
per notte
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Tende
Roulotte
Camper
Elettricità
Wifi
Cani
Pesca
Lavatrici
4.5 / 5 (7 voti)

Camping Les Combes

Les Combes 73
23500, Felletin
Francia

Camping Les Combes è un campeggio con 30 tende a Felletin, Francia, situato nella regione della Limosino. Sono consentiti cani.

A Camping Les Combes è possibile campeggiare con un tenda, un roulotte o un camper. Oltre a campeggio è possibile anche noleggiare un bungalow mobile. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici e asciugatrici

Caratteristiche Punto

Sistemazione
Tende
Roulotte
Camper
Bungalow mobili

Strutture
Elettricità
Collegamento TV
Wifi
Negozio campeggio
Pane sul posto
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Campo da tennis
Area minigolf
Pesca

Sanitari
Lavatrici
Asciugatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Karin
Olandese
Hier voel je je direct thuis! Kleine overzichtelijke terrassencamping met prachtig uitzicht over het meer. De eigenaren draaien dit jaar hun eerste seizoen en genieten van iedere succesvolle dag. Dit enthousiasme werkt aanstekelijk. kinderen zijn een echte gastheer/vrouw en genieten net als hun ouders erg van de campinggasten. Je kunt er de hele dag door (naar behoefte) wat te eten of te drinken bestellen. Door de kleinschaligheid kun je de kinderen er rustig rond laten lopen en er was precies genoeg vertier zodat ze zich de hele dag konden vermaken zonder overprikkeld te raken (lees: konijnen knuffelen, samen in het zwembadje, samen spelletjes bedenken op de camping, wandelen vanaf de camping met hun gezin en hun hond, marshmallows bij het kampvuur, spelen in de modderkeuken of op de trampoline). We misten alleen een zwemgelegenheid aangezien je in het meer niet kunt zwemmen,maar een verwarmd zwembad staat gepland voor volgend seizoe
4 mesi ago

Ingrid Heeren
Olandese
Heerlijk rustige camping op een prachtige locatie in het Parc Regional des Millevaches. Ruime plekken op drie terrassen aan een meer. Ideaal voor wandelaars, fietsers, vissers en om te kanovaren. Supervriendelijke en gastvrije eigenaren. Je kunt er ook nog eens lekker eten. Aubusson en Felletin zijn mooie dorpjes met alle mogelijke voorzieningen,
4 mesi ago

Piet
Olandese
Prima camping voor rustzoekers. Groen en schoon. Vriendelijke Engelse eigenaren.
1 anno ago

IJme
Olandese
uitzicht op het meer waarin het goed vissen is. Camping is zeer goed verzorgd, even als de toiletten. Engelse eigenaren zijn erg gastvrij en zeer behulpzaam. Plaatsen zijn ruim en hebben uitzicht op het meer. Camping is minder geschikt voor kleinere kinderen. Wij hebben drie weken op de camping gestaan. Voor rustzoekers is deze camping een aanrader.
1 anno ago

FAVRE
Francese
Camping très calme au bord de l'eau. Très bien pour pêcheur. On peut pêcher dans le camping. Sanitaires propres. Emplacements délimités, assez grands, plats et bien entretenus. Propriétaires sympathiques. Manque de signalisation pour trouver le ccamping.
1 anno ago

hennebelJ
Olandese
we zijn hier maar 1 dag gebleven de Camping zelf was mooi de uitbater was vriendelijk ik was met men vader de GR5 tocht aan het verder zetten hier was onze eindplaats in Modane juist zouden ze de camping waar je moet wassen enz proper moeten houden voor de rest was alles goed de camping is juist gelegen naast een treinspoor
1 anno ago

Karin
Olandese
De camping wordt door engelsen beheerd. Bij de receptie kan je brood bestellen en zijn wat simpele boodschappen te verkrijgen. Mooi uitzicht over de creuse die daar breed is vanwege een stuwdam. Geen zwemgelegenheid. Sanitair super schon. Camping ligt tussen felletin en Aubusson in. ) ca 5 km.
1 anno ago